Surinaamse jongeren debatteren in Den Haag

1

Op vrijdag 26 februari 2010 discussiëren Haagse Surinaamse jongeren onder leiding van TV presentatrice Tanja Jadnanansing over hun kansen en problemen in de stad Den Haag. Het debat zal plaatsvinden in de ASAN zaal, Regentesselaan 237 te Den Haag en start om 19.00 uur. Het is een initiatief van Haagse jongeren die de problemen waar de Haagse jeugd tegenaan loopt op de politieke agenda willen plaatsen.

Er zal onder andere gedebatteerd worden over de stageproblematiek onder jongeren, een onderwerp dat aangedragen is door Rajesh Ramnewash, kandidaat raadslid PvdA te Den Haag, die signaleert dat met name allochtone jongeren heel moeilijk aan een stageplek kunnen komen en daardoor de school verlaten zonder diploma. Aansluitend vindt een netwerkborrel plaats, waarbij de jongeren onder andere met Haagse ondernemers in gesprek kunnen gaan over de verschillende thema’s.

De belangrijkste aanbevelingen van het debat zullen worden aangeboden aan de voorzitters van KvK en MKB Den Haag en de Haagse wethouders Sander Dekker(Onderwijs) en Henk Kool (Economie).


1 REACTIE

  1. Heel goed iniatatief. Luister nu maar eens naar de jongeren zelf, het gaat uiteindelijk om hun. Laat ze zelf praten en luister naar ze. En ga daar eens wat aan doen. Jongeren zijn de toekomt, dus heel belangrijk om naar ze te luisteren, en van daaruit te gaan werken. Succses.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.