Roy Ristie raadslid in Amsterdam zuidoost

17

Met meer dan een verdubbeling van het huidige aantal zetels heeft D66-OZO de verkiezing in Amsterdam Zuidoost gewonnen. Deze partijen combinatie gaat van 2 naar 5 zetels. De Partij van de Arbeid, die van 17 naar 12 zetels terugvalt blijft echter de grootste partij in dit hoofdstedelijke stadsdeel. GroenLinks en de VVD wonnen licht en gaan van respectievelijk twee en drie zetels naar vier. Het aantal uitgebrachte stemmen op de jongerenpartij Bijlmerstyle waren net niet genoeg voor een zetel in de nieuwe raad.

Roy Ristie wist voldoende voorkeurstemmen te genereren voor een zetel in de nieuwe stadsdeelraad in Amsterdam Zuidoost. Hij gaat zich toeleggen op realisatie van opbouwwerk, betere communicatie stromen tussen burger en overheid en maatschappelijke participatie vraagstukken. “Jongeren hebben altijd een speciale plek in mijn leven en nu dus ook, want ik zal ook de jongeren een stem te geven in de politiek”, zei het kersverse raadslid vandaag in een eerste reactie aan waterkant.net.

Ristie zal in de komende tijd regelmatig verslag doen van zijn politieke activiteiten via royristie.punt.nl.


17 REACTIES

 1. Ai brada Roy…PROFICIAT. Met jouw figuur kunnen we nu alle PVV-schreeuwers aan. Ik hoop dat je ons helpt om de PVV’s met hun smoel in de stront te duwen!!!!


  Maak melding

 2. Geachte redactie,

  http://metroindebijlmer.web-log.nl/metro_in_de_bijlmer

  De Bewustzijnsbeweging EBU-Akademiya feliciteert hierbij allen, die gekozen zijn bij de Stadsdeelraadsverkiezingen van 3 maart 2010 jl.

  In het bijzonder feliciteren wij de Surinaamse gemeenschap en vooral de gekozen Nazaten van Slaven.

  Dit in naam van de Surinaamse Vrijheidsstrijder Cornelis Gerard Anton de Kom, in het licht van zijn strijd voor gelijke rechten.

  http://www.youtube.com/watch?v=kWGm3gp_JbA&feature=related

  WEET GOED DAT GEEN VOLK TOT VOLLE WASDOM KAN KOMEN, DAT ERFELIJK MET EEN MINDERWAARDIGHEIDSGEVOEL BELAST BLIJFT.

  (Anton de Kom / 1898-1945)

  http://www.youtube.com/watch?v=gZLvSnr6s50&NR=1&feature=fvwp


  Maak melding

 3. als eerst wil roy feliciteren.
  ik beging stront ziek te worden van jou A KA demiya echtwaar jij hebt een minderwaardigeheidcomplex, gelul over nazaten dit of nazaten dat, roy is deelraadvoorzitter voor iedereen die in dit land woond. die A KA demiya heeft het over gelijke rechten maar hij wil wel een dictator opleggen aan mijn landgenoten in suriname wat ben jij inconsequent.


  Maak melding

 4. als eers wil ik roy feliciteren.
  ik word moe van die minderwaardigheidsgevoel van die A KA Demiya iedere keer gelul over nazaten dit of nazaten dat, aan de ene kant wil hij wel gelijke rechten hebben maar aan de anderen kant wil hij wel een dictator opleggen aan mijn landgenoten in suriname ik vind jou een inconsequente idioot sorry hoor. roy is deelraadvoorzitter voor iedereen die hier in dit land woond klaar uit .


  Maak melding

 5. Frappant dat er met geen woord gerept wordt over de nieuwe Stadsdeelvoorzitter (Marcel La Rose) die er in Zuidoost gekozen is……? Die is toch ook van Surinaamse afkomst of zijn we daar niet trots op???? En de andere raadsleden van dezelfde afkomst??? Objectieve berichtgeving komt niet in jullie woordenboek voor schijnt het.


  Maak melding

 6. Du,

  Jij idiote rot vent dat je bent, waae lees je dat Roy.Ristie,deelraadsvoorziiter is geworden, hij is Raadslid geworden.
  En over een minderwaardigheidsgevoel gesproken, jij bent een minderwaardigheidsgevoel en persoon,kom uit je anoniemiteit om te krijgen wat je nodig hebt.


  Maak melding

 7. Geachte heer Hoost,

  Iemand die met een ‘vernegerde geest’ zijn land leidt naar bijvoorbeeld ‘Onafhankelijkheid’, kan nimmer een ‘Neokolonialist’ genoemd worden. Tenzij hij of zij dat doet in het ‘belang’ van zijn of haar onderdrukker.

  Dus dit betekent NIET, dat je een ‘vernegerde geest’ niet kunt koppelen aan een daad van overwinning.”

  “Elke ‘overwinning’ blijft afhankelijk van ‘inhoeverre’ het ‘Vernegeringsproces’ van ‘dader op slachtoffer’ succesvol verlopen is of niet.”

  Vandaar dat wij om dit te kunnen begrijpen het ‘uitdrukkelijk’ stellen:

  DAT HET ‘ONTNEGERINGSPROCES’ HEEL VEEL TIJD ZAL VERGEN.

  Vandaar ook, dat wij uw actuele ‘mentale conditie’ best begrijpen. Vooral ook gezien uw recente verleden. En wij leven met u mee.
  Maar heb wat geduld met ons. Omdat het ‘Ontnegeringsproces’ absoluut NIET eenvoudig is. Dat merken wij vooral ook bij u gezien uw houding.

  Echter moeten wij kwijt, dat juist ‘uw’ houding NIET consequent is, gezien de grove manipulatieve scheuren die deze vertoont. Daar u uw recente geschiedenis m.b.t. de ‘December Gebeurtenissen’ WEL en uitdrukkelijk erkent. Maar t.a.v. meer dan 400 jaar Afrikaanse Holocaust, slechts weet te minachten.

  En u kunt toch ONMOGELIJK van ons verwachten, dat wij de ‘Afrikaanse Holocaust’ van meer dan 400 jaar oftewel de Afrikaanse Slavernij, zullen laten overschaduwen door de Joodse Holocaust van ongeveer slechts 5 jaar (1940-1945)? Of deze door de gevolgen van ‘verraad’ tijdens de Surinaamse Revolutie in december 1982 zullen laten overschaduwen?

  DAT zou inconsequent zijn en naief, vind u ook zelf niet? En zolang het een NIET opgelost is, kunnen wij NIET aan het andere beginnen. En helaas bepalen wij de agenda en niet u.

  http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=7886780711843120756&hl=nl&fs=true


  Maak melding

 8. @RMN.Leider.Sr
  jij bent niks anders dan een grote herrie schopper.ik ga jou een kopje kleiner maken met al die onzin dat jij hier blijft uitkraaien.

  en over minderwaardigheidsgevoel gesproken jij moet minder lullen.want je bent nog erger mi boi.


  Maak melding

 9. Ai boi,

  Ik lach me rot om Du en zal niet meer reageren op zijn zieke gedrag.
  Felicitatie baja voor Roy. Ristie, en Marcel.La Rose,twee goede mannen en nu tot de orde van de dag,.

  Dag Du,ha ha ha


  Maak melding

 10. #7
  jij denkt zeker dat je god bent,jij bent normaal gesproken een domme neger.met een zeer achterlijkheid en niet te spreken over minderwaardigheidscomplex.vind je zelfs niet dat jij nu teveel lult.ga toch een keertje je kop gebruiken voordat je anderen beschuldigt van vernegerde geest.jij zelfs bent een lulgeest.


  Maak melding

 11. Proficiat Roy.
  wat jammer dat er een dit heuglijke feit, voorbij gegaan wordt, door sommigen. Wat is die hele torie over nazaten en dergelijke.
  Het gaat hierom dat kundige personen i.c. mannen van surinaamse afkomst gaan bewijzen dat ze iets voor de samenleving kunnen betekenen in de breedste zin van het woord. Roy timmert al heel lang aan de weg en zal zich ongetwijfeld bewijzen.
  Ik zou de andere “heren” willen verzoeken zich tot dit onderwerp te beperken en dit niet aan te grijpen om allerlei niets ter zake doende onzin te spuien.


  Maak melding

 12. Ai baja, sa aibsa dja?
  Roy van harte. Jou overwinning betekent dat jouw achterban veel van je verwacht en veel vertrouwen in je heeft.
  Niet vor niks stemt men op je.
  Wij blijven je monitoren. Good luck brother!


  Maak melding

 13. Als zijn vaardigheden voor het bedrijven van politiek in de buurt komen van zijn vaardigheden als DJ, dan ben ik gerust.
  Voor mij kan hij misschien niet veel betekenen, behalve dat hij mij de gelegenheid gunt om weer trots te mogen zijn.

  Er valt veel te doen in A’dam ZO. Heel veel succes met de job!


  Maak melding

 14. Geachte heer Hoost (reactie #7),

  Uw reactie spreekt boekdelen. Wat ons trouwens NIET verbaast. Lees deze een paar keer eens zelf even na, en zie dan zelf.

  Maar laten wij in het kader van het Bewustwordingsproces, u toch maar tegemoet komen. Dit in de hoop dat niet u alleen, het voldoende zal gaan begrijpen, betreffende de Europese term (uitvinding) ‘Neger’.

  Trouwens, oorspronkelijk werd deze Europese benaming gebruikt voor ‘andersdenkende’ Europeanen, die volgens de toenmalige dominante Europese cultuur ‘genegeerd’ moesten worden. Zelfs moesten deze andersdenkende burgers voor dood worden verklaard. Pas in de 16de eeuw werd ten tijde de Afrikaanse Holocaust (SLAVERNIJ), deze term gehanteerd, ter benaming van gevangen genomen of gegijzelde Khamiten,de oorspronkelijke naam van Afrikanen. DIE GEESTELIJK HARDHANDIG TOT EUROPESE SLAAF WERDEN GETRANSFORMEERD.

  En zo werd deze term ‘Neger’ in de geschriften van o.a. racistische Europese wetenschappers vervolgens, ‘ten onrechte’ gehanteerd als te zijn de ‘officiële benaming’ voor ALLE inwoners uit Khamita, het latere Afrika genoemd.

  http://www.youtube.com/watch?v=H_A2o8ICcIQ&feature=related

  Vandaar ook dat heden ten dage gesproken wordt over het ‘Negroïde’ ras. Wat tenslotte aangeeft, met welke ’intenties’ dat toen geschiedde. Intenties die nu nog overal ter wereld waar zich enigszins zwarte mensen van Afrikaanse afkomst bevinden, geldig zijn. En zo werd de zogenoemde ‘Neger’ waar ook ter wereld ‘vogelvrij’ verklaard. En vanwege deze benaming ook ‘genegeerd’. Je kunt zelfs zeggen ‘genegerd’. Vooral in de (Westerse)politiek.

  Trouwens, kijkt u maar zelf om u heen, bijvoorbeeld in Amsterdam-Zuidoost. En durf dat maar te ontkennen. De nieuwelingen die jongslede gekozen zijn tijdens de Stadsdeelraadsverkiezingen van maart 2010, zullen dat wel zelf merken;

  “GEDICIPLINEERD STEMMEM EN PUNT UIT!!!!!!!.”

  ECHTER VERLIEP TIJDEN DE AFRIKAANSE HOLOCAUST, DE TRANFORMATIE VAN KHAMIT NAAR NEGER, OM VERVOLGENS ALS ‘GEHOORZAME SLAAF’ TE KUNNEN FUNTIONEREN, NIET ALTIJD EN OVERAL EVEN SUCCESVOL.

  DAT LUKTE VOOR HET MERENDEEL WEL SUCCEKVOL BIJ VOORAL DE ZOGENOEMDE ‘HUISSLAVEN’ EN ‘ONVOLDOENDE’ BIJ DE VELDSLAVEN. VANDAAR OOK DAT JUIST VANWEGE DEZE LAATSTEN, DE CONTINUERING VAN ONZE STRIJD VOOR VRIJHEID, WELVAART EN GELIJKHEID VOOR ALLEN, HEDEN TEN DAGE VOORTGANG HEEFT KUNNEN BLIJVEN VINDEN. OOK IN UW BELANG.

  http://www.youtube.com/watch?
  v=WBe68F3nJmQ&feature=related

  Dus het feit dat u zo op alles en nog wat loopt te schelden, kunnen wij best begrijpen. Vandaar dat wij eerder stelden, dat wij u best begrijpen. En of u derhalve wat geduld met ons wilt betrachten. Omdat het ‘Ontnegeringspoces’ NIET eenvoudig is en heel veel tijd en ongekende energie vergt. En dit geldt absoluut NIET voor u alleen.

  Soso lobi.

  http://www.youtube.com/watch?v=pE4qBjKCtBM&feature=related


  Maak melding

 15. S.V.P. HERSTEL SCHRIJVEN OP REACTIE #7

  Geachte heer Hoost,

  Uw reactie spreekt boekdelen. Wat ons trouwens NIET verbaast. Lees deze een paar keer eens zelf even na, en zie dan zelf.

  Maar laten wij in het kader van het Bewustwordingsproces, u toch maar tegemoet komen. Dit in de hoop dat niet u alleen, het voldoende zal gaan begrijpen, betreffende de Europese term (uitvinding) ‘Neger’.

  Trouwens, oorspronkelijk werd deze Europese benaming gebruikt voor ‘andersdenkende’ Europeanen, die volgens de toenmalige dominante Europese cultuur ‘genegeerd’ moesten worden. Zelfs moesten deze andersdenkende burgers voor dood worden verklaard. Pas in de 16de eeuw werd ten tijde de Afrikaanse Holocaust (SLAVERNIJ), deze term gehanteerd, ter benaming van gevangen genomen of gegijzelde Khamiten,de oorspronkelijke naam van Afrikanen. DIE GEESTELIJK HARDHANDIG TOT EUROPESE SLAAF WERDEN GETRANSFORMEERD.

  En zo werd deze term ‘Neger’ in de geschriften van o.a. racistische Europese wetenschappers vervolgens, ‘ten onrechte’ gehanteerd als te zijn de ‘officiële benaming’ voor ALLE inwoners uit Khamita, het latere Afrika genoemd.

  http://www.youtube.com/watch?v=H_A2o8ICcIQ&feature=related

  Vandaar ook dat heden ten dage gesproken wordt over het ‘Negroïde’ ras. Wat tenslotte aangeeft, met welke ’intenties’ dat toen geschiedde. Intenties die nu nog overal ter wereld waar zich enigszins zwarte mensen van Afrikaanse afkomst bevinden, geldig zijn. En zo werd de zogenoemde ‘Neger’ waar ook ter wereld ‘vogelvrij’ verklaard. En vanwege deze benaming ook ‘genegeerd’. Je kunt zelfs zeggen ‘genegerd’. Vooral in de (Westerse)politiek.

  Trouwens, kijkt u maar zelf om u heen, bijvoorbeeld in Amsterdam-Zuidoost. En durf dat maar te ontkennen. De nieuwelingen die jongslede gekozen zijn tijdens de Stadsdeelraadsverkiezingen van maart 2010, zullen dat wel zelf merken;

  “GEDICIPLINEERD STEMMEN EN PUNT UIT!!!!!!!.”

  ECHTER VERLIEP TIJDEN DE AFRIKAANSE HOLOCAUST, DE TRANFORMATIE VAN KHAMIT NAAR NEGER, OM VERVOLGENS ALS ‘GEHOORZAME SLAAF’ TE KUNNEN FUNTIONEREN, NIET ALTIJD EN OVERAL EVEN SUCCESVOL.

  DAT LUKTE VOOR HET MERENDEEL WEL SUCCEKVOL BIJ VOORAL DE ZOGENOEMDE ‘HUISSLAVEN’ EN ‘ONVOLDOENDE’ BIJ DE VELDSLAVEN. VANDAAR OOK DAT JUIST VANWEGE DEZE LAATSTEN, DE CONTINUERING VAN ONZE STRIJD VOOR VRIJHEID, WELVAART EN GELIJKHEID VOOR ALLEN, HEDEN TEN DAGE VOORTGANG HEEFT KUNNEN BLIJVEN VINDEN. OOK IN UW BELANG.

  http://www.youtube.com/watch?v=WBe68F3nJmQ&feature=related

  Dus het feit dat u zo op alles en nog wat loopt te schelden, kunnen wij best begrijpen. Vandaar dat wij eerder stelden, dat wij u best begrijpen. En of u derhalve wat geduld met ons wilt betrachten. Omdat het ‘Ontnegeringspoces’ NIET eenvoudig is en heel veel tijd en ongekende energie vergt. En dit geldt absoluut NIET voor u alleen.

  Soso lobi.

  http://www.youtube.com/watch?v=pE4qBjKCtBM&feature=related


  Maak melding

 16. A kademiya jij ben ziek sorry hoor , laat jou na kijken je spoort echt niet.
  maar ik wens jou veel succes met jou strijd.
  jij gaat voorbij aan een aantal heel belangrijke aspecten van de democratie en het leven dat is jou probleem.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.