Sms’en tussen Surinaamse providers halfdode mus

2

PARAMARIBO, 19 mrt – De vreugde om de opening van het sms-verkeer tussen de drie providers was van korte duur. Voormalig monopolist Telesur schijnt niet in staat te voldoen aan de technische voorwaarden. Vooral het verkeer met concurrent Digicel loopt vast. Dat was al gauw na de lancering merkbaar.

Klanten van Digicel krijgen bij het verzenden de boodschap dat het niet lukt. Volgens de Ware Tijd ligt het euvel aan de verouderde technologie bij Telesur. Onderzoek van multinational Ericsson heeft dit aangetoond. Een voorstel om technologie van Digicel in te zetten, stuit op verzet. Digicel krijgt al twee jaar nul op het rekest als het om samenwerken gaat.

De eigen technologie wordt aangeboden sinds Digicel’s introductie ruim twee jaar terug. Telesur blijft de boot afhouden. Vooral jonge klanten zijn de dupe. Het was daarom feest na de publiciteit rond de zogenaamde interconnectie. Nu blijkt het een beetje te vroeg gejuich. Hoe lang het duurt eer de problemen voorbij zijn, is met geen mogelijkheid te zeggen.


2 REACTIES

  1. Een voorstel om technologie van Digicel in te zetten, stuit op verzet. Digicel krijgt al twee jaar nul op het rekest als het om samenwerken gaat.Na 25 mei 2010 zal telesur een betere samenwerking met digicel krijgen onder een ander meewerkend directie.Geen arrogante directie meer.Vooral jonge klanten zijn de dupe.Zij zullen straks ook met hun stemgedrag bepalen of hun problemen worden opgelost.Weg met de arrogante directie van veel meer staatsinstellingen.


    Maak melding

  2. van arrogantie is er hier geen sprake, dit is dom en achterlijk gedrag van de directie.zeker na soso grangma nanga grangpa sidong drape in a derictie. ga mee met de moderne technologie. en dat heeft Digicel.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.