Nieuw prepaid mobiel merk gericht op Surinamers

2

Onder de naam ‘Sura Productions’ wil Suri-Change BV een nieuw prepaid mobiel merk lanceren, dat zich richt op de Surinaamse gemeenschap in Nederland. Dat maakte het bedrijf Elephant Talk gisteren bekend. Elephant Talk meldt een principeovereenkomst voor het leveren van Mobile Virtual Network Operator (MVNO)-diensten aan Suri-Change en de Suri-Change Bank, dat bekend staat om haar money transfer diensten naar Suriname.

Een MVNO is een bedrijf dat niet over een licentie beschikt, maar onder eigen merknaam mobiele telefonie verkoopt over het netwerk van een andere GSM-operator. Meestal richt een MVNO zich op een specifieke doelgroep, zoals Telesur Nederland dat gebruik maakt van het netwerk van Vodafone.

De Suri-Change Bank is gevestigd in Suriname en biedt geld overmaken als dienst aan voor een aantal landen in Zuid-Amerika. Een introductiedatum is nog niet bekend.


2 REACTIES

  1. De suri/neds zijn bij deze de beste melk-koeien voor iedere handelaar.

    Maar om voor de belangen van de zelfde suri/neds optekomen staat niemand op..

    Lang leve de uitbuiters..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.