Soulcabaret Lucretia van der Vloot in Theater Zuidplein

0

Donderdag 18 februari brengt Lucretia van der Vloot om 20.15 uur Soulcabaret naar de Kleine Zaal van Theater Zuidplein. In haar programma wisselt ze een prachtig repertoire liedjes af met komische anekdotes en oneliners. Bijgestaan door een vaste groep muzikanten transformeert Lucretia met haar ongekend mooie stem en pakkende humor in een performster die veel gelijkenissen kent met soullegende Millie Jackson, waarvan ze ook meerdere nummers ten gehore zal brengen.

Soulcabaret is het derde soloprogramma van Lucretia van der Vloot. Haar vorige programma ging voornamelijk over de liefde, in Soulcabaret creëert ze met drie andersoortige instrumenten een voorstelling met meer soul en iets minder kleinkunst. Naast haar solocarrière maakt ze furore als zangeres in het populaire trio Big, Black & Beautiful. Haar soloprogramma’s geven haar de ruimte om volledig op haar eigen gevoel een voorstelling neer te zetten die een perfecte balans weet te vinden tussen intimiteit, ernst en vrolijkheid. Soulcabaret in Theater Zuidplein belooft een mooie belevenis te worden die niemand onberoerd zal laten.

Toegangsprijs: € 16,- | € 14,50 (CJP/Rotterdam Pas/Pas65). Kaartverkoop: 24 uur per dag via www.theaterzuidplein.nl of via kassa Theater Zuidplein: ma t/m vr 12-18 uur en za 15-18 uur via 010-2030203. En vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.