Paul Somohardjo respecteert president Suriname

15

PARAMARIBO, 25 jan – “Ik heb alle respect voor de president. Ik zou nooit opzettelijk iets doen dat als beledigend kan worden ervaren door het staatshoofd.” Dit zegt parlementsvoorzitter Paul Somohardjo in de nasleep van de commotie rond het protocollair incident in het parlement. President Ronald Venetiaan had zelf ook gewoon wat meer geduld kunnen opbrengen.

De bedoeling was een parlementariër die het woord voerde, te laten afronden. Nadien vroeg vicepresident Sardjoe het woord en ook die mocht uitpraten. “Ik werd toen eraan herinnerd dat de president wilde binnenkomen, maar ik kon de vicepresident niet onderbreken. Het duurde allemaal hooguit zes minuten”, zegt Somohardjo. Het volgende moment zag hij Venetiaan in de zaal zitten.

Opmerkelijk was de daaropvolgende haast waarmee Somohardjo de zaal verliet. Frappant is ook zijn besluit zelf om Venetiaan te laten wachten. Eerder onderbrak hij steevast sprekers om het staatshoofd binnen te laten. Nu heet het niets meer te zijn dan een misverstand. “Later hoorde ik op de radio hoe er gereageerd werd, De president kon ook hebben gewacht. Het is nooit in me opgekomen hem buiten te houden.”


15 REACTIES

 1. zien jullie niet dat pres een domoor is.
  nu komt de zelfde en loopt ons poeptroep te vertellen.
  En ja hoor nps gelooft hem.
  was foutje maar jij loopt met dicht geslagen oog..jaja


  Maak melding

 2. Laatste stuiptrekking van PL in het Front, want dit is allemaal nauw wel te veel om te verwerken. Somohardjo heeft het hoogste gezag in Suriname niet gerespecteerd en het moet nu uit zyn met deze comedie.


  Maak melding

 3. En hij blijft liegen alsof t gedrukt staat;hij zag een kans om Venetiaan een loer te draaien en greep die met beide handen aan, asociale low life als ie is.
  Als iemand geen zelfrespect heeft, weet hij dus niet wat dat inhoudt en zal dat naar een aander toe niet kunnen opbrengen


  Maak melding

 4. Na de verkiezingen kan de mc kiezen, en waarschijnlijk kan somo in de oppositie, klaar over en uit voor hem. wij willen geen moslim-staat in suriname


  Maak melding

 5. somo dit is te doorzichtig,kom met een ander verhaal.
  venetiaan heeft een geluk gehad,dat somo hem niet buiten de vergaderd zaal heeft laten uitzetten.

  die domo somo denkt dat hij de regels beter kent dan zijn president.komt ervan als je teveel luistert naar de adviseur uit /in holland.dus niet somo regeert maar zijn adviseurs.

  de vernedering is nu pas begonnen en er volgt nog zeker meer van die handelingen met een minderwaardigheidscomplex.


  Maak melding

 6. Ja zo kan ik mij ook verdedie-gen..

  Je gaat jagen ontie, schiet je eigen makker dood en achteraf zeggen,,ik zag een hert i.p.v. mie matie..sorry sorry..helaas pindakaas te laat…

  weg met al die rommel..

  KIEZER GEBRUIK JE VERSTAND>>


  Maak melding

 7. de kop van deze item had best ook anders kunnen brieven.wat Somo ook beweert want het tegendeel staat hier overduidelijk haaks tegen over: Paul Somohardjo respecteert president van Suriname niet.


  Maak melding

 8. hij liegt!!! Weer zo een laffe streek die hij met mooie woorden wil bedekken.
  Jaag hem gewoon weg en gooi zijn gevolg achter hem aan. Deze pae kent geen schaamte nog principes.


  Maak melding

 9. Kies President mooi…
  Te joe kwekie Snekie…
  Na Aboma ai trong…
  Now Aboma bigin friktie ing…
  Het is geen Emmer maar een Kapa die maar niet overloopt.
  Finne er is werk aan de winkel,
  Laat je Spierballen zien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.