Info over Surinaamse verkiezingen op TV in Nederland

5

Het in Nederland gevestigde mediabedrijf Natraj TV Network heeft de exclusieve rechten verworven van de aanloop en TV reportages inzake de verkiezingscampagnes 2010 van de Surinaamse overheid. Deze reportages hebben als doel om de kijkers en achterban in Nederland duidelijk te informeren over de wettelijke Surinaamse verkiezingskalender. De uitzendingen van Natraj TV over dit onderwerp starten vandaag. Dat maakte het bedrijf deze week bekend.

Volgens Shanti Prakash van Natraj TV Network gaat zijn organisatie ook een samenwerking aan met ATV Suriname. Het media concept van Natraj TV is voor ATV een goede basis om wekelijks een uur programma vanuit Nederland te produceren voor de kijkers in Suriname. Prakash geeft aan dat tijdens zijn bezoek in Suriname de samenwerking reeds is beklonken. Surinamers kunnen op korte termijn programma’s van Natraj TV op de buis zien.

De TV programma’s van Natraj TV kunt u zien via :
Kabel tv Amsterdam Salto vrijdag 21:00u – A2 en zaterdag 18:00u – A1
Kabeltv Rotterdam SLOR zondag 18:00u (Rotterdam TV)
Kabeltv Den Haag ZIGGO zondag 18:00u ( Den Haag TV) en omstreken


5 REACTIES

 1. Belangrijk!

  SurNeds die begaan zijn met Suriname vinden het belangrijk dat deze mogelijkheid geboden wordt. Van welke kant/groep het komt is niet belangrijk. Wees blij met deze info.


  Maak melding

 2. Het is mooi als ze in suriname verkiezingen hebben in mei 2010 dan is er ook verkiezing in nederland.het politieke systeem in suriname is dezelfde als in nederland en daarom gaat het niet goed.partijen moeten met elkaar een regering vormen en dat is helemaal niets.poltiek moeten ze opdoeken in deze 2 landen het is toch helemaal niets.


  Maak melding

 3. In beschaafde landen komt het voor dat een kabinet valt. En in minder beschaafde landen hebben ze hier nooit van gehoord.

  Als zou je de stoel ondersteboven aan het plafond bevestigen de personen die hierop zitten zijn met cetabever vastgeplakt.
  En de pot met honing smaakt nog steeds lekker al zit je in een onnatuurlijke houding.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.