dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurVoorstelling Midzomernachtsdroom Jeugdtheaterschool

Voorstelling Midzomernachtsdroom Jeugdtheaterschool

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 feb – Na het grote succes van Atalanta in 2009 komt Jeugdtheaterschool On Stage nu uit met een klassieker van formaat. William Shakespeare’s Midzomernachtsdroom zal 19, 20 en 21 februari te zien zijn in het theater van On Stage aan de Mgr. Wulfinghstraat 5, Paramaribo.

Midzomernachtsdroom (Originele titel ‘A Midsummer Nights Dream’) is een sprookjesachtige komedie waarin twee jonge stelletjes en een groep amateuristische acteurs om verschillende redenen diep in het bos belanden. In het bos zijn deze mensen op veilige afstand van de normen en waarden van de stad. Maar nu worden ze geconfronteerd met de betoverende krachten van Elfen en andere nachtbewoners.

De cast bestaat uit een combinatie van de volwassenen groep van On Stage en de (ATALANTA) jongeren uit de productie klas van vorig jaar. De Hoofdrolspelers van ATALANTA, Quincy Sleur en Kim Aikman zijn dus weer te zien alsook Felicity van Stro in de rol van Titania, Joelle Chiu Hung als Puck en Hilkia Lobman als de zelfingenomen actrice Spoel.
De regie is van Mike van Wetten onder artistieke begeleiding van Helen Kamperveen.

Verder is het bijzonder dat de groep deze keer hulp heeft gehad van een aantal lokale kunstenaars om de vormgeving van deze voorstelling te verzorgen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES