Celstraf geëist tegen gezin dat bolletjes slikte

3

Bij de rechtbank op Schiphol is gisteren tot 3 jaar geëist tegen een gezin dat bolletjes slikte. Daar stonden moeder Marala B. en haar zoon Ajish D. (18) samen met twee anderen terecht. De aanklaagster eiste celstraffen tot drie jaar, onder meer tegen de 40-jarige moeder van de jongeren die bolletjes met cocaïne hadden geslikt.

‘Deze drugsorganisatie had een mooi plan bedacht om een familie vanuit Suriname op pad te sturen met bolletjes. Het zag er gelikt uit, maar niet goed genoeg om de douane te omzeilen. Het is moeilijk te begrijpen dat een moeder haar minderjarige dochter drugs laat slikken’ zei officier van justitie Marjanne Eising vrijdag.

De zaak tegen de 16-jarige dochter werd vrijdagmiddag achter gesloten deuren behandeld, aldus De Volkskrant.


3 REACTIES

 1. Jammer dat er weer een verkeer beeld wordt gevormd voor Suriname door een bepaalde groep mensen.
  Was de nood zo hoog om uw minderjarige dochter mee te laten doen?


  Maak melding

 2. Ze leren het nooit, suriname moet overgaan tot plukze-wet iedere crimineel die word opgepakt en niet kan bewijzen hoe hij of zij aan zijn rijkdom komt kaal plukken.


  Maak melding

 3. Onder druk!

  Dit is een zaak die goed uitgezocht moet worden. Mijn vermoeden zegt dat dit gezin onder druk gezet is door drugsbaronnen, op een zodanige wijze dat weigeren niet mogelijk was. Er schuilt meer hierachter. Moeder Marala zou normaal nooit toestaan dat haar 16 jarige dochter zoiets overkwam. Dat is niet mogelijk in die cultuur.

  Weet u nog het geval uit mei 2004 van die 75 jarige oma uit Suriname? Die werd onder druk gezet door haar huisbaas. Als je niet mee werkt, zet ik je je huis uit zei de huisbaas.
  En oma werd op Schiphol gepakt en opgesloten.
  Toen ze vrij kwam was ze haar woning ook kwijt. Dat was in de tijd dat Lubbers met zijn handen had gelubberd, Nina Brink heel financieel Holland bedroog en Europese Peys parlementarier voor 11.000 Euro de zaak beduvelt. Geen van deze drie werd opgesloten, maar Oma wel! Zo help je de ellende niet de wereld uit, toch?

  M.a.w. het aanhouden van de transporteurs of couriers zo je ze wil noemen, is slechts een hele kleine fractie van deze ellende. De grote jongens in Suriname leven vrij en blij en zoeken hun slachtoffers in financieel en emotioneel zwakkere landgenoten.
  Ik zou de couriers onverrichterzake terugsturen met hun bolletjes om ze bij de oorspronkelijke eigenaar terug te bezorgen.
  Als je die oppakt en opsluit dan bereik je meer dan moeder Marala en haar kinderen hier op te sluiten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.