Maikel Sno meldt zich bij de politie

29

Maikel Sno, een van de 8 meest gezochte criminelen van Nederland, heeft zich vandaag aangeven bij justitie. Sno wordt gezocht voor de moord op de Amsterdamse Ishmael Gumbs, alias rapper Weezy, op 21 september in een Amsterdamse speeltuin. Telegraaf journalisten John van den Heuvel en Bert Huisjes hadden op zijn onderduikadres een exclusief interview met de man die vijf maanden uit handen van justitie kon blijven.

De verslaggevers van die krant hebben sinds enkele dagen intensief contact met de voortvluchtige Maikel Sno, die door politie en justitie op de lijst van Most Wanted is geplaatst. Sno wil zich na maanden overgeven, zegt hij.

Een exclusieve reportage over de ontmoetingen met Sno verschijnt morgen in De Telegraaf. Een groot deel van zijn schokkende verklaring is vastgelegd op video en morgen te zien op de website van de krant.

29 REACTIES

 1. Als de koe verdronken is dempt men de put.Hij heeft spijt betuigd.Maar ik vraag mij af of dat welgemeend is.In elk geval hoop ik dat deze kondremangs hun hele achterlijke leven als zogenaamde GANSTA’s SNEL zullen veranderen.
  De hele GANGSTA-cultuur is regelrecht overgenomen van Amerika.Met hun klaag gelul dat ze het zwaar hebben enz enz.Verdorie !Deze jeugd is in Nederland geboren of opgegroeid.Ze hebben het helemaal niet zo slecht !!Maar ze willen die achterlijke Amerikaanse Gangsta”s alleen maar NA-APEN !!!
  Ja APEN zijn het en plaatsen zo mijn kondremangs en alle kleurlingen in een slecht daglicht.Voor Kluivert/Rijkaard/Gullit en al mijn kondremangs die een postief bestaan leiden heb ik respect.Deze mannen en vrouwen laten tenminste de andere kant van Surinamers aan de rest van de wereld zien.
  Sno….zolang je geen oprechte spijt betuigt zal vroeg of laat je criminele daad je parten spelen.
  Persoonlijke uitspraak: 100 jaar met vooraftrek van 0 maanden.


  Maak melding

 2. @ bratimaka.
  Goed van jou dat jij nog weet waar jij vandaan komt,wolfenbúttel heet nu de NDP de aanhangers zijn de patiénten die inrichting hebben ze nu vergroot en heeft nu een andere naam mc-megacombinatie der dwazen en geestelijk gestoorden. ik hoop dat jij tevreden ben met mijn antwoord zoniet dan hoor ik het graag van jou .


  Maak melding

 3. EEE Maikel je bent telaat met het aangeven van je zelf. had het 5maanden eder gedaan,dan had je al 5maanden gezeten,dom kop, als je baad wil doen moet je baad blijven doen,een spreek woord van die ouwtjes van su,luut?? djompo tik takie a no notie….
  ma ie tang hoor ing………..
  met andere woorden je bent een rund koebie,,,
  conflikten…long gwe toch……mek a dink a wienie…??????????


  Maak melding

 4. blaka snowie heeft dus spijt en wil de moeder en de zuster(s) van weezy kussen > zoenen zal die domkop bedoeld hebben, of wil ie die dames echt in de stemming brengen voor meer ?.en als die dames zich door zo een ganja-stinkbek laten zoenen, krijgen ze hun geliefde jongen terug ??.hopelijk zakken de dames iets naar beneden bij zijn zoenen en bijten ze zijn ‘oorzaak’ van die moord af >> dat zou dan zijn meest gepaste straf zijn !. hoe


  Maak melding

 5. Hahahaha Ogrie nr4, lachen met jouw reactie.
  Ik ben het wel met je eens maar heb toch een kleine opmerking.
  Prima dat je respect hebt voor Kluivert, Gullit en Rijkaard maar ik hoop dat je dat ook hebt voor jouw eerlijke Surinaamse buurman die vuilnisman of magazijnmedewerker is. 😉


  Maak melding

 6. dit bedoel ik met jou brantimaka jij roept wat en waneer je reaktie krijgt dan reageer jij als iemand die door beien worden gestoken. als je niet tegen de hitte kan blijft dan maar uit de keuken is mijn advies aan jou. judas ben jij verader van het surinaams volk.


  Maak melding

 7. DU,mang je grijpt naar je enige middel nl Bouterse.Wanneer ha je het 1 keer leren ?Reageer voor de grap inhoudelijk op dit artikel,maar zo als ik al zei je zit maar 3hoog achter en laat steeds duidelijk blijken dat JIJ rijpt bent voor het gesticht en niet een ander ai je geeft precies aan waar jij belandt na 25 mei.

  Deze meneer heeft iedereen doen geloven dat hij naar Suriname,het paradijs voor SurNeds-criminelen,gevlucht was.Edoch hij is getraceerd en moet nu gaan boeten voor zijn daden.Met dank aan de journalisten.


  Maak melding

 8. Nr.11 (AHE),
  Nadat ik mijn zegje gedaan had ,dacht ik aan een aanvulling.Maar had er geen zin meer in om dat alsnog te doen.En gelukkig deed jij het voor me.Thanks.
  Ik bezit inderdaad even GROOT respect voor mijn oprechte en hardwerkende buurman die vuilnisman,magazijnbediende of marktkoopman is.Zeer zeker.


  Maak melding

 9. @ MI TAKI,
  Wees blij dat wij in een land wonen waar journalisten vrij en ongestoord hun werk kunnen en mogen doen zonder bang te zijn voor hun leven. na 25 mei 2010 als jou wens in vervulling gaat dan spreek jou dan weer over vrijheid van meningsuiting en de pers vrijheid en de mensenrechten. vergeet jou put niet te dempen voor het te laat is voor de kalf .


  Maak melding

 10. FU MEMRE RAPPER BRADA WEEZY

  Zinloze dood als gevolg van ‘politieke moord’.

  Middels dit bericht willen wij van de Bewustzijnsbeweging EBU-Akademiya alle nabestaanden, vrienden, kennissen en alle Diaspora Afrikanen, in het bijzonder de bewoners van het stadsdeel Amsterdam Zuidoost oproepen, om in het kader van de komende Gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010, ‘een minuut stilte in acht te nemen’, i.v.m. de ‘politieke moord’ op Rapper Weezy in Amsterdam Zuidoost 2009.

  http://www.youtube.com/watch?v=JvGvxhhBgH0

  DAT ZIJN ZIEL EN ALLEN DIE HEM ZIJN VOORGEGAAN, IN VREDE MOGE RUSTEN.

  http://www.youtube.com/watch?v=tp50QyzP0Fk

  Vervolgens willen wij alle bewoners van dit stadsdeel in het kader van het Bewustwordingsproces oproepen, om vooral waakzaam te zijn en te blijven. En zich te bezinnen over hun huidige bizarre woonsituatie en dat van hun kinderen. Dit ondanks de moeilijke leefomstandigheden van armoede en verpaupering (gettovorming) in hun woonwijken. Welke hoogstwaarschijnlijk kunstmatig in stand gehouden wordt, om zwarte burgers systematisch uit dit stadsdeel te weren en/of te verjagen. Dit o.l.v. een stadsdeelbestuur, mede door toedoen van de Amsterdamse PvdA Burgemeester dhr. Job Cohen. Die zich absoluut niet profileert als een Burgemeester voor ‘alle’ Amsterdammers. Integendeel.

  http://www.youtube.com/watch?v=PMlyr8waCG8

  U derhalve NIET te laten provoceren door dit kliekje en hun racistische superieuren, die reeds ettelijke jaren i.s.m. de politiecorpsen aldaar, schromelijk misbruik maken van uw volmacht als kiezer. Door slechts te investeren in beton, groen en beknottende maatregelen zoals het “preventief fouilleren”. Slechts ter beperking van uw bewegingsvrijheid, ter onderdrukking en ten slotte ter opzettelijk frustreren van het leefgenot van u en uw kinderen als bewoner. Met het uiteindelijk doel:

  Het bewust kansloos maken en vervolgens onderling laten moorden van een jonge potentiële generatie.

  In plaats van zichtbaar en serieus te investeren in ‘kennis’, ter bewustwording van in het bijzonder onze jongeren. En het stimuleren van de ‘economische betrokkenheid’ van allen, die gaarne deelnemen of deel willen nemen aan het stadsdeel gebeuren aldaar. Dit ongeacht hun leeftijd, afkomst, ras, geloofsovertuiging, politieke kleur of de kleur van hun huid. Omdat:

  “ONTWIKKELING ZONDER BEWUSTWORDING GEEN OPTIE IS.”

  http://www.youtube.com/watch?v=49D7QbmVnq4

  Om ‘bewust’ te stemmen en vervolgens fel te protesteren tegen het preventief fouilleren in uw zwarte woonwijken. Door agenten die in de gettowijken van de Verenigde Staten van Amerika opgeleid zijn. En vanwege de racistische houding bij velen van hen, zij ons doen denken aan een ‘Buitenlandse Bezettingsmacht’, slechts handelend in het belang van het ‘Vernegeringsproces Mondiaal’.

  http://www.youtube.com/watch?v=x1L8y-MX3pg

  U opgrond van een ‘racistisch klassiek Amerikaans’ scenario NIET uit uw huizen te laten verjagen, onder het mom van “hoge huren, achterstandswijk en gettovorming”. Of door “etnische spreiding, etnische subsidies” en een zogenaamd “multiculturalisatie-politiek”. Maar bewust te stemmen op een partij die ditmaal competent genoeg is, om uw belangen en dat van uw kinderen, de jongeren in het bijzonder te kunnen waarborgen.

  http://www.youtube.com/watch?v=XNvWVj6Bk44

  Trouwens, wist u dat binnen de ‘Ayti-dey’ (dodenherdenking) van Brother Weezy, zonder enig respect op de Nationale Televisie reeds bekend gemaakt werd, dat de “Dag van Duizend Culturen” ongestoord doorgang zou vinden? En dat deze gehouden zou worden op het Anton de Komplein in uw stadsdeel? Alwaar u warm onthaald zou worden, onder toeziend oog van het ‘illegaal vernegerd naakt object van Anton de Kom op het Anton de Komplein aldaar ? THEY HAVE NO LOVE FOR YOU!

  http://www.youtube.com/watch?v=btzUvOS7_dY&NR=1

  Wat helder aangeeft, dat uw stadsdeelbestuurders, GEEN ene ‘shit’ geven om hun dode burgers en om uw waardigheid als vrij mens. Zelfs NIET om het wrang opgelegd zelfbeeld en de langdurige psychische schade, die u en uw kinderen oplopen, vanwege wanbeleid, corruptie en racisme. Met als gevolg regelmatige ‘politieke moorden’ onder onze jongere generatie.

  PLEASE, DON’T KILL THE YOUTH!

  http://www.youtube.com/watch?v=pYupfrdEGyw

  Kennelijk er van uitgaande, zoals de ontwerper van het ‘illegaal naakt object’ van Anton de Kom het spottend verwoordde; “die ‘Negers’ zijn het zo gauw weer vergeten.”

  http://www.youtube.com/watch?v=FiEKS5iPtDs

  GET UP AND STAND UP FOR YOUR RIGHTS! NOW!

  Tenslotte wensen wij alle stemmers op 3 maart 2010 met het motto;
  ‘GELOOF IN EIGEN KUNNEN’, sterkte, kracht en vooral heel veel wijsheid toe, in naam van Anana de Geprezene.

  http://www.youtube.com/watch?v=8PaoLy7PHwk


  Maak melding

 11. Geachte heer Hoost (reactie #17) en Freedom Fighters (reactie #18),

  “NO ALASANI DI E BRENKI, NA GOWTU”, leerden onze Afrikaanse voorouderen ons.

  Vandaar ook onze eerdere reactie #16 op deze site. Welke reactie op neerkomt, dat de ‘OORZAAK EN GEVOLG’ van dit drama, volledig te verwijzen is naar de ‘Willie Lych-Methodiek’. Welke methode in Amsterdam-Zuidoost en in menig zwarte woonwijken in Europa, de Verenigde Staten van Amerika en in menig witte en zwarte woonwijken elders ter wereld, actief gehanteerd wordt.

  Ook de zwarte Surinaamse Rapper Papa Touwtjie is daar slachtoffer van geworden. De legendarische Jamaicaanse zanger Bob Marley echter, had volgens deze methode er ook bijna aan moeten geloven.

  Deze methodiek, een uitvinding van ene Engelse slavenhouder Willie Lynch (zie de ontstaansgeschiedenis van het werkwoord ‘lynchen’), werd geïntroduceerd in 1712, ter ‘controle’ van de steeds meer opstandig wordende slaven op de plantages. De methode werkte en werkt in principe nu nogsteeds in vele zwarte en witte woonwijken overal ter wereld. Zelfs jegens landen onderling.

  http://www.youtube.com/watch?v=Pr5XU2LB-gc&feature=related

  Derhalve zijn naar onze mening, beide van deze jongeren ONSCHULDIG aan dit drama. In tegendeel zijn zij beiden eerder het ‘slachtoffer’ geworden van ‘politieke onwetendheid’, welke zich ook om hen heen en in hun woonwijken afspeelt. Een gegeven welke onvoldoende begrepen wordt, vanwege het ‘onvoldoende’ bewustzijn van velen, in het bijzonder onze ‘zwarte gemeenschappen’.

  Een klassieke racistische methode, welke vooral zwarte woonwijken bewust onveilig maakt, ter controle van de onderdrukten, dit ter bescherming van de belangen van o.a. het racisme mondiaal (Verdeel en Heers).

  Maar welke advocaat zou de moeite willen nemen of zelf in staat zijn, om dit voor vele gemeenschappen “politiek raadsel” van geweld, voor een (Amsterdamse) Rechtbank te willen of te KUNNEN ontmaskeren.

  En het zijn veelal jonge zwarte ‘onwetende’ verschoppelingen, welke Willie Lynch zelfs “domme Negers” noemde, die Nelson Mandela als ultieme oplossing helaas met brandende autobanden liet “omringen”. Waardoor het ‘effect’ die de “Willie Lynch- methodiek (het apartheidsregime) trachtte te bereiken jegens het ANC, zijn effect volledig miste. Hierbij willen wij ook verwijzen naar de periode ten tijde de Surinaamse Revolutie in 1982.

  Nelson Mandela voorheen terrorist, werd vervolgens verkozen tot President van Zuid-Afrika.

  http://www.youtube.com/watch?v=_i-gcWdBUb8


  Maak melding

 12. @ A ka-demiya, hahahahahahahaaaa, ai me boi het moet niet gekker worden met die A KA-demiya.
  jij ben gestoord nogmaals jij spoort niet je geeft de schuld van alles wat er mis is binnen de zwarte zamenleving of gemeenschap aan blanken en de slavernij je zit met heel grote minderwaardigheidscomplex.onderwijs is de sleutel naar succes en dat hebben wij als gemeenschap zelf in de hand. om iedere keer de schuld van jou mislukking en valen bij andere neer te zetten loop je weg voor jou eigen verantwoordelijkheid en dat is zwak dat betekend dat zwarte mensen nooit iets verkeerd doen in jou ogen want het heeft volgens jou met willie lynch te maken, zeg dat tegen rechter dan gaat de rechter jou vragen of jij nu leeft of 300 jaar geleden. je leeft in rechtsstaat een democratie die genoeg mogelijkheden bied aan iedereen maak daar gebruik van en stop met jou idioterie a.u.b
  er zijn heel veel surinamers die succesvol zijn in nederland zie hun als rolmodel en niet een bloeddorstige moordenaar od dictator. wij als volwassen hebben ook voorbeeld functie vooral naar de jongeren en kinderen toe.


  Maak melding

 13. waai, mi gado : ‘afrikaanse diaspora’ > hoe gek wil je het maken ?. de diaspora is (alleen) joods : je land moeten ONTvluchten, vanwege vervolging daar, door een bezetter. nu je de definitie kent, 1).spreek je dan nog steeds van afrikaanse diaspora ??, want de geschiedenis vertelt niet van interne vervolgingen TOEN 2).trouwens : joden zijn ook afrikanen, ook al kan je een nekschot krijgen als je dat zegt 3).ga dan terug naar afrika, als je tenminste kan achterhalen waar JIJ vandaan komt/NIET je voorvaderen !.


  Maak melding

 14. Geachte heer Hoost,

  Niet merkwaardig, dat zodra u een tegenreactie afgeeft, dit gepaard moet gaan met enorme frustraties aan “onvriendelijkheid” aan het adres van de gevers. Alsof hun afwijkende zienswijze u parten speelt. Alsof de ‘Vrije Mening’ het bloed onder uw nagels vandaan haalt.

  Waar bent u nou eigenlijk bang voor?

  Is ’dat het ‘Recht op Vrije Meningsuiting’ in het algemeen of is het de ‘Meningsuiting’ waarvan U dat ‘Recht’ met allerhande verbaalgeweld koetkekoet zelf in eigen hand wil proberen houden. Waar haalt u dat recht vandaan.

  Helaas moeten wij u mededelen, dat ondanks wij meer dan drie honderd jaar zowel psychisch als fysiek, wreedaardig onder druk geworden zijn en nog worden, om slechts de zogenaamde ‘Vrije Mening’ van de onderdrukker te vertolken, wij nimmer zullen buigen voor uw dreigementen. Laatstaan om dat ‘elementair’ mensenrecht onder dreiging, druk of toestemming van uw zijde, mede te helpen verkrachten. Nimmer! En met dit gegeven zult u uiteindelijk moeten leren leven of voor altijd moeten zwijgen!

  http://www.youtube.com/watch?v=3MaXGU3fR70&feature=related

  U stelt dat ‘onderwijs’ de sleutel tot succes is. Maar over welk ‘onderwijs’ heeft u het. ‘Onderwijs’ waarbij alles wat ‘zwart’ is, wordt uitgemaakt als ‘negatief’ en alles wat ‘wit’ is wordt uitgemaakt voor ‘positief’?

  Dat is absoluut NIET waarvoor ‘onderwijs’ bedoeld is of misschien toch wel volgens sommigen uit uw kringen. Want zelfs op dit moment worden zwarte kinderen, zowel studenten aan universiteiten wereldwijd als jongeren in o.a. het voortgezet onderwijs, op scholen gedwongen, om gebruik te maken van leugenachtige informatie, zoals o.a. over de Geschiedenis van de Oorsprong van Charles Darwin. De Cito-toets voor jonge kinderen bijvoorbeeld, is voor haast elke zwarte ouder absoluut GEEN jaarlijkse thee-visite. Je moet constant waakzaam zijn en blijven voor het racisme, die onze zwarte kinderen doorlopend in de nek zitten.

  http://www.youtube.com/watch?v=Suw_CQ3zfTY

  Inderdaad leven wij in een Rechtstaat, waarvan de Democratie veel mogelijkheden biedt. Maar ‘gelijk hebben’ en ‘gelijk krijgen’ zijn NIET het zelfde. U zult kennelijk ook beweren dat de ‘Verenigde Naties’ met al haar aangesloten internationale organisaties, een ‘democratie’ van wereldformaat is. Vraag dat maar aan de vooral arme Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse en Latijns-Amerikaanse landen. Het Midden-oosten laten wij even buiten beschouwing.

  http://www.youtube.com/watch?v=VKf6p1_ebUo&NR=1

  U zegt tenslotte, dat er “heel veel Surinamers succesvol zijn in Nederland. Zie hun als rolmodel.” En inderdaad, maar NIET succesvol voor de gemeenschap waar zij uit vandaan komen. Integendeel hebben velen van hen hun ziel verkocht aan de hoogste bieder. Met als gevolg de grote armoede, verpaupering en achterstelling in vele zwarte woonwijken. Sommigen zijn door de jaren heen zo vervreemd van hun soortgenoten, waardoor de gemeenschap weinig respect meer voor hen weet op te brengen.

  http://www.youtube.com/watch?v=tp50QyzP0Fk

  M.a.w.; ze zijn wel “succesvol” in een racistisch systeem ter verdediging van de belangen van het racisme, ten koste van de eigen doelgroep waar zij uit vandaan gekomen zijn. Uw ‘rolmodellen’ misschien, NIET de onze. Wij kiezen zelf onze rolmodellen, als u dat nou leuk vindt of niet. Hoe jammer u dat kennelijk ook moge vinden. In naam van onze jongeren.

  http://www.youtube.com/watch?v=sGFv9fQxR4c


  Maak melding

 15. EBU-Akademiya,

  U verspeelt uw tijd en moeite aan DU.
  Heeft U niet gemerkt dat DU nog steeds een slaaf is?Alles wat de witman doet is beregoed in zijn ogen en alles wat de zwarte doet moet gestraft worden.Hij is een HYPOCRIET van het ergste soort.Hij mag alles typen ,maar zo gauw iemand een andere mening heeft ,wordt deze hypocriet zeer boos,maar hij heeft het steeds over democratie,volgens mij is het zo 1 ,die de klokken heeft horen luiden ,maar absoluut niet weten waar de klepel hangt.
  En wat er bij komt kijken ,die vent heeft een bloedhekel aan hoogopgeleiden,zoals U,want DU zelf is zo laaggeschoold ,dat hij niet kan lezen wat U zoal bedoelt,want anders typt ie zijn koeterwals niet,weet die arme sloeber wie Willie Lynch was?
  Maar no spang EBU,dit geldt voor DU:Wie zijn Geschiedenis Ontkent,Ontkent Zijn Identiteit.
  Ik blijf erbij dat de Blanken en vooral de Engelsen en Nederlanders het terrorisme hebben uitgevonden toen en nu.
  Ter verduidelijking ik ben geen zwarte ,maar een Javaans/Hindustaan,ook mijn voorouders hebben geleden onder het juk van de Blanke-heersers,als DU dat ontkent heeft hij moeite met zijn afkomst,zielig mannetje.

  O ja ook de Indianen lijden nog steeds onder het juk van de blanken en dat mag allemaal van die koeparie DU.


  Maak melding

 16. aan Eboi Akadeinyuede buitenbewustzijnsbeweging oftewel eduard buitenman die niet durft met zijn eigen puur hollandse naam hier te komen.
  Je geeft de schuld aan de slavernij dat de negers ontspoord raken. Maar vergeet een ding dat alle volkeren op de wereld een vorm van slavernij hebben meegemaakt. Hieruit moet je juist proberen om erover heen te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen.

  Waarom is het bij andere volkeren wel gelukt om vooruit te komen en bij jullie niet?
  Is het misschien gebrek aan beschaving?

  Als ouders zijnde moet je kinderen steunen in alles en ik bedoel als vader zijnde moet je niet krikken en wegwezen waardoor de moeder met heel veel armoe de kinderen zelf moet opvoeden. Ligt het probleem niet bij jullie zelf. En hou een keer op om steeds de blanken de schuld te geven om jullie mislukking in de maatschappij. Kijk maar naar andere negers die goed gepresteerd hebben en nog steeds presteren.

  En de slavernij dat heb je niet aan den lijven ondervonden dus hou daarmee op of voel je de zweepslagen nog steeds in je dromen?

  En nog een verzoek kom voortaan met je oerhollandse naam eduard buitenman of vind je dat genant?


  Maak melding

 17. Geachte heer/mevrouw Black Justice (reactie #24),

  Naar aanleiding van uw reactie, willen wij ten eerste een enkel regel er uitlichten, dat ons veelzeggend is, namelijk deze: “Waarom is het bij andere volkeren wel gelukt, om vooruit te komen en bij ‘jullie’ niet?”

  Ten eerste willen wij ook de lezer erop wijzen, dat opgrond van deze zinformulering u feitelijk bekent, dat u tot een ‘ander slag’ mens behoort, dan de doelgroep waar wij ons in het ‘bijzonder’ op focussen. Waardoor wij jammerlijk merken, waarom u onze reactie dan NIET (voldoende) begrepen heeft. Maar de tijd zal het u leren, vroeg of laat, omdat het Bewustwordingsproces langdurig is.

  Eerder zegt u, “dat ook ‘andere volkeren’ Slavernij hebben meegemaakt.”

