zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandGeen benefietwedstrijd Suriprofs dit jaar

Geen benefietwedstrijd Suriprofs dit jaar

-

Does Travel - naar Suriname

Het team bestaande uit voetballers met een Surinaamse afkomst speelt in 2010 geen benefietwedstrijd. Stanley Menzo, de voorzitter van de Suriprofs, nam het besluit vanwege de overvolle speelkalender, meldt De Telegraaf.

De organisatie had moeite om een speeldatum te vinden. Dit mede door het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. Menzo liet afgelopen week echter direct weten dat in 2011 de Suriprofs weer in actie komen en een vervolg geven aan de traditie.

In 2000 speelde het team zijn eerste benefietwedstrijd in het Olympisch Stadion te Amsterdam.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Die donaties zijn toch als een druppel op een gloeiende plaat.

  Het Surinaams voetbal rammelt zo aan alle kanten dat je haast niet weet waar te beginnen.

  Misschiet moet S.O.S.I.S of Wllibrord-Axwijksportcomplex van voren af aan worden opgestart of worden verkaveld door Jong-Tjien-Fa natuurlijk.


  Maak melding
 2. Zulke wedstrijden stellen in feite niets voor
  Het gaat om de show muziek een hapje eten een drankje erbij leuk allemaal, oude bekenden ontmoeten, en als donaties etc moeten gaan naar Suriname om de zaak daar weer op te krikken gaan we lang wachten
  Ze hebben nu een coach daar uit Nederland en ik vraag me af of die kerel het gaat redden
  onder de omstandigheden op ’t moment in het land. Waar we Suriname echt een keer willen hebben op het grote podium, dat kunnen we vergeten, so aw tang, het niveau daar is laag, ooit was het tranga, toen heeft
  Suriname ook niet bereikt wat men dacht,
  maar goed hoop doet altijd leven, en dat
  benefiet gedoe kunnen ze van de kaart halen

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding
 3. denk aan de tijden toen andré kamperveen SVB voorzitter was de tijden van weleer in die tijd had suriname een goede nationaal elftal en ook heel goede accomodatie als s.o.s.i.s, streepy, bronsie noem ze allemaal op.
  de surinamers met verstand kunnen zelf na gaan waneer het verval is begonnen van dit alles.iedere steen die kan helpen aan de opbouw van het surinaamse voetbal en suriname in het algemeen is welkom doe a.u.b niet zo ondankbaar.
  ” ask not what your country can do for you,ask what you can do fot your country”. ik vind het onbegrijpelijk dat er surinamers op deze aardbodem rond lopen die kritiek hebben op het niveau van ons voetbal en tegerlijkertijd de man aanbidden die het verval in ons land heeft ingezet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES