Man aangehouden met 112 bolletjes coke

11

De Koninklijke Marechaussee op Schiphol heeft vorig weekeinde op de luchthaven een 37-jarige Nederlander aangehouden op verdenking van drugssmokkel en witwassen. De man werd na aankomst uit Paramaribo gecontroleerd door de douane en bleek 112 bolletjes cocaïne in zijn lichaam te hebben. Dat maakte een woordvoerder van de marechaussee woensdag bekend.

In zijn bagage vervoerde de man enkele dure horloges (totale waarde 130.000 euro) en een kilo goud en sieraden (geschatte waarde 40.000 euro). In de woning van de verdachte werden later grote partijen schoenen en pakken van dure merken aangetroffen. Hij bleek al vijf jaar geen salaris te verdienen en ontving ook geen uitkering.

De man zit vast op verdenking van drugssmokkel en het witwassen van crimineel verdiend geld. Volgens de woordvoerder bedraagt de waarde van de gesmokkelde drugs ongeveer 50.000 euro.

- Advertentie -

11 REACTIES

 1. Zijn naam, toenaam en foto breeduit in de krant vermelden dan houdt dat gedonder een keer op. Als dat tenminste de bedoeling is .

 2. Wat een domme smokkelaar. Hij had zeker een wasie genomen bij een of andere verdwaalde djoeka bosdokter.

 3. en maar klagen over 100% controle op schiphol.
  suriname moet ook al de bezittinge van deze klootzak in suriname heeft afpakken.

 4. LANG LEVE DE 100% CONTROLE. GA ZO DOOR DOUANE. JAP TEAM…. WAT EEN GROTE BLUNDER!! OF MISSCHIEN HOREN JULLIE ER OOK BIJ.WANT ZEG NOU EERLIJK…112 BOLLETJES,1 KILO GOUD EN DURE SIRADEN…KOM NOU JONGENS WANNEER HOUDT DIT OP

 5. En volgens mij was het geen Sranamang, omdat men berichtte over een Nederlander.

  Hoeveel exposure is er hierover in de media geweest?

 6. Straks blijkt het een neefje te zijn van de JAP team commandant.Op Zanderij kreeg hij een boro..hahaaa..soso lafu…

 7. @ 6: Surinamers met een Nederlands paspoort (het zal je misschien verbazen, maar die zijn er echt!) zijn gewoon Nederlanders.

 8. Over het algemeen praat men in de nederlandse media over nederlander als het om een autochtoon gaat, en de rest wordt naar land van herkomst aangeduid.
  Ook al zijn ze geboren in Ned.

  Dit is wat ik bedoel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.