Wereldomroep en NOS verslaan verkiezing Suriname

14

In alle Nederlandstalige radio-uitzendingen van de Wereldomroep (RNW) is vanaf 28 maart het NOS journaal te beluisteren. Daarnaast zal de NOS o.a. bij de verkiezingen in Suriname in mei gebruik maken van de Caribische redactie van de Wereldomroep, aldus hoofdredacteur Rik Rensen van RNW.

De redacties van de NOS en de RNW werken al met elkaar samen, maar beide vinden dat dit intensiever moet. De Wereldomroep wil meer met Nederlandse en buitenlandse media samenwerken om tegemoet te komen aan de behoefte van specifieke doelgroepen. De NOS wil meer gebruik maken van de internationale expertise van de Wereldomroep.

Na de bulletins volgt het actualiteitenblok Nieuwslijn van de radiozender met specifiek nieuws voor Nederlandse emigranten, expats en vakantiegangers.


14 REACTIES

 1. RNW wat zegt dit,een omroep dat zich bezig houdt met de negatieve kant van suriname.steeds maar over bouterse blijft kletsen,wat verwachten jullie dan anders van deze vieze smeerlapjes.

  men vergeet dat de n.d.p.de grootste politieke partij is in suriname.en dat men de wil van de achterban zal blijven frustreren met nodeloze antipropaganda.de vieze smeerlapjes kan de nodige respect niet opbrengen voor de achterban van de n.d.p.
  het zou suriname goed doen als deze smeerlapjes weg blijft.

  blijft maar luisteren naar de geluiden van deze hypocriete.geluiden met een zekere opdracht van hogerhand,landgenoten laat je niet misleiden door mooie beloften of vrees en angst aanjagend.deze figuren zijn met eigen belang bezig en niet met het surinaamse.


  Maak melding

 2. hahahaahah lees reaktie van een demagoog op nummer 1, deze man huild krokodillen tranen hier hij neemt het op voor de man die op zeer afshuwlijk manier de persvrijheid in mijn land heeft geschonden de man die gebouwen van de pers in suriname kapot heeft laten schieten hij heeft journalisten vermoord. Brantimaka je staat echt voor lul met jou reaktie jij hebt iedere dag hier kritiek op de regering in suriname je ben super negatief over front regering wie is nou die hypocriet brantimaka vertel de lezers dat? ga jij maar naar sky radio luisteren die zijn eenzijdig als het maar zijn kan.hoe kan je respect hebben voor mensen die een massamoordenaar adoreren.de tijd dat bouterse de media kon controleren en dicteren is gelukkig voorbij.brantimaka je val door de mand met jou stomzinnige geleuter.


  Maak melding

 3. Wie is deze DU die het zo opneemt voor deze regering?Kan deze de preciese toedracht van de gebeuren in de jrn80 vertellen?ga dan maar getuigen of vraag het aan jou zogenaamde leiders het te doen.waarom pakken ze bouterse dan niet of schuilt er meer hier achter ?Ga voor Suriname,als het bouta is doe dat en als front het niet is doe het niet!!!!


  Maak melding

 4. aii bajaaaaa DU(mmy)word je niet moe van jezelf?Steeds maar zit je te raaskallen over een onderwerp die niemand interesseert,je verdoet je tijd joh.Duidelijker kan het niet je lijdt zowaar aan het BOUTERSE-SYNDROOM,na 25 mei zullen we je hopelijk niet meer mogen lezen want dan zit je op zeker in het gesticht.

  Maar idd wereldomroep en de nos zijn onbetrouwbare media`s,ze hebben zeker poen gehad van de Nederlandse staat om haat en verderf te zaaien tijdens het verslaan van de verkiezingen,waisting time zal het zijn,want de kiezers stemmen massaal MegaBlok no matter what.


  Maak melding

 5. Ze mogen verslaan wat ze willen, Bouterse wordt president!
  Er is een nieuwe generatie nu in Suriname die het niets kan schelen wat de NL pers schrijft. Het zijn niet meer die domme kiezers van zelfs maar 5 jaar geleden.

  Den sma ay opo!

  A tan so…!


  Maak melding

 6. Iedereen die bouterse of de ndp aanpakt is in de ogen van de zijn aanhangers onbetrouwbaar. bouterse en zijn aanhangers hebben last van achtervolgings waanzin. weet jij wie haat en verderf gezaait? de man die mijn volk jaren lang heeft geterrotiseerd en haat heeft gezaait in mij geliefde land. ik word moe van die domme eigenwijze kojo .


  Maak melding

 7. de immuniteit voor kritiek bij sommige idioten is niet een normale verschijnsel,en hoe geloofwaardig moeten wij de mensen met een psychiatrische stoornis blijven geloven.

  dit moet gezien worden als een opdracht waarvoor er dik geld wordt verdient.
  dit is een kwestie van tijd.

  als wij als surinamers niet in staat zijn om onze eigen mensen in bescherming te nemen,
  dan hoeft men eigenlijk geen vragen verder te stellen.want dan weet men reeds met wie we te doen hebben.

  doet er niet toe of het toevallig meneer bouterse of venetiaan is.ik zal altijd blijven opkomen voor mijn landgenoten waar ook ter wereld.

  geen enkele buitenlander is bevoegd zich te bemoeien met onze problemen.de verraders vragen hierom en maakt dat alle landgenoten onder een kam wordt geschoren.

  we moeten leren leven met de personen met een psychiatrische stoornis.geduld is een schone zaak.

  en wat nog erger is,is dat de zogenaamde surinaamse website van twee wallen willen eten.wat hier op dit net plaats vindt is gewoon onze eigen mensen te misbruiken zoniet laat men zich misbruiken door de afhankelijkheid.voor wat hoort wat.

  de webmaster/moderator of de toezichthouder him self,zal vroeg of laat verantwoording moeten afleggen.dit is echt geen persvrijheid maar anderen blijven terroriseren.


  Maak melding

 8. Ach ja wie de hond wil slaan zal altijd een stok vinden.
  geen enkele buitenlander is bevoegd zich te bemoeien met onze probleem,als wij surinamers niet in staat zijn om onze eigen mensen in bescherming te nemen, hij zal het altijd opnemen voor zijn landgenoten waar ook ter wereld, dames en heren dit schrijft dictator brantimaka hij wil het vrije woord belemmeren maar dat zal hem niet lukken.over laffaards gespoken wie heeft met behulp van het buitenland de democratie in suriname verkracht? als jij wil opkomen voor een dictator moordenaar drugsdealer en massamoordenaar moet jij zelf weten, ik zal nooit opkomen voor zo een figuur dat is het verschil tussen jou en mij.over bescherming gesproken onze binnenlandse bewoners hadden ook bescherming nodig weet je dat nog te moiwanna daar zijn zwangeren vrouwen kinderen mannen afgeslacht. bouterse is niet alleen betrokken bij grootschalige cocaine handel hij word ook van verdacht betrokken te zijn geweest bij een drievoudige moord in maart 1985 in rijswijk. in koele bloede werden toen de leden van een popgroep in hun oefenruimte geexecuteerd.iedereen die zich achter zo een figuur als bouterse schaar is voor mij immorele. ik zal het altijd opnemen voor de democratie, ik zal zolang ik leef een tegenstander zijn van dictator moordenaar onderdrukker demagogen drugsdealers massamoordenaar ik vind het mijn morele plicht als suriname om te waarschuwen voor bouterse en zijn groep omdat deze mensen in het verleden hebben bewezen hoe medogenloos ze kunnen zijn, het zijn ware monsters die onder invloed van drugs alcohol de meest vreselijke dingens hebben gedaan in suriname en jij wil dat wij gewoon lekker kunnen doorslapen.


  Maak melding

 9. Trollen
  het geven van een comment op een posting is dit vrijblijvend?
  hieraan doe ik niet mee.is bewezen dat men soep van wil maken.

  de wereldomroep is niet in staat een onpartijdig reportage te verslaan.

  de aanhoudende zeikreacties interesseert mij helemaal niet meer.is saai en stelt ook geen fluit voor.


  Maak melding

 10. Iedereen is in jullie ogen onpartijdig dat is het probleem met de aanhagers van bouterse, de enige persoon die in hun ogen de waarheid spreekt is de man op de staatstelevisie verklaart dat er mensen op de vlucht zijn doodgeschoten.de mensen die bouterse geloven zijn naar mijn mening geestelijk niet in orde ze zijn gestoord.
  hoe is het mogelijk dat je de op televisie verklaart op de vlucht neergeschoten, en tijdens een interview met ton van royen verklaart bouterse het waren zei of wij en dat hij bouterse het weer op de zelfde manier zou doen als zoiets zich weer zou voordoen. deze zelde man bouterse die jij geloofd verklaart na jaren als hij door heeft dat er een strafzaak aan zit te komen, ik was er niet bij ik heb die mensen niet vermoord niet alleen god is zijn getuigen maar ook groot deel van het leger,hoe kan je in god’s naam zo iemand geloven vertel mij dat? hij heeft niets met drugs te maken zegt hij zelf maar hoe verklaar je het feit dat bouterse zijn tweede man in het leger boereveen in miami word opgepakt voor drugs , hoe verklaar jij het feit dat zijn zoon dino en de ambassadeur in brazilie R.Christoper met colombiaanse drugbarron zaken deden hun telefone nummers zijn gevonden bij farc leden waar zijn al de wapens die bouterse in brazilie heeft gekocht, allemaal ingeruild voor drugs vergeet niet de drugs vliegtuigen die lande in de binnenlanden van suriname.de surinaamse ambassade en een deel van zijn personeel vervulde een spilfuncie in het surikartel en copa-team zelf de naam van de president van onze centrale bank werd genoemd als witwasser deze mensen hebben suriname een heel slechte dienst bewezen en daarom vindt ik het onbegrijpelijk en onwetend dat jij deze laffaards nog een kans wil geven terwijl niets erop wijst dat deze monsters zijn veranderd dan ben jij toch malende.ik zal niet rusten voordat deze moordenaars en vernietigers van mijn land en volk boeten voor wat zei dit mooie en ontschuldige land hebben aangedaan.


  Maak melding

 11. En wij zullen niet rusten voor dat de gehele waarheid boven tafel komt,ja de bemoeienis van Nederland ivm de coup,dus dat DU(mmy).
  Ik vraag me af als je slaaf Vene zo zeker is dat alleen Bouterse schuldig is waarom wordt hij niet gewoon gearresteerd?Zo gaat dat volgens mij met van oorlogmisdaden verdachten,wel ze moetenm durven want dan gaat die BEERPUT open,Vene is door Nederland GESOMMEERD Bouterse met rust te laten,doe maar een zg rechtszaak en houdt de “gemoederen”bezig.
  Maar DU(mmy)heb je echt geen andere CD?Want deze is vastgeroest,tja laat maar hoor je weinige hersencellen gaan niet verder dan Bouterse.

  Je spreekt steeds over jezelf:want iedereen is in jullie ogen onpartijdig typ je,maar ben jij het niet die :iedereen in jouw ogen die voorstaander is van het Megalblok voor dom uitmaakt,jij wil niets lezen over de goede dingen die Bosje en Bouta hebben verricht,je geeft nooit geen tegen reaktie`s en bent als maar door in een ontkennigsfase,dus steek je hand eerst in e eigen boezem voordat je weer typt:iedereen in jullie ogen die………


  Maak melding

 12. KaDUk,
  Maak je niet druk, de tijd van de wapens is achter de rug. We learned our lessons well.

  Nu is de democratische-coup van het volk van Suriname gaande en geloof me, “wij gaan een goeie job doen”.

  Er is te lang geregeerd met leugen en bedrog over de tachtigerejaren. Het volk is moe geworden van al die 8 december, Mooiwana, Atjoni en weet ik wat voor verhalen.


  Maak melding

 13. blijf maar lekker volgens jou ideologie denken. dit verhaal van de waarheid en de beerput hoor ik al 30 jaren, hoe lang nog ??@ mi taki wederom laat jij zien hoe onwetend jij ben volgens mij geloof jij nog in sprookjes, vertel mij waneer nederland dat tegen vene heeft gezegd was jij erbij ? stelletje ezels.bouterse heeft niets goed gedaan in suriname alleen maar voor ellende en achteruitgang gezorgd, vertel mij wat de goede dingens zijn van bouterse en bosje met jou grote revo snavel.jij en pinto laten duidelijk zien hoe DOM de aanhagers van bouterse zijn, bouterse heeft nooit afstand van zijn misdadige verleden genomen de zelfde mensen die hem toen hebben geadviseerd om de moorden te plegen in fort zeelandia vieren samen met bouterse de verjaardag van de achteruitgang van suriname op 25 feb 2010 wat voor les heeft deze man geleerd uit het verleden pinto ? yu kaw yu.bouterse weet dat het buitenland niet op een regering zit te wachten dat geleid word door een dictator . ik vraag mij af wat voor gaat bij jullie een stomme ideologie die niet heeft gewerkt en alleen maar voor armoede en ellende heeft gezorg of democratie en vooruitgang van jou land vertel mij dat .soms stel ik mijn zelf de vraag waarom een aantal surinamers iemand als bouterse zo adoreren, ik weet het nu zeker de mensen die bouterse adoreren komen van alles tekort ze zijn geestelijk labiel reaktie nummer 11 en 12 geven mij daarin gelijk.


  Maak melding

 14. Als Surinamer, kan ik alleen maar zeggen, hoe dom en bekrompen sommige reageren, heb respect voor een ander zijn mening en zit elkaar niet af te kraken.
  Bouterse heeft niets gedaan voor het land,kunnen jullie niet nadenken?
  Maar ja,het zullen weer diegene zijn hier met minderwaardigheidscomplex en nog steeds aan de slaventijd denken.Je bent een volwaardig iemand,maak wat van je leven!Blijf niet zitten wachten,niets komt vanzelf in dit leven,jou inzet is belangrijk voor een goed toekomst voor jezelf!!!!!!!!!

  Sweety


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.