Balkenende ontvangt Anansiboek van Ferrier

5

Demissionair minister-president Jan Peter Balkenende krijgt op 12 mei in Den Haag het eerste exemplaar uitgereikt van Het grote Anansiboek van de hand van dr. Johan Ferrier, de eerste president van Suriname, die op 4 januari overleed. Hij zou die dag 100 jaar zijn geworden meldt NU.nl. Het boek is geïllustreerd door Noni Lichtveld. President Ronald Venetiaan van Suriname en Balkenende schreven de voorwoorden.

De premier krijgt het eerste exemplaar van het boek uit handen van Ferriers dochters, schrijfster Cynthia Mc Leod-Ferrier (onder meer bekend van Hoe duur is de suiker?, dat nu verfilmd wordt door Jean van de Velde), Joan Ferrier (directeur van E-Quality) en CDA-Tweede Kamerlid Kathleen Ferrier.

Dat heeft uitgeverij, Conserve in Schoorl, woensdag laten weten. De publieke presentatie van Het grote Anansiboek heeft plaats op 16 mei in de Koningskerk in Amsterdam.


5 REACTIES

 1. Dit komt mooi uit voor Jan Peter, hij heeft dan nog ruim een maand de tijd om dit boek te lezen, anansi zat vol streken nl, wellicht kan JP er iets van opstrijken, en meenemen naar D Day op 9 juni, wie o wie
  Succes JP!!!!!


  Maak melding

 2. Ferdinand Hossenbux 1

  Het boek van anansie van Ferrier, komt net een maand te laat voor Jan Peter Balkenende het kabinet Balkenende is voor de vierde keer demissionair, 3X is scheepsrecht, dat weet anansie ook.


  Maak melding

 3. ik zou zeggen bestel er ook paar voor de ndp-ers die houden ook van die anansi torie.
  in ieder geval is peter velen malen integer dan jou messiah DB, balkenende heeft een betere democratich inborst dan DB de moordenaar .


  Maak melding

 4. Brodder 4
  Volgens Anansie komt PAARS terug.
  PvdA 27 / VVD 23 / D66 20 / Groen Links 10 samen krijgen deze partijen 80 zetels. PAARS komt terug. Het CDA met iedereen ruzie zitten maken, altijd hun zin door willen drammen door middel van spelletjes, nu na 8 jaar stilstand in de politiek staat het CDA weer buiten spel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.