Verdachte ontkent betrokkenheid bij moord Gumbs

1

‘Het is oneerlijk dat deze moord in mijn schoenen wordt geschoven’, dat verklaarde Jerrel S. vandaag in de rechtbank. S. wordt er van verdacht samen met de Surinamer Maikel Sno vorig jaar rapper Ishmael Gumbs in Zuidoost te hebben vermoord.

Hij blijft nog zeker drie maanden vastzitten bepaalde de rechtbank donderdag volgens AT5. Justitie gaat er vanuit dat S. het wapen heeft geleverd en dat hij na de moord schutter Sno heeft helpen vluchten. Hoewel de vermoedelijke dader van de schietpartij nog steeds voortvluchtig is werd er vandaag toch een begin gemaakt met de zaak.

Ishmael Gumbs werd op 21 september na een ruzie beschoten op een speelveldje tussen de flats Kruitberg en Kleiburg en overleed. AT5 volgde de rechtszaak en sprak betrokkenen. Bekijk hier het item.


1 REACTIE

  1. ik zou zeggen waar er rook is ,is er vuur je zal altijd boetten voor moord ik vind die 3 maanden die hij moet zitten wel weinig voor zijn aan deel ,maar hij zal dan altijd op zijn hoede moetten blijven en steends achteruit kijken want ik denk niet dat deze zaak voor hem is afgelopen en in de bijlmer zal hij moetten verhuizen als zijn leven hem nog lief is mischien zelf vertrekken uit ned geloof me en sme moet die sno uitleveren aan ned zo een grootte volwassen kerel die zo een jonge jongen dood schiet is toch geen man


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.