Krijgsraad Suriname is ziekmeldingen spuugzat

40

PARAMARIBO, 20 mrt – De krijgsraad is de ziekmeldingen in het proces rond de decembermoorden spuugzat. Krijgsraadvoorzitter Cynthia Valstein-Montnor zei dit bij de voortzetting. Zowel de advocaat van Desi Bouterse, mr. Irwin Kanhai, als getuige Ruben Rozendaal lieten verstek gaan. Montnor-Valstein trof direct maatregelen.

De zitting ging gewoon door zonder Kanhai. Bouterse zelf laat zich al sinds de aanvang niet zien. Kanhai meldde ziek. Volgens Valstein-Montnor kon hij een vervanger hebben gestuurd. Nabestaanden van de slachtoffers spreken van vertragingstactieken. Kanhai heeft eerder getracht uitstel te forceren. Rozendaal is ook verdachte. Hij moet de volgende keer worden meegebracht.

Zijn arts had al laten weten dat hij verhoord mag worden. Maar Rozendaal verscheen niet. Alleen een medisch attest kan zijn afwezigheid nog vergoelijken. Ruben Rozendaal behoort tot de groep van zestien militairen die de staatsgreep van 1980 pleegden. Hij behoorde lange tijd tot Bouterse’s vertrouwelingen. Later ontstond een verwijdering tussen de twee. Een andere getuige, John Asgarali, is voorlopig onvindbaar.


40 REACTIES

 1. Achterbakse slappelingen die geen enkel respect voor de rechtstaat hebben. En die stellen zich verkiesbaar.

  Gewoon door de politie laten opbrengen in de rechtzaal. Een politie arts meesturen die verklaard dat ze wel geschikt zijn de rechtzaak bij te wonen. Geengenoegen nemen met de afwezigheid van hun advocaat, die moet maar voor vervanging zorgen.

  De ratten, inclusief Kanhai.

  Iedereen die ook maar een beetje gevoel voor recht in zijn lijf heeft moet een saboteur als Kanhai links laten liggen.

  EN Waarom wordt Kanhai niet veroordeeld wegens minachting voor het hof?


  Maak melding

 2. het word nu tijd dat deze Beesten voor het gerecht worde gesleept ze zijn allemaal zogenaamd ziek, ze nemen een loopje met de rechtsgang in suriname dat mag niet. deze zelde massamoordenaars doen mee aan de verkiezing voor de president in suriname ze hebben zich verrenigd in de ndp en de zogenaamde megacombinatie,nog nooit hebben deze beulen afstand genomen van de vrezelijke misdaden die ze in mijn land hebben begaan het is toch ellendig dat dit soort figuren aan onze jeugd worden voorgedragen als grote leiders als mijn kind een aanhager is van bouterse zou ik mij mislukt voelen als vader.een massamoordenaar mag nooit een voorbeeld zijn voor de jeugd je geeft daarmee een verkeerde voorbeeld richting samenleving en de jongeren.maar ja die laffaards die een massamoordenaar aanbidden hebben waarschijnlijk bagger in hun hoofd het blijft een lastige klus om mensen die gehersenspoeld zijn op andere en gedachten te brengen die dogma heeft ze nog steeds in hun greep.het recht zal zegevieren hoe dan ook .


  Maak melding

 3. Als Justitie de guts had om alle verdachten gedurende de duur van het proces in hechtenis te nemen, dan hadden we deze smoesjes van ziekte niet gehad. Als ik 15 mensen had vermoord, was ik allang in het gevang beland in afwachting van het vonnis. En dan zou ik niet als Bouterse en de rest van die bende nog op vrije voeten rondlopen, terwijl ze verdachten zijn. Notabene vuurwapengevaarlijke verdachten!


  Maak melding

 4. Wie komt nou opdraven voor zo’n poppenkast, een toneelstuk hoort in een theater en niet in een rechtbank.

  In de rechtzaal horen rechters en OM neutraal, objectief en vooral niet vooringenomen en partijdig te zijn, opdoeken dat ding en opnieuw beginnen een waste of time en money als je het mij vraagt.


  Maak melding

 5. Wie durft Bouta op te halen? No wan sma nada niemand. grote smoel hebben ze allemaal. Als het erop aankomt dan is justitie nergens. Zelfs Mercuur durft niet zelf de minister president durft geen opdracht te geven.
  If na amerika noso brasil dang desi bing doro na gevangenis keba dood of levend doet er niet toe.
  Stelletje bangerikken.


  Maak melding

 6. Na de verkiezing gaan NDP en Volksalliantie PL
  waarschijnlijk samenwerken,ze gaan alle minis-
  terie hervormen,in totaal hebben ze 34 zetels
  genoeg om de regering te vormenze zitten alleen
  zijn progadisten en zijn rasgenoten,dat kan
  toch niet,zo kan Suriname nooit vooruit, de be-
  volking willen ander beleid zien.


  Maak melding

 7. Hoor ik forsere taal van het Gerechtshof?
  Ruben Rozendaal en John Asgarali moeten hoe dan ook verschijnen op 16 april.
  16 april a boto lai.
  Na Domburg den de go.


  Maak melding

 8. Laat het SME volk gerust zijn.

  Binnen niet al te lange tijd zal ook dhr. Bouterse op een geheel natuurlijke wijze enkele lui in het hiernamaals gaan opzoeken.

  Kan hij de mensen van 8 december 1982 en andere vroegere tegenstaanders daar in de ogen trachten aan te kijken en proberen wijs te maken dat hij OPRECHT heeft gehandeld, met de juiste bedoelingen, en een hogere macht aan zijn zijde heeft gestaan.

  Hij oogt stoer, weet dat hij LAF is, en zijn geweten vreet dagelijks aan hem. De stoere politiek praat is slechts een farce. De dope houdt hem momenteel wat op de been, maar zelf weet hij wel beter.

  Niks is zo fijn ALS EN REIN GEWETEN en kunnen gaan en staan waar je wenst in de wereld.
  DAT KAN HIJ NIET.

  Tegen de politike beweging NDP geen bezwaar. Zij zitten enkel met de verkeerderde LEIDER/LIJDER, en volgen een verkeerd mens. . wat hun argumentatie ook moge zijn.

  Velen nemen geen afstand omdat het voor hen mogelijk de enige wijze is hun persoonlijk doel(middels de politiek) te bereiken.

  Zo werkt het tot nu toe veelal in SME.

  De rasopportunist (Wijdenbosch) heeft zich (zoals verwacht) aangesloten aangezien die weet dat zijn kansen minimaal zouden zijn om in het machtscentrum te belanden. NIHIL als DNP2000.

  Wordt vervolgd, maar Suriname’s bevrijding komt eraan.

  De molensteen v/h land zal gauw zinken. MIND MY WORDS

  The Predictor


  Maak melding

 9. Wat is Suriname voor een Rechtstaat ? Waarom is Bouterse niet gewoon vastgezet tot zijn zaak door de Rechtbank is behandeld, de beschuldigingen tegen hem zijn ernstig genoeg zou ik denken! Als je een fiets pikt zit je vast maar Bouterse mag zijn Rechtzaak in vrijheid afwachten.

  Groet : Linksom.


  Maak melding

 10. Onbegrijpelijk dat het overgrote deel van de bevolking van Suriname achter een verdachte van 18 moorden aanloopt en deze nog steunt ook voor het hoogste ambt van Suriname.
  Hoe kan het dat een verdachte van 18 moorden vrij rond loopt en zich nog opgeeft voor president.
  Suriname waar ben u nou mee bezig.
  Waar is de rechtstaat Suriname.


