zaterdag, april 10, 2021
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan aangehouden met 112 bolletjes coke

Man aangehouden met 112 bolletjes coke

-

- Advertisement -

De Koninklijke Marechaussee op Schiphol heeft vorig weekeinde op de luchthaven een 37-jarige Nederlander aangehouden op verdenking van drugssmokkel en witwassen. De man werd na aankomst uit Paramaribo gecontroleerd door de douane en bleek 112 bolletjes cocaïne in zijn lichaam te hebben. Dat maakte een woordvoerder van de marechaussee woensdag bekend.

- Advertisement -

In zijn bagage vervoerde de man enkele dure horloges (totale waarde 130.000 euro) en een kilo goud en sieraden (geschatte waarde 40.000 euro). In de woning van de verdachte werden later grote partijen schoenen en pakken van dure merken aangetroffen. Hij bleek al vijf jaar geen salaris te verdienen en ontving ook geen uitkering.

De man zit vast op verdenking van drugssmokkel en het witwassen van crimineel verdiend geld. Volgens de woordvoerder bedraagt de waarde van de gesmokkelde drugs ongeveer 50.000 euro.

- Advertisement -

11 REACTIES

  1. LANG LEVE DE 100% CONTROLE. GA ZO DOOR DOUANE. JAP TEAM…. WAT EEN GROTE BLUNDER!! OF MISSCHIEN HOREN JULLIE ER OOK BIJ.WANT ZEG NOU EERLIJK…112 BOLLETJES,1 KILO GOUD EN DURE SIRADEN…KOM NOU JONGENS WANNEER HOUDT DIT OP


    Maak melding

  2. Over het algemeen praat men in de nederlandse media over nederlander als het om een autochtoon gaat, en de rest wordt naar land van herkomst aangeduid.
    Ook al zijn ze geboren in Ned.

    Dit is wat ik bedoel.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.