Laetitia Griffith verlaat de Tweede Kamer

12

VVD-Kamerlid Laetitia Griffith verlaat de Tweede Kamer. Dat maakte de politica van Surinaamse afkomst gisteren bekend in het tv-programma Pauw en Witteman. “In zeven jaar in de Kamer heb ik zulke mooie dingen gedaan en zulke mooie kansen gekregen, vier jaar extra zou niet veel meer toevoegen”, lichtte Griffith haar vertrek toe.

Wat Griffith gaat doen, weet ze nog niet. Ze zegt geen interesse te hebben in een post als burgemeester, Commissaris van de Koningin of minister.

In 2004 riepen parlementaire journalisten haar uit tot ’talent van het jaar’.


12 REACTIES

 1. Laetitia was gisteren zeer sterk in het programma P&W. Ik moest vreselijk om lachen toen ze zei dat sommige mensen hun hele leven lang, hetzelfde werk blijven doen…
  Ze probeerden haar in een hoekje te drukken maar ze sloeg keihard terug maar op een beschaafde manier. Zulke mensen heeft Suriname nodig!


  Maak melding

 2. Vind jammer dat ze de politieke arena verlaat. Ik vond haar een hele goede politica en ook een knappe vrouw.
  Ik denk dat ze door heeft wat in de politieke arena afspeelt. Men gaat daar over lijken en er worden vieze huichelachtige spelletjes daar gespeeld.

  Ik zou haar willen verzoeken in suriname de politiek in te gaan en ik zie haar graag als de eerst vrouwelijke president van Suriname. Ze is intelligent en integer.

  Als je de reacties op telegraaf online word ik kotsmisselijk van de de haatcultuur die hier is ontstaan tegen allochtone kamerleden.
  En het wordt steeds erger en erger.

  Ze heeft de eer aan zichzelf gehouden heel knap van haar.


  Maak melding

 3. Laetitia Griffith: verlaat de tweede kamer omdat de sfeer met wilders is verhard. De tweede kamer is geen plek meer voor slappe mensen. Daar moet je tegenwoordig sterk in je schoenen staan om te debatteren tegen de pvv fractie.

  De politiek correct-heid van weleer hehoort thanks tot de verleden tijd: dat allemaal omdat de vrijheid bedreigt wordt in nederland door extreme moslims, die wilders dood willen maken.

  Wanneer de pvv aan de macht komt; kan men op termijn besluiten dat ook de surinamers, best kunnen worden terug-gestuurd naar suriname.

  Zo’n besluit kan suriname ten voordeel komen, door dat er veel kaders huiswaarts komen. Eerlijk gezegt zal ik niet om treuren als mijn landgenoten weer thuis komen. Ik verheug mij zelf er op; voor suriname.


  Maak melding

 4. Ik zou Mw Laetitia Griffith niet willen aanraden om naar Suriname te gaan en zich te storten in de politiek aldaar, weer ede echt
  waar, ik vind wel jammer dat ze er hier uitstapt, maar goed, haar beslissing dus, ik ben geen fan van de VVD maar deze vrouw was echt tranga, Laetitia je bent goed geschoold en een slimme vrouw, no go na Sranang ienie
  na fromoe dape, tang dja, er zijn nog zat mogelijkheden voor jou, in dit land het ga je goed

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding

 5. Gewoon een verstandig besluit na 7 jaar Den Haag.
  Verder gewoon het pad bewandelen zoals jou dat ingegeven wordt.

  De Surinaamse politiek zoals die nu nog bedreven wordt is absoluut geen optie om je daarin te storten.
  Daar is de tijd (Suriname) nog lang niet rijp voor.

  Nu gewoon even een timeout, want in NL kom jij nou eenmaal makkelijk aan de slag met jouw CV.

  Waka nanga konie.


  Maak melding

 6. hahahhahaha die teo is een grote grappenmaker allertijden.
  de tijden dat één persoon het voor het zeggen had in nederland en europa is gelukkig allang voorbij daarom vieren wij de bevrijdingsdag en staan wij stil bij de doden herdenking. er zijn velen voor wilders geweest haider , le pen. filip de winter jan maat nooit hebben deze figuren de macht kunnen grijpen in europa en dat zal hun ook niet lukken. jou reaktie op nummer 6 laat zien dat jij niet veel weet hoe de wereld en vooral europa vandaag aan de dag in elkaar steekt blijf maar achter jou revolutionare muur zitten. wilders en bouterse hebben heel veel raak vlakken en ook hun aanhangers.
  als het gaat om de oplossing voor de problemen die ze aankaarten.
  als het gaat om kritische journalisten.
  en ook waneer het gaat om de rechtsstaat vinden ze beiden dat het op een politieke zaak gaat.
  iedereen is gek in hun ogen.
  TEO verheug jou maar lekker op de terugkeer van de surinamers, hier in dit land heeft iederee een vrije keuze. bouterse heeft laten zie hoe je duizenden landgenoten van suriname naar naar het buitenland kan verjagen naar frans guyana en naar nederland gelukkig voor deze mensen anders waren ze misschien vandaag niet meer in leven, voor deze man maak jij reklame teo? je moet jou schamen.


  Maak melding

 7. Ik snap niet wat mw. Ferrier hier mee te maken heeft. Ze doet veel voor surinaamse belangen. Ze schreeuwt het niet van de daken. Haar portemonee kan ze met haar opleiding en skills wel elders vullen hoor.
  Niet zo kleinzielig zijn!!!!!!!@7


  Maak melding

 8. Laetitia Griffith kan de ware toedracht van haar aangekondigde vertrek uit de 2e Kamer nog niet vertellen.

  Volgens mij is haar rol binnen de VVD uitgespeeld en moet zij nu maar accepteren wat haar gezegd wordt te doen. Vergelijk dit met Humberto Tan en je vindt wel de richting van het antwoord.

  Wanneer zullen wij toch echt over onze problemen hier in Nederland praten? Waarom werk deze site hier niet aan mee? Angst of een verborgen agenda? Time will tell!!!
  Srika


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.