Surinaamse schrijvers en dichters op Suriname Festival

1

Vandaag (23 februari) vindt in het kader van het Suriname Festival een Surinaamse literaire avond plaats in Den Haag. De Stichting Federatie Eekta, een Hindoestaanse organisatie, organiseert van 15 februari t/m 27 februari 2010 het Suriname Festival in Den Haag. Onderdeel van dit festival is een Literaire avond op 23 februari in Den Haag.

De deelnemende schrijvers en dichters zijn: Raj Mohan, Mala Kishoendayal, Harrie Djojowikromo, Usha Marhé en Clark Accord.

Vanuit de Surinaamse culturen zijn er in Nederland schrijvers en dichters die vanuit hun Surinaams-Nederlandse achtergrond hun ervaringen, visies en gevoel in verhalen en gedichten hebben verwerkt. Op deze literaire avond zullen belangrijke passages en gedichten die deze culturele achtergrond en gevoelen raken, worden voorgedragen, soms onder begeleiding van muziek als de tabla.
(Via Wereldjournalisten.nl)


1 REACTIE

  1. Partnerschap met Europa unieke kans Suriname…

    Comments are closed.

    Maar wel de durf hebben anderen te wijzen op recht en wet….vrije menings uiting Democratie…..noem maar op maar wanneer puntje bij paaltje komt krijgt paalje het ZEER moeilijk.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.