zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameEindelijk sms’en tussen providers in Suriname

Eindelijk sms’en tussen providers in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 17 mrt – Wat haast niet meer mogelijk leek, is nu werkelijkheid. Abonnees van Telesur, Digicel en Uniqa kunnen voortaan onderling sms’en. “Eindelijk”, verzucht Digicel-manager Philip van Dalsen. De wrevel en wrok van de afgelopen twee jaar lijken vergeten.

De emoties waren vooral aan Digicel-zijde. Meer zocht Van Dalsen node de publiciteit op. Hij ergerde zich mateloos aan het gedrag van Telesur. De oude monopolist had steeds weer een ander excuus voor het afhouden van de boot. De ene keer was de technologie niet toereikend. Dan weer was er administratief nog het een en ander te doen. Van Dalsen weet het ooit aan angst.

Telesur zou aanpassingsproblemen hebben. Nu na twee jaar liberalisering zijn de kaarten min of meer geschud. Vooral Digicel heeft zich goed in de markt weten te werken. Het is niet waarschijnlijk dat grote groepen klanten de ene provider nog laten schieten voor de ander. Het onderling sms’en geeft eerder opluchting. Klanten hoeven niet per se ook de andere provider om relaties binnen bereik te hebben.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES