maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameInformatieavond Prey Skoro Humgerdschool Kasabaolo

Informatieavond Prey Skoro Humgerdschool Kasabaolo

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 29 jan – Prey Skoro Humgerd opent op maandag 1 februari om 8.00 uur haar deuren voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling ondersteunt de Prey Skoro op Humgerd middels de inzet van 2 leerkrachten voor de Prey Skoro. St. UKOZ stelt een lokaal ter beschikking. Mede door de financiering van de Nederlandse Ambassade kunnen Saga Interproject en Combiwel Suriname de 3e Prey Skoro realiseren.

Het doel van Prey Skoro is dat kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen tot zelfstandige, sociaalvaardige en leergierige peuters. Om dit te realiseren zijn Combiwel en Saga Interproject gestart met het ontwikkelen van een op Surinaamse kinderen en leidsters aangepaste methodiek. Een aantrekkelijk ingerichte ruimte, een stimulerende en gestructureerde manier van werken en een positieve benadering van kinderen en ouders is het uitgangspunt. Ouders worden gezien als belangrijkste opvoeders van het kind en hun participatie in de Prey Skoro is van groot belang. Voor een goede aansluiting op het kleuteronderwijs is ervoor gekozen om de Prey Skoro methodiek aanvullend te laten zijn aan de methode Speelwerkplan van het kleuteronderwijs in Suriname. Elk kind heeft een vaste mentor die het contact met de ouder onderhoudt en ook de persoonlijke resultaten per mentorkind bijhoudt in de individuele voortgangsrapportage.

Ter informatie van ouders was er op maandag 25 januari jl. een voorlichtingsavond van 19.00-20.00 uur in de Humgerdschool te Kasabaolo, Jagwantistraat 6 /hoek Girdhariestraat

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Mede door de financiering van de Nederlandse Ambassade kunnen Saga Interproject en Combiwel Suriname de 3e Prey Skoro realiseren.Het moet zijn de 4-de Prey Skoro want de 3-de was het DNA voor GROTE KINDEREN van 60,5 tot 80 jaar.Het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling ondersteunt de Prey Skoro op Humgerd middels de inzet van 2 leerkrachten t.w. Somo en El Vene voor de Prey Skoro.dit moet de juiste berichtgeving zijn.”GOD ZIJ MET ONS SURINAME”


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES