dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieKLM maakt zomerdienstregeling Suriname bekend

KLM maakt zomerdienstregeling Suriname bekend

-

Does Travel - naar Suriname

Ondanks de economische crisis die de luchttransport in 2009 zwaar getroffen heeft zijn er weinig veranderingen in de zomerdienstregeling voor 2010 van de Air France KLM Groep. Uitzondering hierop is een lichte afname van 4,5% voor de middellange-afstandsbestemmingen. Dit geldt echter niet voor de vluchten naar Suriname.

KLM vergroot juist de capaciteit naar Paramaribo en zal vanaf het begin van het seizoen structureel vijf vluchten per week uitvoeren, terwijl voor het hoogseizoen een aanvullende dienst staat gepland om de extra passagiers te verwerken.

Als gevolg van de vraag naar zakelijke vluchten naar Aruba zal KLM tijdens het zomerseizoen ook twee wekelijkse vluchten uitvoeren naar deze populaire bestemming. De vluchten worden uitgevoerd in aanvulling op de diensten van Martinair. De vlucht tussen Sint Maarten en Bonaire, die vorig jaar werd geïntroduceerd, wordt het hele zomerseizoen uitgevoerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. De monopoli was toch al afgeschaft.
  Ik zie alleen maar de klm naar su vliegen en de slm, maar what about de prijzen.
  Het is gewoon belachelijk dat we worden getroffen in ons portemonee, sachandalig en dat je moet btaln voor een stoel met beenruimte.
  We worden den gewoon uitgemolken door de klm, maar ja we kunnen ook niets anders want het ligt helemaal aan de overheid van su.
  Zij vullen eveneens hun zakken.

  A tangso


  Maak melding
 2. KLM em SLM spelen onder één hoedje en houden de tarieven bewust hoog!!!! Stelletje UITBUITERS!!!!!!!! Een retourtje Amsterdam-Curacao incl. verblijf kost maar €499. Dus het kan goedkoper!!!!!Wie helpt ons aan goedkopere tickets????De hoogste tijd voor andere maatschappijen die ook willen vliegen Paramaribo. ARKE FLY kom naar Suriname en neem een kijkje…er een goudmijn klaar voor jullie!!!!!!!!


  Maak melding
 3. IK had begrepen,dat nadat de boeiing 747-300 afgestoten zou worden deprijzen zouden dalen..

  Dat was ook gezegd door enkele s,l,m,medewerkers omdat die 747 verschrikkelijk veel benzine gebruikte..

  NU is er een modern vliegtuig in gezet die veel zuiniger is en veel meer vluchten maakt waarbij alle stoelen bezet zijn,maar de prijzen blijven even hoog..

  Je wordt dus als passagier letterlijk van voren alsel van achteren gepakt..

  Bedank s.l.m/k.l.m. voorlopig ga ik toch niet..


  Maak melding
 4. In de discussie over de hoge prijzen, voeren zowel KLM als SLM aam dat het niet rendabele ritten en de kisten meestal niet helemaal gevuld zijn vandaar dat de prijzen hoog zijn. ( X bedrag wordt door minder mensen gedeeld, vandaar dat je per persoon meer betaald.) ook wordt aangevoerd dat als de vlucht heen vol is de terugvlucht meestal leeg is. In de praktijk heb ik deze situaties niet meegemaakt. Nu zijn zowel de KLM als de SLM de vluchten aan het opvoeren. Hoe gaan ze de plains vullen?
  Het zijn de domme TCL medewerwerkers die geen bal mee doen en het surin. volk betaalt maar. en Vene slaapt.


  Maak melding
 5. Beste Mensen, Ik lees vanmorgen in het AD dat de KLM 5 vluchten per week gaat maken op Paramaribo en in het 6 vluchten!! Wij blijven ons afvragen, waarom de tickets nog steeds – ondanks vragen in de Ned. 2e kamer…etc..- zó hoog zijn, in vergelijking met bestemmingen naar Z.O. Azie of andere delen van de wereld!! Ik bedoel de PRIJZEN !! Ik weet, dat de route Am*dam – Parbo en omgekeerd een GOUDMIJN is voor de KLM. Wij, Surinamers kunnen niet kiezen tussen S*pore Airlines…Mal.Airways…Cathay Pacific en ga maar door..Air France…ALLEEN KLM/SLM !!!
  Uw reacties graag. Tan bun en a tan so.


  Maak melding
 6. de surinets wordt letterlijk en figuurlijk uitgebuit.deze worden misbruikt ten gunste van de ontwikkeling van de overheidsbedrijven,zoals de mets,self-reliance,hotels,het luchthaven zanderij en niet te vergeten de salarissen van ambtenaren in dienst bij de overheid.

  al dit soort zaken wordt door de slm gefinancierd ten koste van de surinets.
  als cadeau mogen de zestig plussers(surinets)een passage ticket met korting kopen bij de verschillende slm reisbureaus.
  maar er is zelden of nooit stoelen beschikbaar.

  de centrale bank strijkt met de valuta’s en ook de handelsbanken.

  Wan dei fu sabaku wan dei fu tjongtjong


  Maak melding
 7. Dit gedoe hebben we toch al een tijd van de KLM en SLM ik dacht vanaf 1975 en daarna
  hoorde ja vaak we gaan er iets aan doen.
  Dus nooit!! En wat doe je dan als burger,
  die gasten spelen het goed. Hier komt nooit verandering in. Ze dulden gewoon geen andere organisaties, triest gewoon.
  Landgenoten, na so aw tang.

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding
 8. Even voor de duidelijkheid. Het “nieuwe” toestel, de Palulu, is wel moderner dan de Kappel met evengoed al weer 15 jaar oud. Zoveel zal het dus niet schelen in benzineverbruik dus verwacht niet dat de tickets goedkoper zullen worden


  Maak melding
 9. Moeten we ARKE FLY smeken om ook op Suriname te gaan vliegen??? Zij zijn als enige instaat de prijzen daadwerkelijk naar beneden te brengen!!!!!ARKE denk er eens over na….


  Maak melding
 10. Bij SLM werken 2x zoveel mensen dan nodig is. Zolang dat zo blijft, zullen de prijzen van de tickets niet dalen. Ik zie het niet gebeuren dat er ontslagen vallen bij SLM. Het is niet de KLM maar SLM en de Surinaamse regering die de ticketprijs omhoog houden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES