Edgar Davids wint Kleuren Award

1

Oud-international en Ajacied Edgar Davids heeft zaterdag de Kleuren Award gewonnen voor zijn inzet bij projecten voor kansarme jongeren. In Amsterdam werden voor de zesde keer de Eenheid is Kracht Awards uitgereikt.

De Eenheid is Kracht Awards zijn een eerbetoon aan personen die zich hebben ingezet op het gebied van burgerrechten, gelijkheid en diversiteit.

Davids zet zich onder meer in voor jongeren die gestopt zijn met school. De toekenningen komen tot stand gekomen via een jongerenjury, die is samengesteld uit groot aantal jongerenorganisaties, en door stemmen via het internet.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.