  Maak melding

 11. Spuugzat…..wie ? De Krijgsraad en andere instanties, die met het proces Bouterse te maken hebben? Come on…geloven de Surinamers dit werkelijk? Al jaren wordt er getalmd, “geziekt” uitgesteld, enz. Bouterse for President ! Niks veroordeling..niks geen moorden…so so tori !! Als Metusalemnog eens op aarde komt, dan, dan misschien pas komt er een proces !! Suriname een rechtstaat…wie geloofd dat…hoe lang is nu dat proces al aan de gang. De commentaren van Surnets en SurSurinamers zijn niet van de lucht !! En toen? Ach…we weten allemaal…God zij met Suriname. God heeft altijd geduld gehad, ook met het proces Bouterse c.s. Waka bung !


  Maak melding

 12. Kanhai maakt zich niet druk om gemiste zitting
  19 Mar, 20:00

  De raadsman van Desi Bouterse, Irwin Kanhai, maakt zich niet druk om de krijgsraadszitting in het 8 december strafproces die vandaag zonder hem voortgang heeft gevonden. Op 10 maart kreeg hij te horen dat de zitting uitgesteld was naar 19 maart. “Ik had juist al mijn andere zaken verschoven naar deze datum want de krijgsraad zou aanvankelijk op 11 maart zittingen houden. Ik kon de zaken die al op de rol stonden voor vandaag niet meer uitstellen”, aldus Kanhai.

  Hij vindt dat hij te laat hoorde dat de geplande zitting van 11 maart niet doorging. “Ik wil met respect worden behandeld. Hierover heb ik vrijdag een brief geschreven”, aldus Kanhai. Hij wil liever zelf op de krijgsraadzitting aanwezig zijn en kiest niet voor vervanging. “Ik maak me niet druk om hoe het gelopen is vandaag, want ze maken er toch een potje van”, zegt Kanhai.

  Bron:starnieuws

  Conclusie, mag u zelf trekken


  Maak melding

 13. Die hele recht en wet is behoorlijk fout bezig….waarom zij het niet willen begrijpen en inzien…weet niemand…..maar u ziet het en moet het ook gaan begrijpen….zij krijgen geld uit het buitenland….jaja jaaaaaaa geld uit het buitenland…goed om de boel klaar te zetten voor anderen(buitenland)


  Maak melding

 14. Het onrecht
  Lucia werd op 13 december 2001 gearresteerd en op 18 juni 2004 veroordeeld voor 7 moorden en 3 pogingen tot moord. Na de uitspraak van het arrest van het Haagse Hof zat zij een levenslange gevangenisstraf plus TBS uit in de vrouwengevangenis van Nieuwersluis (levenslang betekent in Nederland echt levenslang ).

  Het arrest is ronduit verbijsterend wanneer de argumentatie van justitie tegen het licht wordt gehouden: er blijkt dan geen enkel hard bewijs te bestaan. Er zijn geen getuigen of belastende materialen. Lucia is nooit op iets verdachts betrapt. Er zijn bij haar nooit gifstoffen gevonden waar de moorden meezouden zijn gepleegd. Evenmin is een motief bij de vermeende dader geconstateerd.

  Er zijn wel veel fabeltjes en verdachtmakingen , medische missers en achtergehouden informatie , verkeerd onderzoek en foute statistiek.
  De media hebben het feilen van het OM in de zaak Lucia de B. de afgelopen twee jaar terecht uitvoerig in beeld gebracht.

  Lucia heeft nooit bekend, ondanks uitputtende en vernederende verhoren. Ze wist dat als ze wél had bekend – met bijvoorbeeld als motief dat ze ernstig zieke kinderen en bejaarden had willen verlossen uit hun lijden – ze een aanzienlijke strafvermindering had kunnen krijgen.

  Hoe is het mogelijk dat iemand in een rechtsstaat toch tot de zwaarst mogelijke straf wordt veroordeeld, terwijl er geen enkel concreet bewijs is dat haar schuld aantoont?
  # Sterftecijfers
  Lucia werkte in september 2001 al een jaar als gediplomeerd kinderverpleegkundige in het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) in Den Haag. Daar heerste op dat moment door fusieperikelen veel onzekerheid en onrust. Er werd door de kinderartsen gesproken over “te veel kinderen die overleden”, wat in de sterftecijfers nooit naar voren is gekomen. Integendeel, in de werkzame periode van Lucia was het sterftecijfer zelfs lager dan in de voorgaande en latere jaren.

  Voor de malloten op dit forum: die alles zwart wit zien en niet kunnen begrijpen dat rechters ook vaak in de fout gaan met hun veroordelingen; tot aan de hoge raad aan toe.

  Leest u wat advocaat Kanhai heeft verklaard over de werkwijze van het trubunaal te Boxel.

  19 Mar, 20:00
  De raadsman van Desi Bouterse, Irwin Kanhai, maakt zich niet druk om de krijgsraadszitting in het 8 december strafproces die vandaag zonder hem voortgang heeft gevonden. Op 10 maart kreeg hij te horen dat de zitting uitgesteld was naar 19 maart. “Ik had juist al mijn andere zaken verschoven naar deze datum want de krijgsraad zou aanvankelijk op 11 maart zittingen houden. Ik kon de zaken die al op de rol stonden voor vandaag niet meer uitstellen”, aldus Kanhai.

  Hij vindt dat hij te laat hoorde dat de geplande zitting van 11 maart niet doorging. “Ik wil met respect worden behandeld. Hierover heb ik vrijdag een brief geschreven”, aldus Kanhai. Hij wil liever zelf op de krijgsraadzitting aanwezig zijn en kiest niet voor vervanging. “Ik maak me niet druk om hoe het gelopen is vandaag, want ze maken er toch een potje van”, zegt Kanhai.

  Hebben de malloten dat begrepen???


  Maak melding

 15. Ik laat mij niet in, in het feest van de kleine schoothondjes.

  Het 8 decemberprojekt is een proces zonder einde en geloof me, “niemand gaat de bak in”!


  Maak melding

 16. HA Ha wil zien wie desi gaat ophalen wie durft . zodra NDP de verkiezing wint vertrekt rechter valstein naar het buiteland met het mom bereiging.allemaal met een grote bek zullen vluchten naar aardappel nederland


  Maak melding

 17. DE VERSLAVING,
  wij surinamers leeft in een waan van denkfouten.velen denken dat nederland verliefd zijn op surinamers.niks is minder waar.men houdt van onze bodemschatten en hebben de landgenoten nodig om voor hen de hand en spandiensten te verrichten.of als je denkt dat je werkgever van je houd,dan ben je bezig je zelf te misleiden.

  blijven jullie maar dromen,je werkgever heeft jou kracht nodig en niets anders.

  zolang nederland achter het proces in suriname staat,hoeft de landverraders niks te vrezen.want bouterse krijgt zeker zijn straf.niet omdat er surinamers zijn omgekomen,neen dit kunnen we vergeten.dit geldt meer om de wil van de verraders en blanken in vervulling te laten gaan.het algemeen belang is op de laatste plaats,het persoonlijke geldt bij deze landverraders.

  wie naar de antillen zijn geweest zullen daar hebben gemerkt,dat de ingezeten geen recht tot praten heeft,laat staan om het land te regeren.dit maakt dat de gekleurde mens nooit verstandelijk zal gaan denken om zijn land te kunnen opbouwen.er heerst gewoon een blanken vrees/angst bij de gekleurde mens.

  het leven is gewoon gelijkwaardig en respect voor elkaar hebben.maar nee zo ziet de gekleurde mens het leven niet.deze willen altijd aan de zuigfles blijven.of anders gezegd men is bang om zelfstandig te zijn,want dan hebben ze geen zekerheid.de gekleurde mens zijn domme mensen.

  is een feit,dat wij mekaar het daglicht niet gunnen,dit is ons aangeleerd en zal ook zo blijven.
  probeer de gekleurde mens nooit wijs te maken anders ga je de kuil in.

  wie geen bedelaar wilt zijn moet zijn hersens gebruiken.

  een niet te onderschatte probleem zijn de zogenaamde surinaamse website.ook hier probeert men ons te verwaren,ten gunste van de commercie.let maar op de advertenties,dan ben ik uitgepraat


  Maak melding

 18. Ziedaar de “helden”! (Lees lafaards.)
  Wil je op zulke figuren stemmen, dan ben je of heel dom en als dat niet het geval is, dan ben je crimineel.

