Oud zeer tussen Surinaamse politicus en Van Mierlo

33

PARAMARIBO, 13 mrt – Parlementariër Winston Jessurun (DA ’91) is ooit goed kwaad geweest op de net overleden Nederlandse politicus Hans van Mierlo. Dat was toen in de jaren negentig Van Mierlo in hoogst eigen persoon voorkwam dat Desi Bouterse werd gearresteerd. Voordien was het allemaal koek en ei tussen de twee.

DA ’91 geloofde zelfs een geestverwant te zijn van Van Mierlo’s D’66. Het belette de ommezwaai niet. Nederland had afgezien van een verzoek aan Brazilië om Bouterse te arresteren. Bouterse was op bezoek in het buurland ondanks een internationaal arrestatiebevel. “Ik heb Van Mierlo kwalijk genomen dat hij toen niets heeft gedaan.”, zegt Jessurun tegenover de Ware Tijd.

Van Mierlo was op dat moment minister van Buitenlandse Zaken. “Ons land was op weg van dictatuur naar democratie. Hij had met één beslissing een hoop problemen voor ons land kunnen verhelpen”, aldus Jessurun. In Den Haag werd daar anders tegenaan gekeken. Van Mierlo wilde geen kabinetscrisis in eigen land en al helemaal niet om Bouterse. Meerdere Nederlandse politici zagen het ook zo.


33 REACTIES

 1. Ik ben het eens met jessurun had nederland het maar gedaan dan waren af van deze strontvlieg bouterse.bij RNW actualiteit is mooi intervieuw te beluisteren met van mierlo het is de moeite waard .


  Maak melding

 2. Het is niet alleen wijlen heer van Mierlo .maar mevrouw Winnie Sorgdrager was hier niet coorect in.het ging toen allemaal om eigen haagje te kunnen redden en het vogeltje zingt zoals het gebekt is natuurlijk.ze zijn hier bang dat er een ware beerput open gaat als de Heer Bouterse gearresteerd wordt.hij noemde ooit in een speech dat Nederland het drugsmekka is van de wereld en ja helaas moet hij hierin gelijk krijgen.Maar de heer wijlen van Mierlo had een goed persoonlijkheid en daarme voorkom je heel veel onenigheden
  GR Romeo uit den Haag


  Maak melding

 3. Winston Jesserun wil Nederland voor zijn karretje spannen om wat hij noemt zijn problemen of die van Suriname op te lossen. Dat getuigt van een zeer lafhartige en koloniale instelleng.

  Als je zo dapper en nationaal ingesteld bent, los je toch je eigen ‘problemen’ toch zelf op?

  In het artikel geeft Jesserun zijn eigen onvermogen aan.


  Maak melding

 4. Terecht. Wij moeten leren onze eigen shit op te ruimen en niet door een andere laten doen.

  Waarom horen we tegenwoordig zo weinig over de voortgang van het proces??


  Maak melding

 5. alweer een teken van zwakte en kinderachtigheid.waarom moest men toen op nederland hebben gewacht om bouterse te laten arresteren.
  er is toch een internationaal bevel uitgevaardigd.

  kom met een ander verhaal


  Maak melding

 6. Geachte redactie,

  Wat deze neokoloniale parlementariër Winston Jessurun (DA ’91), die momenteel tot een ordinaire elite van de Republiek Suriname behoort, toen niet begreep en kennelijk nog steeds weigert te begrijpen is, dat de Republiek Suriname een ‘onafhankelijk’ land is. En dat het van politieke ‘kleingeestigheid’ getuigt, om het buitenland waaronder Nederland te verzoeken, om in jou groepsbelang, de grootste leider van je land op te pakken en in te sluiten. Dit opgrond van ‘valse beschuldigingen’.

  Waar tevens ook dat land Nederland nota bene je voormalige kolonisator, zelfs bij betrokken is geweest, tijdens de vernietiging van je eigen Surinaamse soortgenoten. Vandaar dat wij van mening zijn, dat deze Winston Jesserun ongetwijfeld leidt aan wat men noemt ‘HET STOCKHOLM SYNDROOM’.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Stockholmsyndroom

  Want hoe kan het, dat als Surinaamse volksvertegenwoordiger, zonder schaamte partij trekt voor een voormalige kolonisator. Die jou nota bene nimmer heeft willen vergoeden, laat staan excuses heeft willen aanbieden, voor haar wandaden tegen de menselijkheid ten ten tijde het Europees kolonialisme. En die zelfs na de onafhankelijkheid van Suriname, nauw betrokken was bij de staatsgreep van 1980 in je eigen land. Waarbij de democratisch gekozen Regering Henk Arron van Suriname, op verzoek van dit Nederland d.m.v. een staatsgreep met geweld moest worden afgezet.

  Vervolgens ga je een Nederlandse politici vragen hem Desi Bouterse, de leider van de grootste partij van Suriname, in je buurland voor jou te laten arresteren. Terwijl hij Desi Bouterse als het ware in je achtertuin woonachtig is. Maar Brazilië die vele malen groter is dan Nederland en waar Desi Bouterse op dat moment vertoefde, durfde je NIET over op aan te spreken. Waar zijn dan je ‘ballen’ gebleven, indien je zo overtuigt was van je gelijk.

  WINSTON JESSERUN (DA’91), EEN SUCCESVOL TOT ‘NEGER’ GETRANSFORMEERDE INDIVIDU, IS ZO GEZIEN NU ELDERS IN HET CARAIBISCHGEBIED (SURINAME), IN DIENST VAN ZIJN VOORMALIGE KOLONIALE MEESTER. HET GEVOLG VAN EEN ‘VERNEGERINGSPROCES’ VAN MEER DAN 400 JAAR AFRIKAANSE HOLOCAUST (SLAVERNIJ).

  http://www.youtube.com/watch?v=umLyxpzHhEk&feature=related

  Vandaar dat wij eerder stelden, dat deze zogenoemde hoogopgeleide politici Winston Jesserun, nimmer een land laat staan Suriname, zal kunnen leiden naar waarachtige vrijheid en zelfstandigheid. Omdat het neokoloniaal denken, in zijn bloed gegrift staat. In feite kan hij het niet helemaal (ver) helpen. Maar het zijn onder andere deze ‘intellectuele Negers’ waar Anton de Kom in zijn boek ‘WIJ SLAVEN VAN SURINAME’ op doelde, toen hij stelde :

  “DAT GEEN VOLK TOT VOLLE WASDOM KAN KOMEN, DAT ERFELIJK MET EEN MINDERWAARDIGHEIDSGEVOEL BELAST BLIJFT”.

  En zo kom je vroeg of laat toch achter, welke wolf in de Republiek Suriname, in de ‘huid’ van een Surinamer gekropen is, om in dienst te staan voor het ‘buitenlands belang’. Opgrond van zijn of haar ‘mentale conditie’.

  En nu wachten op een reactie van ene heer Romeo Hoost. An other agent, die uit het zelfde pak gesneden is als dat van deze Winston Jesserun.

  Soso sari mi boy, soso sari. In feite een zielig stel, die vanwege het verleden, zodanig door de mangel gehaald is, dat zij het spoor naar waarachtige vrijheid in het heden volledig bijster zijn.

  http://www.youtube.com/watch?v=e5KTBRMRsTg&feature=related


  Maak melding

 7. nederland speelt lekker vies politiek. nederland zal bouterse NOOIT laten arresteren. ze weten dat die man de beerput zal opendoen omtrent de coup van 80. wij zullen het wellicht nooit weten, maar er zijn een heleboel zaken die zich hebben afgespeeld achter de schermen tussen bouterse en de toppolitici van NL (van toentertijd). the whole world is a circus.


  Maak melding

 8. Bouterse arresteren ?? Zal nooit gebeuren, forget it !! De vuile dossiers die hij dan op tafel zal leggen over Nederland, de NPS en de VHP,zullen Suriname en Nederland op hun grondvesten doen schudden. Waarom heeft nog nooit een VHP topper ” anti-bouta “gesproken ??? Ook Lachmon niet !!!
  Wat je weet, daar kun je ongerust over zijn ; wat je niet weet, daar hoef je niet ongerust over te zijn. Tang boeng


  Maak melding

 9. Jessurun wilt zichzelf gewoon in de kijker spelen vanwege de a.s. verkiezingen. Zoals velen denkt hij dat als je naam maar vaak genoeg genoemd wordt de kiezer wel op je zal stemmen.
  Naamsbekendheid werkt niet meer hoor opportunist Jessurun. Men ‘kent’ je heel goed in de Surinaamse gemeenschap.

  Die roti bij Bouterse thuis heeft je toch goed gesmaakt? Toen moest hij niet opgepakt worden…. Nu wel, omdat Bouterse je door had en wist met wat voor soort laag sujet hij te doen had.


  Maak melding

 10. Hahahahaha zodat hij en zijn kornuiten Suriname meer zouden laten verrotten.

  Deze mensen die o.a. een beroep uitvoeren als arts en een zwager van hem die ook in de staatsraad zit.

  Bah ik walg van ze ze nemen alleen euros of USD aan of laten mensen aan hun lot over.


  Maak melding

 11. Nu weet ik dat die Jessurun niet vies is om anderen als Slaaf te verkopen.

  Zulke figuren moeten wij echt niet in Su hebben.
  Mensen die eigen mensen van het land probeert te verkopen zijn zeer gevaarlijke mensen.

  Daarom weet hoe KATIBO is onstaan, puur door figuren als Jessurun.

  Hoe dom kan een ezel nog zijn.


  Maak melding

 12. Deze Jessurun doet er goed aan aan om zijn verrichtingen in zijn wezen als individu maar eens goed tegen het licht te houden, alvorenens over anderen te lopen ouwetakkenbossen.

  Datra, het begint ook voor u, allemaal thuis.

  Verbeter de wereld, begin bij jezelf! Ik zal anders hier maar traceerbaar het boekje opendoen. Look who’s talking.


  Maak melding

 13. Als dit geen bewijs is voor de inbreng van Nederland ,bij de coup dan weet ik het niet meer.Nederland was en is nog angstig dat het allemaal zal uitkomen,dat niet Bouterse en companen debet waren aan de coup.Suriname is het ook steevast verboden om hem op te pakken.

  Er loopt nog zo een moordenaar,bankrover,verkrachter en drugscrimineel rond in Suriname,en die zit ook nog in het parlement waar ook een internationaal arrestatie bevel voor is uitgevaardigd,maar daar hoort men niets over:het is de hedendaagse drugskoning Brunswijk.

  Nederland kan nooit en te nimmer Bouterse laten uitleveren,want dan moet de baas van Venetiaan en Santokie,Brunswijk, met dezelfde trip mee.Ook hij staat internationaal als crimineel te boek zelfs 2 landen,Nederland en Frankrijk.
  Dus laat Jessurun 2x gaan nadenken waarom hij eigenlijk zo pissig was op de alom geprezen Mr.H.van Mierlo.


  Maak melding

 14. Wat een onbeschofte reactie van die jessurun! Bij het overlijden van je iemand ga je niet met modder gooien, zeker bij een man met een staat van dienst als van Mierlo. Het is helemaal absurd om te van Mierlo in zijn overlijdensweek te betichten als nu Bouterse presidentskandidaat is. Suriname wil kennelijk Bouterse als president. dat Suriname daarmee zich volstrekt belachelijk maakt, is niemands schuld behalve de Surinaamse Natie zelf. Bouterse is niet een Nederlands probleem, maar een Surinaams probleem. In Nederland komt Bouterse niet meer, dus de Nederlanders hebben voor hun het Bouterse probleem opgelost!


  Maak melding

 15. ik vind het te makelijk om te roepen dat suriname toen het probleem bouterse zelf moest oplossen, bouterse gaf leiding aan ware schrik bewind en een moord eskader die ook in het buitenland actief was, bouterse had het hele land in een ijzer greep hij heeft laten zien hoe misdadig hij is door zijn tegenstanders koelbloedig af te slachten dit alles maakt een volk apathisch, 8 dec 1982 was een schok voor de gehele samenleving, dan kunnen jullie wel roepen dat suriname het probleem bouterse zelf had moeten oplossen, nu word het recht en wet toegepast en de wereld kijkt toe daarom ben ik echt benieuwd als er een veroordeeling komt hoe bouterse dan gaat reageren de tijden zijn veranderd hij bezit niet meer zijn militaire macht het enige wat hij nog bezit is een grote BEK.over die speech van bouterse ach ja hij heeft zoveel geroepen op podium maar nooit wat waar gemaakt, nederland mag wel een drugsmekka zijn dat is geen vrijbrief voor bouterse om zich in te laten met drugssmokkel en drugscriminelen.van mierlo heeft gekozen voor de meest slimme oplossing bouterse is het niet waard om de betrekking van twee landen op het spel te zetten, andersom kan je zien hoe dom de surinaamse politici zijn met name wijdenbosch hij heeft een grote en domme fout gemaakt om bouterse te benoemen tot adviseur van staat zo heeft bosje van een drugszaak in een politieke zaak van gemaakt en dat is oerdom je kan niet de vooruitgang en ontwikkeling van jou land aan een moordenaar drugsdealer hangen. wat wij moeten lerenen en beseffen in suriname is dat het belang van ons land en volk boven alles en iedereen staat en niet het belang van één persoon .een mooi voorbeeld vind ik zelf dat van kurt waldheim deze man heeft zij ego opzij gezet in het belang van zijn land en volk.suriname staat aan de vooravond van een soortgelijk probleem waar een moordenaar met een domme ego president van het land wil worden. bouterse is opgesloten in suriname hij mag zijn poten niet in het buitenland zetten en ik hoop dat hij binnenkort in boma word opgesloten en daar de rest van zijn leven doorbrengt.


  Maak melding

 16. Moet jij zien moet jij horen welke figuren Su willen leiden.

  Als jij Su wil leiden als land moet jij niet zo dom zijn.
  Het zijn behoorlijk domme jongens daar vooral in FRONT.

  Als die Jessurun wil lullen laat hem toch de internationale regels kennen.

  Hij kan niet door het leven gaan als idioot en een hoop poeptroep verspreiden om mij(ons) later te komen vragen welke poep stinkt niet.

  Hoe dom kan jij zijn en ook nog de durf hebben anderen in die shit mee te nemen…..unu kaba dan…kaba nanga don….men moet zich bezig houden met het land optebouwen…..DUIDELIJKE VOORUITGANG…..ontwikkeling die leidt tot verbetering of vernieuwing…maar bek gekletter uit jaren”80 verhalen… come up man.

  Maar dit soort rotzooi van bepaalde FRONT mannen en vrouwen neemt land en volk gewoon richting cumacoisie.

  En ik zeg u eerlijk dit vind ik erg voor het land en bevolking.
  Verzoeke mat domme achterlijke verhalen die vooral geen brood op de plank brengen…kap ermee.

  Ik hoop dat de overleden ex min. v.Mierlo rust zal vinden….door God gegeven rust bij deze.
  En hoe wij het zeggen in Su…waka boeng.

  En laat die domoren zwijgen.


  Maak melding

 17. DunoDU,
  Jij hoeft echt niet meer te reageren. Het laat zich telkenmale niet meer raden. Jij lijdt definitief aan het PTS-Syndroom. Same old tune iedere keer weer.

  Het Surinaamse volk en met name de jeugd stoort zich allang niet meer met jou belegen en daardoor oud-zeer.


  Maak melding

 18. Weet U; Bouterse is niet het probleem, maar de hebzucht van de Surinaamse politici.
  Geen van de politici willen met pensioen gaan in suriname.

  Ze maken ook geen plaats voor anders denkenden. En ze maken geen opvolgers. Zij denken dat anderen even dom zijn als zij zelf. Omdat zij zelf de boel belazeren, oplichten, benadelen of bestelen, vertrouwen zij ook niemand. Ze weten wat ze zelf doen.

  Kijk maar naar een voorbeeld als Somohardjo. Die man is niet te vertrouwen, is niet geloofwaardig en houd zijn woord niet.
  Hij kan het zelf niet inzien (geen zelfreflexie) dat hij niet geschikt is als president van suriname.

  Je moet van alle markten thuis zijn om president te ZIJN van een land. Zelf een koe kan president worden, maar kan die koe een land besturen???

  Waarom houden deze oud gedienden niet de eer aan zichzelf en gewoon met pensioen gaan.??

  Nederland, Belgie als voorbeeld.
  Kijk maar naar PVDA en de SP.
  Als je gefaald hebt, dan neem je de verantwoordelijkheid van je falen en neem je de eer aan je zelf. Dat is respect hebben voor jezelf en het volk.

  Vroeger kon een land bestuurd worden door één leider, anno 2010 gaat dat niet meer, want een persoon heeft de wijsheid niet meer in pacht, het volk is beter ontwikkeld en de wereld is dichter bij ons door alle ontwikkelingen, zoals internet, telefoons televisie etc . etc.

  Ik maak mij zorgen.
  Ik zou graag terug willen naar Suriname, maar deze zaken houden mij tegen om terug te gaan. Je krijgt geen eerlijke kans.
  Hierdoor voel ik mij ook een allochtoon in mijn eigen land.

  Ik ben genoodzaak hier te blijven, was het anders, dan ben ik al morgen weer in Suriname.

  Alfa


  Maak melding

 19. Geachte redactie,

  Ten eerste het volgende.

  Dit in relatie tot de ‘onwetende politieke opportunisten’. Die zich nogsteeds NIET bewust schijnen te zijn, van wat zich internationaal onder hun neus politiek aan het afspelen is. En vervolgens in hun onwetendheid en jacht op enige zetels menen, om in een tijd van verkiezingen, ene overleden Nederlandse politici wijlen Hans van Mierlo te willen inzetten voor “eigen partijpolitiek gewin”. Zijn ziel ruste in vrede.

  http://www.youtube.com/watch?v=38I55mZuSOY&feature=related

  “Iemand die met een ‘vernegerde geest’ zijn land leidt naar Onafhankelijkheid, kan nimmer een neokolonialist genoemd worden, tenzij hij of zij dat doet in het belang van zijn of haar onderdrukker.

  http://www.haaretz.com/hasen/spages/1153097.html

  Dus dit betekent niet, dat je een ‘vernegerde geest’ NIET kunt koppelen aan een daad van overwinning.”

  “Een ‘overwinning’ blijft afhankelijk van ‘in hoeverre’ het ‘Vernegeringsproces’ van ‘dader op slachtoffer’ succesvol verlopen is of niet.”

  “Het ‘Ontnegeringsproces’ zal derhalve
  veel tijd vergen.”

  http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=7886780711843120756&hl=nl&fs=true


  Maak melding

 20. Deze rioolrat en zijn kameraad ratten zijn weer bezig. Of Ned nu vuile handjes heeft of niet, men laat zich niet gebruiken voor dit soort spelletjes. Dachten ze dat van Mierlo gek was en waarom nu de man dood is komt hij ermee? Nu de man geen tegenwoord kan geven? Hoeveel tijd is men al bezig om Bouterse zelf te arresteren ned heeft het fout gedaan, neem het over en doe het zelf voor een keer in het trieste leven van deze f***ing (sorry hoor) politici wel goed. Laat de man opsluiten. Het is nu al zo lang geleden en nog NIEMAND zit in de bak. Ratten!!


  Maak melding

 21. Meneer Jessurun,

  Zelfs Den haag van toen en nu is bang om die man op te pakken,waarom doe jij dat niet.Hij is
  toch net daar onder je neus,wat een slap gelul,
  kom met een degelijk programma wat je gaat doen
  mocht in de coalitie zitten.1.Ik pak Desi op.
  2.Ik ga Paramaribo ontwateren,ik ga betere handels betrekkingen aan all over the world,ik ga de grenzen van het land eindelijk duidelijk en blijvend laten vast stellen,ik stop die import Chinees,ik pak alle buitenlandse goud plunderaars direct op
  dat soort dingen willen we horen of donder op,je deugt toch,niemand hoort je jongen,


  Maak melding

 22. DU,ik lees je niet typen dat de huidige President ook OERDOM is door zich in te laten met 2 veroordeelde criminelen,nl Brunswijk en Somo,Brunswijk is het ergste hij is veroordeeld in Nederland en Frankrijk voor drugspraktijken en hij wordt ook internationaal gezocht,waarom jij het alleen over Bouterse hebt is mij een raadsel of eigenlijk niet je vindt de misdaden van Brunswijk zeker minder belangrijk dan van Bouterse,jij bent een heel oneerlijke individu ,want je meet met 2 maten.Ik lees je steeds alle fouten van Bouterse opsommen,maar wat die debiele Brunswijk heeft geflikt en nog steeds flikt vergeet je steeds te vermelden,noem die 2 in 1 adem,misschien word je dan voor vol aangezien.
  Zeg nou zelf zou het hier in Nederland gebeuren dat Balkenende of zelfs die neo-nazi Wilders met 2 criminelen in zee zou gaan?Enkel om een regering te kunnen vormen?Neen en nog eens NEEN.
  Als Brunswijk en in mindere mate Somo mogen deelnemen aan de verkiezingen in Suriname,mag Bouterse dat absoluut ook,daarom wordt Bouterse ook op handen gedragen door het over grote deel van het Surinaamse volk,want die vinden het niet kunnen dat de 1 wordt verguisd en de andere met “liefde”wordt omarmd.
  Ga je `s een keertje afvragen ,joh hoe kan het dat het MegaBlok(Bouterse)zo populair wordt dan kom je zelf tot de conclussie,dat de Surinamers eerder kiezen voor Bouterse dan Brunswijk.
  Als de Surinamers nog steeds met haatgevoelens jegens Bouterse zaten,kon het nooit gebeuren dat de NDP de verkiezingen gewonnen hadden 5 jaar geleden,dan zou het toch de zg bevrijder Brunswijk moeten zijn?
  Dus dat DU,ga proberen van je haatgevoelens af te komen,want het Surinaamse stemvolk en vooral de jongeren gaan hoe dan ook voor het MegaBlok al jouw zg preken ten spijt.
  Het gaat voor je komen na 25 mei jongen,je gaat met Bouterse naar bed en je staat op met Bouterse in je malende hersenpan.


  Maak melding

 23. Dit is nou het niveau van onze politicus. Jessurun heeft nog steeds niet door dat Nederland Desi wilt isoleren. Niets meer, niets minder. Wat een schaamteloze uitspraak van één van onze toekomstige “leiders”.


  Maak melding

 24. van Mierlo gaat te graf als een groot mens en politicus, ode aan van Mierlo.Jessurun is het niet waard in zijn schaduw te staan,of zijn schoen te poetsen.

  rust zacht mr.van mierlo,voor u is er vast wel nog een plaatsje in de hemel.

  rust zacht.


  Maak melding

 25. Geahte Lezers
  Ik sluit me helemaal aan bij de geenen die het opnenemen voor de D.D Bouterse.voor zitter van de Grootste partij Van suriname rara hoe komt dat.Hr jesrun.


  Maak melding

 26. @ korzichtigen en onwetende als pinto en mi taki heb ik niets aan ze lullen maar in het luchtledige.bouterse is en blijft een grote bedreiging voor de verdere ontwikkeling vooruitgang en democratisering van suriname wie dat niet wil inzien is dommer als de achterkant van een varken.@ na mi jou argumenten zijn prullenbak argumenten het gaat niet om wilders of balkenende of brunswijk maar om de grote dreiging van een regering die geleid word door bouterse dat niet gesteund zal worden door de machtige democratische landen in de wereld daar maak ik mij bezorg om. ik hoef niet in herhaling te treden over het verleden van bouterse iedereen die eerlijk en verstandig is weet dat de keuze voor bouterse niet zonder gevolgen zal blijven.jij en pinto en de rest van de aahangers van sekte leider bouterse denken provinciaal, ik kan geen discussie voeren met figuren zoals jullie omdat ik vind dat velen van jullie een zeer bepekte algemene ontwikkeling hebben, jullie zijn inconsequent.


  Maak melding

 27. Het is triest, dat sommige mensen niet eens respect kunnen opbrengen voor de overledenen. Waarom komt Jessurun nu met deze mededeling en heeft hij daarvoor altijd zijn mond dicht gehouden. Is het omdat zijn politieke organisatie niet meer door de Nederlanders wordt gefinancieerd? Is het omdat die Hollanders hem hebben laten vallen?


  Maak melding

 28. DU(mmyball),jij reageert niet inhoudelijk op anderen hun reaktie,je geeft geen antwoord op de vragen die gesteld worden,maar je zeikt alleen maar over je pain in the ass Bouterse,je reageert ook niet als men vraagt als iemand als die neo-nzai Wilder een kabinet zou vormen met die 2 schurken Somo en Brunswijk.Heb het lef om daarop te reageren ,kom op vertel is Brunswijk een beter dan Bouterse?Heeft je baviaan Vene goed gehaneld door zich in te laten met een internationaal gezochte drugsbaron?
  Jouw algemene ontwikkeling gaat niet verder dan jaren `80,je hebt de schoolbanken tot de lo gebracht,maar je wil wel de grote wijsheer uithangen.
  Jouw koeterwals raakt kant nog wal ter jouwer informatie:Het MgeaBlok stijgt en stijgt maar al jouw koeterwals gezeik ten spijt,jammer he .
  Je hersenpan wordt straks een moddeerpoel na 25 mei.

  Jessrun is een lafbek,hij heeft jaren de tijd gehad om zijn oud-zeer te helen,maar komt nu pas met zijn uitspraken,nogmaals de zeer hooggeachte wijlen H.van Mierlo,kon niets uit richten tegen Bouterse,anders kwam er een hoop vuil naar boven over het ontstaan van de coup.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.