Cateringmedewerkers gepakt voor drugssmokkel

11

Een speciaal team van opsporingsdiensten heeft woensdagochtend drie mannen aangehouden die cocaïne zouden hebben geprobeerd te smokkelen via Schiphol. Het zijn twee medewerkers van een cateringbedrijf op de luchthaven en een passagier van een vliegtuig dat van Paramaribo naar Nederland was gevlogen.

Dat liet een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee weten. Het Cargo-HARC team (een samenwerkingsverband van de marechaussee, douane en FIOD-ECD) vond in december 3 kilo coke in het toestel uit Suriname. Vermoedelijk had de passagier het daar achtergelaten en moesten de cateringmedewerkers het ophalen.

De verdachten zijn mannen van 26, 28 en 38 jaar oud. Zij komen uit Almere, Amsterdam en Paramaribo.


11 REACTIES

 1. Wanneer stopt men met deze rotsooi ? het blijft maar door gaan brommen in de bak en dan jou wijf voor een andre man laten die zal haar wel helpen de komende jaar.


  Maak melding

 2. de gasten willen snel geld verdienen en neemt dan nodeloze risico.
  jammer voor de geldwolven,deze zijn zelfs instaat om hun eigen ouders in gevaar te brengen,om het verboden spul onwetend in hun bagage mee te nemen.

  de onmenselijke elementen moeten opgesloten worden en liefst niet voor een korte duur


  Maak melding

 3. De FEITEN tonen dus wel aan waarom de 100% controle (helaas) NOODZAKELIJK blijkt.

  Ondanks alle geklaag over de behandeling op Schiphol, zijn het toch dit soort gasten die ervoor zorgen dat het NOODZAKELIJK blijft.

  Dit is dus gewoon DE REALITEIT anno 2010 beste mensen.

  De slechten verpesten het voor de goede(meerderheid).


  Maak melding

 4. het is allemaal leuk dat jullie reageren over het drugs probleem,maar heb zelf de ervaringen dat zelf de mensen die zogenaamd tegen zijn achter het zelfde geld van de daelers aanzitten,verbeterd de wereld,ma laten we eerst naar ons zelf kijken en verbeteren.lukt het wel


  Maak melding

 5. Iedereen geeft Suriname en de Surinamers de schuld, maar wie maakt het aantrekkelijk voor ze, wie betaalt er veel geld voor, wie haalt ze over, waar zijn de gebruikers, waar is de vraag zo groot en de aanbod weinig, is het niet in NL.

  Het lijkt me sterk dat je in Su op je balkon zit,zonder mensen in NL te kennen,zonder dat je er ooit bent geweest, zomaar op het idee komt om even een paar kilo te gaan kopen om het te versturen of te smokkelen naar NL, eenmaal daar aangekomen verkoop je het aan de eerste witmang die je tegen komt en die het dan gelijk gebruikt, zou toch te gek zijn. En dat alles met het risico dat je gepakt wordt en je geld kwijt bent en nog eens in de cel beland.

  Als NL nou eens zou zorgen dat het spul niks meer waard zou zijn op de ene of andere manier dan zou er ook geen smokkel meer nodig zijn en dat zou alle Surinamers die gebruik maken van de route AMS-PBM een hoop ellende besparen en beide landen veel geld aan controle’s en extra personeel maar nee NL wijst gewoon met zn vinger naar Suriname als risico land.

  Of Suriname moet gewoon keihard worden en het land op de hoogte brengen dat als maar 1 Surinamer gepakt wordt met die rotzooi, het maakt niet uit 1 gram of 1000 kilo gelijk 10 jaar achter slot en grendel gaat zonder pardon, of ophangen, volgens mij kunnen de witmangs dan bieden wat ze willen maar een Suriname gaat die risico niet meer nemen, tenminste hoop ik.


  Maak melding

 6. Wat slaat nergens op??

  Weet je wat nergens op slaat?? Het is precies het zelfde als schijnhuwelijken vroeger, men deed er alles aan om een “NEDERLANDER” te worden, ze gingen scheiden, verkochten alles wat ze hadden en betaalden veel geld voor een nep huwelijk, waarom?? Om zogenaamd een beter leven te krijgen met Nederlandse papieren in NL, uit wanhoop deden ze die dingen, en zo is het ook met dit, let wel op ik keur het niet goed hoor, want elke surinamer wordt schuins aangekeken als die iets bezit wat een ander niet gelijk kan kopen, ik vind het alleen erg dat Suriname de schuld krijgt van alles, de mensen in NL die er geld mee verdienen, kopen grote auto’s, geven veel uit aan dure benzine, kopen merkkleding, kopen grote tv’s enz niet dat normale mensen dat niet kunnen doen, en ik zeg ook niet dat iedereen die die spullen heeft crimineel is, maar hun smijten makkelijk met geld en over alles wordt BTW betaalt, dus NL heeft er zelfs voordeel bij.
  Met bepaalde Surinamers kan je toch niet praten, ze buigen nog steeds voor wit bubba, en als het even kan likken ze hun bil ook nog en maken Suriname zwart.

  Welke voordeel heeft Suriname eigenlijk aan het export van deze vergif??

  Ze krijgen alleen een slechte naam.

  Welke voordelen heeft NL eraan??

  Veel het geld rolt daar in euro’s.

  Kijk Suriname heeft veel goud, stel dat ze geen enkele gram aan het buitenland verkopen, dan gaat de prijs toch stijgen en als het buitenland steeds maar meer en meer willen gaan betalen dan gaan ze in Suriname toch ook nadenken.
  En als Suriname dan uiteindelijk het toch gaat verkopen omdat er veel voor wordt geboden door wie komt het dan dat het toch naar het buitenland gaat??

  Als jij een fiets heb die je voor 100 euro heb gekocht en ik wil hem zo graag hebben dat ik je elke dag meer biedt en je verkoopt uit eindelijk, komt het dan door jou of door mij dat je het verkocht hebt?

  Mensen denk na.. het is makkelijk wijzen met je vinger maar ga eens even rustig nadenken.

  Waarom wordt die vergif vanuit bijna alle zuid amerikaanse landen verstuurd, gehaald, gesmokkeld naar NL, Europa?? Omdat NL,europa dat wilt hebben, zij kunnen niet zonder, as je een groothandel heb kan je toch ook niet zomaar containers frisdrank zomaar naar NL versturen, ze geven toch aan van zoveel wil ik en zoveel betaal ik of niet.


  Maak melding

 7. Thanx mi mattie Kummersteijn,

  Zo zie ik het en jij gelukkig ook, ik weet zeker dat er nog velen zijn die weten dat het ook zo is maar je weet toch Surinamers houden ervan elkaar te kleineren en ons mooi Suriname, helaas!

  Mensen denken niet na ze schreeuwen gelijk als ze iets horen of lezen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.