  Vroeg of laat komt er een veroordeling en dan kan men niet anders dan de veroordeelde inrekenen.

  Dus #4 er is er maar één die poppenkast speelt en dat is die lafaard die jij als leider ziet, capito?


  Maak melding

 19. Hoe lang nog moet het Surinaamse volk nog wachten? op haar overheid voordat zij recht doet aan de nabestaanden en slachtoffers van het Bouterse regiem.


  Maak melding

 20. Ach W. Whome, zo gebruiken we allemaal termen waar we de juiste betekenis van niet weten “lafaard” is er ook een van. Hoe kan je de heer Bouterse een lafaard noemen, enkel omdat hij niet komt opdagen bij zo’n poppenkast voorstelling, terwijl hij ver voor de rechtzaak al had aangegeven dat hij nooit zal komen opdagen, naar mijn insziens heeft hij totnutoe gewoon z’n woord gehouden, verder had hij ook de vraag gesteld waarom Suriname miljoenen moest uitgeven voor het bouwen van een rechtbank te Boxel, terwijl er al een rechtbank in Paramaribo is.

  Totdat Suriname een echte rechtstaat is, waarbij politiek zich niet bemoeit met rechtzaken, dus een duidelijke scheiding der machten is en blijft deze farce een poppenkast die het land gewoon te veel geld kost, opdoeken dat ding, een waarheidscommissie zou een veel betere oplossing zijn, punt. Niemand zal ooit het gevang in gaan, snap je dat nou nog niet.

  Bouterse had trouwens tokkie al gewaarschuwd dat hij moet uitkijken dat hij tokkie niet in het gevang gaat zetten, na 25 mei zal je het merken wie allemaal richting noord-zee zullen trekken.


  Maak melding

 21. @ teootje,
  de grootste ZOT ben jij en de mensen die bouterse aanbidden, de vergelijking met lucia is zo dom als het maar zijn kan zo kan je zien hoe jullie van de ndp inelkaar zitten de domste argumenten worden naar voren gebracht om de massaslachting op onschuldige en ogewapende burgers goed te praten.wie heeft op de podium verklaard dat hij daal betaald gaat zetten ? wie verteld op de televisie dat er mensen op de vlucht zijn doodgeschoten, wie verteld aan ton van royen dat het de keuze was tussen wij of hun , en als zoiets zich weer zou voordoen bouterse het op de zelfde manier zou oplossen staat allemaal om internet teo , hoe komen die kogel gaten in de muur van fort zeelandia jij vergeet één belangrijk onderdeel teo is het forensische raport.ik vind figuren als teo , brantimaka, pinto en de rest die het opnemen voor bouterse een stelletje dwazen en dat meen ik serieus. vertel aan de lezers en aan de jeugd in suriname waarom bouterse niet het recht heeft toegepast op 8 dec 1982 , vertel aan de jongeren en de lezers waarom een gewonde militaire standrechterlijk is geexecuteerd op een brandcar de aanhagers van bouterse maken zich ontiegelijk belachelijk hier op dit net echtwaar,ze nemen het op voor een massamoordenaar die zich nooit aan de wet heeft gehouden, iemand die kinderen zwangere vrouwen heeft vermoord te moiwana. bouterse word met recht de leider van de domme massa genoemd. de aanhagers van bouterse laten iedere dag hier zien dat ze geen normen en waarde hebben.


  Maak melding

 22. CITAAT:
  Totdat Suriname een echte rechtstaat is, waarbij politiek zich niet bemoeit met rechtzaken, dus een duidelijke scheiding der machten is en blijft deze farce een poppenkast die het land gewoon te veel geld kost, opdoeken dat ding, een waarheidscommissie zou een veel betere oplossing zijn, punt. Niemand zal ooit het gevang in gaan, snap je dat nou nog niet.

  Bouterse had trouwens tokkie al gewaarschuwd dat hij moet uitkijken dat hij tokkie niet in het gevang gaat zetten, na 25 mei zal je het merken wie allemaal richting noord-zee zullen trekken.

  Na Mi

  Die sukkel Na Mi geeft hierbij duidelijk aan dat DDB straks de rechtstaat weer niet zal respecteren en als dictator de volledige macht naar zich toe zal trekken. En dan durven ze nog verwijten te maken ALSOF dit nu het geval zou zijn.

  Hoe dom kan een idioot zijn.


  Maak melding

 23. Kanhai zegt: “Ik wil met respect worden behandeld. Hierover heb ik vrijdag een brief geschreven”, aldus Kanhai. Hij wil liever zelf op de krijgsraadzitting aanwezig zijn en kiest niet voor vervanging. “Ik maak me niet druk om hoe het gelopen is vandaag, want ze maken er toch een potje van”, zegt Kanhai.
  Zal het niet eens tijd worden dat Kanhai zelf de Krijgsraad met respect behandeld en niet met leugens strooit om niet aanwezig te zijn.
  Kanhai probeert van alle kanten dit proces te vertragen, eindelijk komt Valstein Montnor met krachtige taal.
  Nu nog een dwangbevel uitvaardigen dat DDB ter zitting moet verschijnen.
  Komt DDB niet vrijwillig, dan gewoon oppakken met het leger en gedwongen naar Boxtel brengen.
  En wie maakt er een potje van?
  Juist Ja Kanhai!
  Wie voert al van het begin af aan vertragings tactieken?
  Juist Ja Kanhai!
  Wie komt er met leugens?
  Juist Ja ………..


  Maak melding

 24. Mensen
  Waarom is er geen een stuiver uit Nl besteed aan huurlingen om die man uit te schakelen.
  We mekkeren en jammeren maar achter die computer. Ga daadwerkelijk iets doen.
  Bouta is machtig binnen de Surinaamse muren.
  Buiten caricom kan hij weinig doen.
  Defencie SME stelt niks voor.
  De USA kan hem ten alle tijde uitschakelen maar vinden hem niet belangrijk genoeg.
  NL heeft het te druk met de navo missies en wil geen hoofdpijn van SME.
  Genoeg Surinaamse miljonairs in de wereld.
  Ga en collect. Start de operatie in plaats van je achter die computer schuil te houden.
  Kwaliteit van je persoonlijke leven wordt er niet beter op…
  life goes on.


  Maak melding

 25. Speciaal voor #20 volgt nu de definitie voor lafaard: Iemand die door zijn angst wegvlucht uit gevaarlijke situaties.

  De schoft speelt geweldig, maar wil niet voor zijn beestachtige geweldplegingen voor het gerecht verschijnen.

  In uw wereld bestaan er twee soorten Surinamers;
  e.g. zij die de wet overtreden en daarvoor gestraft worden. (Leendert Moifutu beroofd en vermoord Moesje, die daardoor niet naar Parijs kan.) En wordt vervolgens door de rechter bestraft.

  En een salon nationalist, die met behulp van een NEDERLANDSE OFFICIER, ja u leest het goed, met behulp van een vreemdeling een coup pleegt. Vervolgens een ieder naar het leven staat, zolang hij maar aan de macht is. Dit uitmondend tot een geweldsorgie
  vanjewelste, en deze man moet gewoon met rust gelaten worden.
  Want! Hier komt dan de drogreden een proces kost teveel.

  Ach! hierop zeg ik, deze moordenaar heeft ons al zoveel gekost (denk o.a. aan al die wapens die uit de kazerne verdwenen zijn en later door zijn zoon in zijn opdracht voor drugs geruild zijn) dat beetje geld kan er ook wel bij.
  Zolang deze man maar opgeborgen wordt.

  Nog eentje die u wel goed in de oren zal klinken: Tide, tamara, de krijgsraad a go moro fara.

  Wens die lafaard van u de pip als hem ziet.
  Wij kennen geen leugen commissie in Suriname. Hoeveel leugens moeten er nog bij? Op de vlucht gemarteld kennen wij al.


  Maak melding

 26. Branti Makka 18
  Gelukkig zijn er ook nog normale Surinamers , Hoe kun je nou zeggen dat er op de Antillen geen recht tot praten is, en dat het land niet geregeerd wordt, dat de gekleurde mens nooit verstandelijk zal gaan denken om zijn land te kunnen opbouwen daar de gekleurde mens een blankevrees en angst heeft. Hoe gestoord en asociaal kun je wel niet zijn, kijk zelf maar naar wat president Barack Obama Obama als gekleurde man bereikt heeft met zijn gezondheidsplan in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigen waarbij hij een enorme overwinning heeft gehaald in het ziekteverzekeringstelsel voor de sociaal zwakkeren van zijn land.


  Maak melding

 27. Domme neusje,

  Jou front vriendjes hebben zelfs de rechtsstaat en democratie vertrapt, ze hebben zelf voor gezorgd dat er geen scheiding is tussen de verschillende machten, reken maar dat Bouterse jullie front rechtstaat niet zal accepteren, geen enkele rechtgeaarde Surinamer zal jullie zgn rechtstaat accepteren, daarom zullen al jou front vriendjes na 25 mei vluchten richting noord-zee, want als de echte rechtsstaat wordt hersteld na 25 mei waarbij recht en orde voor alle Surinamers zal gelden, gaan er velen de bak indraaien. Nu is geen enkele fronter verantwoording schuldig, onderzoek naar die 95 kilo die is verdwenen zal daadwerkelijk worden gestart en de schuldigen gaan achter de tralies, verdwijnen, al die gestolen gronden en hulpmiddelen van de staat zal men uiteindelijk gaan moeten verklaren, voel je hem.

  Ach dit begrijp je allemaal niet, komt omdat je het verstand hebt van een garnaal.


  Maak melding

 28. Ach #27 jou gedrag heeft juist alles van een lafaard, ik zou persoonlijk niet weten uit welke gevaarlijke situatie de heer Bouterse wegvlucht, trouwens iedereen weet waar die is , ze kunnen hem toch zo gaan ophalen/oppakken.

  In mijn wereld bestaat er maar een soort Surinamer, die allemaal gelijk zijn ongeacht etnische afkomst of politieke affiniteit.

  Dit kunnen jouw en je front landverraders niet zeggen, ze hebben bewust de bewoners verdeeld in etnische hokjes en wilden de oppositie met wortel en tak uitroeien.

  “Wij kennen geen leugen commissie in Suriname”

  Wat zijn de fronters dan, dat zijn beroeps leugenaars, de laatste tijd nog iets gehoord van die 95 kilo verdwenen drugs???


  Maak melding

 29. “Onrechtmatige of dubieuze gronduitgifte de afgelopen vijf jaar zal grondig onderzocht worden en als daartoe aanleiding is, worden teruggedraaid. Intussen is al bepaald dat bij een eventuele samenwerking tussen Nieuw Front (NF) en Volksalliantie van Paul Somohardjo, zijn partij Pertjajah Luhur (PL) het ministerie van Ruimtelijke ordening Grond- en Bosbeleid (RGB) niet meer krijgt.””

  Bovenstaande zegt Krusu van NPS, dit zijn de echte Surinaamse laffards. Ze hebben zelf tegengestemd toen de oppositie een motie van wantrouwen hadden ingediend tegen de mini-ster van ROBG.

  Deze zelfde krusu vergeet gewoon te vertellen dat het niet een PL regering maar front regering was die aan de macht was met een nps President, die alles gewoon heeft toegestaan.

  Ergo, er staat onrechtmatig zal worden teruggedraaid, dus men gaat geen rechtzak beginnen tegen deze fraudeurs en sjoemelaars men gaat buiten de rechtzaal zaken terugdraaien, zal dit niet gaan rieken naar willekeur, Oeps Suriname een rechtstaat, ai baja wat een mensen wat een land.


  Maak melding

 30. Nationale
  Domme
  Partij
  als je stuk voor stuk hun argumenten en reaktie leest kom je maar tot één conclussie de aanhagers van bouterse behoren tot de domste deel van onze bevolking, ik noem ze bij namen brantimaka , na mi , teo.


  Maak melding

 31. @Na Mi

  In mijn beleving bestaan er minstens 3 soorten Surinamers.
  -1- Eerlijke hardwerkende mensen.
  -2- Grote criminelen die vaak in drugs zitten en niet terug schrikken voor moord. Vaak te vinden op internationale opsporingslijsten.
  -3- Kleine criminelen die hun baas verafgoden en hem letterlijk en figuurlijk in zijn g.t kruipen.


  Maak melding

 32. Iemand die met behulp van een vreemdeling een gekozen regering wegschiet is een landverrader pur sang.

  ndp gelovigen zetten alles op z’n kop.

  Volgens mij was het 80 kilo (althans dat was in de pers) weet u soms meer van dit verhaal?! Niets op de berm tegengekomen of gehoord?
  Oh, ik vergis mij, uw doorluchtige leider heeft natuurlijk genoeg van dat spul in huis.


  Maak melding

 33. Rechtstaat in Suriname!!!! ik weet het niet, waarschijnlijk een ieder die de reactie heeft gegeven!!!

  In Suriname kennen de zogenaamde regeerders ect. het woord rechtstaat misschien wel maar niet wat het inhoudt en daarbij hebben zij een les nodig.

  Deze de zelfde rechtstaat denkt dat Bouterse een lammetje of een biggetje is, die je zo achter aanholt en grijpt.
  Wat een lachertje voor de rechtstaat en wie weet dat de krijgsraad ook currupt is.

  Heel erg moedig zijn ze wel!!!! en dat is, hun zich zelf respectloos belachelijk maken en ik geef ze zondermeer een 10 stuk.

  Ach ja!! wat kunnen lafaards nog meer???? Ze zijn nogsteeds aan het bewijzen.

  Hen kun je uitroeien, door ze naar Irak te laten verhuizen en alle rechten en plichten van Suriname af te nemen.

  En Natuurlijk moet een dader berecht worden!!!!

  Wiep-Deng


  Maak melding

 34. Rechtstaat in Suriname!!!! ik weet het niet, waarschijnlijk een ieder die de reactie heeft gegeven!!!

  In Suriname kennen de zogenaamde regeerders ect. het woord rechtstaat misschien wel maar niet wat het inhoudt en daarbij hebben zij een les nodig.

  Deze de zelfde rechtstaat denkt dat Bouterse een lammetje of een biggetje is, die je zo achter aanholt en grijpt.
  Wat een lachertje voor de rechtstaat en wie weet dat de krijgsraad ook currupt is.

  Heel erg moedig zijn ze wel!!!! en dat is, hun zich zelf respectloos belachelijk maken en ik geef ze zondermeer een 10.

  Ach ja!! wat kunnen lafaards nog meer???? Ze zijn nogsteeds aan het bewijzen.

  Hen kun je uitroeien, door ze naar Irak te laten verhuizen en alle rechten en plichten van Suriname af te nemen.

  En Natuurlijk moet een dader berecht worden!!!!

  Wiep-Deng


  Maak melding

 35. Ach neusje jouw beleving, kennen we onderhand wel. Trouwens was je nuchter toen je dit schreef of zat je weer met je neus in dat verboden spul.


  Maak melding

 36. “Volgens mij was het 80 kilo (althans dat was in de pers) weet u soms meer van dit verhaal?! Niets op de berm tegengekomen of gehoord?”

  Helaas niets op de berm tegengekomen, ik heb begrepen dat alles onderling en eerlijk verdeeld is tussen olifant en grun dyari.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.