  Nou, beste heer/mevrouw. Elke vorm van Slavernij is in onze ogen een misdaad. De ‘Afrikaanse Holocaust’ echter, is door de ‘VN-Organisatie voor de Rechten van de Mens’ uitgeroepen tot de ‘Ergste Mensenrechtenschending’ ooit gepleegd in de geschiedenis van de mensheid. En het is deze zogenoemde “Beschaving”, die de basis gelegd heeft voor de hedendaagse West-Europese Beschaving. Dan weet u hopelijk ook hoe laat we zijn. Dus over ‘Beschaving’ gesproken, welke bedoeld u eigenlijk?

  http://www.youtube.com/watch?v=JbK_ainxyrM&feature=related

  Verder zegt u:

  “Als ouders zijnde moet je kinderen steunen in alles en ik bedoel als vader zijnde moet je niet krikken en wegwezen, waardoor de moeder met heel veel armoe de kinderen zelf moet opvoeden. Ligt het probleem niet bij jullie zelf. En hou een keer op om steeds de blanken de schuld te geven, om jullie mislukking in de maatschappij.”

  Nogsteeds zijn wij van mening, dat u onze reactie kennelijk gelezen heeft, opgrond van de wijze hoe u in deze Westerse maatschappij geprogrammeerd bent geworden. Want wat wij doen is slechts onze doelgroep bewust te maken van o.a. hun Afrikaanse Geschiedenis en hun afkomst. Kennelijk pijnlijk voor u. Maar het is NIET anders als wat de ‘Joodse Holocaust’ u jaarlijks presenteert. Buitendien willen wij u erop wijzen dat WIJ de geschiedenis van de Afrikaanse Holocaust zelf NIET geschreven of uit onze duim gezogen hebben. Het is zelfs daadwerkelijk beleefd. Met als gevolg meer dan 600.000.000 slachtoffers. Zelfs nu nog. Kijkt u bijvoorbeeld naar de media-actualiteiten omtrent het continent Afrika anno de 21ste eeuw en eerder. Als u daar ten minste behoefde aan heeft. En bij elke misdaad is de dader aansprakelijk en NIET het slachtoffer.

  U verwijst ons vervolgens naar ‘andere negers’ die goed gepresteerd hebben en nog steeds presteren.

  Daar heeft u groot gelijk in. Het zijn ‘Negers’. Maar dat waren zij oorspronkelijk NIET. En een succesvolle Neger als deelnemer in een racistisch systeem, blijft ‘psychisch’ als ‘praktisch’ een Neger. Ook al draagt hij of zij een pak. Tenzij deze zich door de jaren heen ‘wederom’ succesvol heeft weten te ‘transformeren’ van Neger tot Khamit. (Khamit is de oorspronkelijke benaming, alvorens de fysieke en psychische Slavernij haar intrede deed in Khamita (Afrika ). Welk feit in de geschiedenis van de mensheid nu bekend staat als de ‘Afrikaanse Holocaust’.

  Maar moet volgens u dan het ‘zogenaamd’ succes van deze Negers dan betekenen, dat het overige deel der afstammelingen van donkere Afrikanen of slaven, haar geschiedenis voor het gemak dus maar verloochenen? Welke ‘vervangende’ geschiedenis heeft U dan voor hen en hun nazaten momenteel petto? Of beter gezegd: welke geschiedenis wilt u hen als alternatief adviseren, als te zijn het hunne en dat van hun kinderen?

  http://www.youtube.com/watch?v=C-6ulzbKWHw&feature=related

  U zegt verder dat wij de Slavernij NIET aan den lijven ondervonden hebben, dus “hou daarmee op of voel je de zweepslagen nog steeds in je dromen”? Kennelijk heeft u geen nota van wat ‘geschiedenis’ voor een mens of land betekent. Wat is uw geschiedenis? Want gezien uw onverschilligheid en diepe minachting daartegenover, willen wij daarom zo vrij zijn, om u te verwijzen naar een docent geschiedenis bij elke willekeurig onderwijsinstelling in uw stadsdeel. Met het dwingend advies, om met zulks een attitude als hoe u zich momenteel aan ons gepresenteerd heeft, deze liever na te laten. En zelfs beter NIET te kiezen voor een Joodse docent geschiedenis.

  Ten slotte had u nog een verzoek, om voortaan met de oerhollandse naam eduard buitenman te komen, en of wij dat gênant vinden? Wij gaan er van uit dat uw officiële naam GEEN ‘Black Justice’ is. Maar los daarvan, kunnen wij u mededelen, dat de Bewustzijnsbeweging EBU-Akademiya GEEN persoon is, maar een Beweging. Belichaamd door markante persoonlijkheden, die hun oorspronkelijke geschiedenis kennen, van Khamit, slaaf, Neger tot en met Afrikaan, allochtoon enz. enz. Teveel om op te noemen.

  En dat de oerhollandse namen bij mensen van Afrikaanse afkomst, een essentieel onderdeel vormen van de Afrikaanse Geschiedenis. Een hoofdstuk apart.

  En inderdaad, in principe een gênante vertoning, maar het is niet anders. Vandaar dat wij als Bewustzijnsbeweging EBU-Akademiya stellig van mening zijn, dat het ‘Ontnegeringsproces’ veel tijd zal vergen. Justice for all!

  Hopende u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd. Waarbij wij u bij deze toch een impressie willen doen toekomen, omtrent het ‘Vernegeringsproces Mondiaal’.

  En verblijven wij uiteindelijk met vriendelijke doch strijdlustige groeten.

  http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=7886780711843120756&hl=nl&fs=true


  Maak melding

 18. @ a ka demiya
  jij klinkt verward en dat geld ook voor MI TAKI, jullie zijn voor de vrijheid van meningsuiting aan de ene kant maar aan de andere kant vindt je het goed dat 15 vrijheidstrijders in suriname door jou grote (leider) op beestachtige manier zijn afgeslacht. als jij vind dat dit land racistisch is vraag mij af waarom jij nog hier blijft. er zijn genoeg surinamers hier in nederland die het goed doen. surinamers die zo als jou denken zullen altijd met deze compex blijven en nooit vooruit komen jou manier van redeneren is vooringenomen dom en eenzijdig.@ mi taki wat bij jij een achterlijk onwetend ventje ook hé als jij akademiya hoogopgeleid noemt dan weet ik genoeg, weet jij wie een bloedhekel aan hoogopgeleide heeft de pol pot van suriname desi bouterse,luky dube niet alle blanken zijn mijn vijand, niet ieder zwarte is mijn vriend,hiermee wil ik deze waardeloos en domme discussie sluiten.


  Maak melding

 19. Geachte heer Hoost,

  U mag besluiten de discussie te willen sluiten, echter bent u NIET degene, die hier de ‘broek’ draagt. Terwijl éen Surinames grootste dichters ‘DOBRU’, het in het kader van het Bewustwordingsproces, zovaak sprekend in zijn gedichten verwoorde. Trouwens, wij hopen dat u zich hem DOBRU nog kan herinneren.

  http://www.suriname.nu/701vips/belangrijke45.html

  Echter met betrekking tot deze discussie, willen wij verwijzen naar zijn volgend gedicht:

  Mijn geest is giftig.
  Want mijn volk gaat te lang gebukt
  onder de last van de rijke meesters.
  Arme knecht, vernederd smekend om wat recht.
  Daarom ben ik de vuurman van het verzet.
  En spreek ik woorden van protest.
  Uit de rebelse vesting van mijn alfabet.

  Voorwaarts voor vrijheid!
  Ik waarschuw wie schuld draagt.
  In wiens hart geen liefde brand.
  Voor mijn getergd en bedrogen land.

  http://www.youtube.com/watch?v=QfDOmvAcDyU&NR=1


  Maak melding

 20. @ A KA demiyia en zijn meelopers
  een ordinaire schietpartij op een kinder speelplaats eindigd bij robin raveles. niemand hier bekommert zich over de kinderen en de twee ouders en nabestaanden die met grote verdriet zijn achtergelaten ik vind als deze jongen schuldig word bevonden hij een zo hoog mogelijke starf moet krijgen. al die andere onzin van slavernij, indianen afrikaanse holocaust politieke moord vind ik prullenbak argumentatie.het is een utopie om te geloven dat één soort zwarte beschaving is of indentiteit, dus laat die droom maar varen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.