zondag, april 11, 2021
HomeOnderwerpenEntertainmentTournee 'Funchi con Batjaw' in première

Tournee ‘Funchi con Batjaw’ in première

-

- Advertisement -

De ‘Music: World Series’ brengt muzikanten bij elkaar die ideeën uit verschillende culturen tot nieuwe verhalen smeden. Afgelopen week is vanuit deze organisatie de tournee ‘Funchi con Batjaw’ in première gegaan. In deze kruidige, swingende mix van Antilliaanse en Surinaamse muziek storten Antilliaanse en Surinaamse muzikanten zich met overgave in het avontuur.

- Advertisement -

Zanger en gitarist Steve Teunis (artiestennaam Steve Mariat) heeft voor dit project een aantal grootheden bijeen gebracht. Meesterdrummer Walther Muringen is net als hij uit Suriname afkomstig. Het Antilliaanse deel bestaat uit de Arubaanse basgitarist Reno Steba en de Curaçaose pianist Randal Corsen. Steelpanvirtuoos Konkie Halmeyer kwam voor de tournee overgevlogen uit Willemstad.

Kijk voor een recensie en meer informatie over de speeldata komende week op de site van Music: World Series.

- Advertisement -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.