Surinam Airways vijf keer per week naar Nederland

8

PARAMARIBO, 19 jan – De SLM trekt het aantal vluchten op de Mid-Atlantische route op van vier naar vijf. Dit zegt SLM-topman Clyde Cairo. Voortaan zal ook op de donderdag gevlogen worden met de nieuwe Airbus. De nieuwe maatregel gaat per juli in.

Passagiers krijgen zo meer opties aangeboden. De vraag moet wel toenemen en daar wordt nu naar uitgekeken. “Er zijn wat mogelijkheden naast Paramaribo-Amsterdam, maar die zijn nog in studie”, zegt Cairo tegenover de Ware Tijd. Er wordt meer gedacht aan bestemmingen in Europa, waaronder mogelijk België. Ook Canada en de Verenigde Staten staan in het vizier.

De afgelopen jaren is zwaar geïnvesteerd in luchthavenfaciliteiten. De Amerikaanse luchtvaartautoriteiten hebben al hun goedkeuring verleend. Anders dan enkele jaren terug is het vliegen van en naar Suriname veilig bevonden. Als het lukt in te haken op andere routes, komt er nog een Airbus. De SLM heeft al twee kleinere toestellen ingezet op regionale routes.


8 REACTIES

 1. Dat is heeeel goed nieuws en blij voor de v.i.p.’s

  Worden de tarieven ook zo snel verlaagd,dan kunnen we echt feest vieren..

  Ook veel succes toegewenst..


  Maak melding

 2. Het enige wat ik mij afvraag is hoezo 4x(nu reeds maandag 15:00 u vertrek schiphol) of 5x per week met hetzelfde toestel op en neer?

  Dat betekent dat het toestel minimaal 2 dagen heeft waarop het uit NL op zijn vroegst om 15:00 uur vertrekt als alles VLOT loopt.

  Velen wachten niet op een vlucht die pas om 15:00 uur vanaf Schiphol richting SME vertrekt.

  Met één toestel hoeft het maar 1x i/d week tegen te zitten(vertraging) en men loopt al achter de feiten aan.

  Ik hoop dus dat er rap een 2e Airbus ingezet kan worden en men die inderdaad ook voor een andere route kan benutten dan enkel
  JAP – A’dam. Zit het tegen dan kan men binnen de eigen vloot inspringen.

  Gebruik zelf regelmatig de SLM (goede service) maar met 1 toestel (en dan 4 of 5x p/w ) vind ik het nogal kwetsbaar.

  Succes met de onderneming.


  Maak melding

 3. Dit noemen we een vooruitgang daar zijn we echt trots op alleen als de prijzen naar beneden zouden gaan zou ik elk jaar mijn vakantie in Suriname willen door brengen met mijn vrienden.


  Maak melding

 4. Wil men meer passagiers of toeristen krijgen, moet de regering eerst het VISUM afschaffen. Waarom moeten wij een visum aanvragen om naar ons geboorteland gaan????Die 36 euro van het visum kunnen ze net zo goed in de ticketprijs verwerken.


  Maak melding

 5. Goed nieuws,maar zijn de faciliteiten wel toereikend.Tijdens mijn laatste bezoek aan Sur. viel het mij op dat de luchthaven is verbouwd,alleen heeft men niet in de toekomst
  gebouwd,maar net voor de nodige.Ben je klein,dan moet je groot denken en groot doen.Maak je plannen en uitbreidingen, doe het dan groot.De toerist houdt van groot en gigantische dingen ,kijk maar naar Dubai.

  Khan


  Maak melding

 6. Marcel ik ben het volkomen met je eens.Men kan bijvoorbeeld een toeristich pakket samenstellen van €800,- all inclusief(retourvlucht,logies met ontbijt en luchthavenbelastingen) voor 8 dagen naar Suriname.Met duizenden zullen toeristen uit heel Europa Suriname bezoeken.

  Er zal een tekort ontstaan aan hotel accommodaties,dus meer hotels bouwen.Maar ook de landbouw en veeteelt in Suriname, winkeliers en andere sectoren zullen van profiteren.

  Egypte, Marokko, Tunesie, Cuba, Mexic,Dominikaanse Republiek,Thailand,enz hebben het op deze wijze aangepakt.Deze landen profiteren van de harde valuta die toeristen naar het land brengen, de werkgelegenheid is enorm toegenomen.
  Wanner gaan ze in Suriname een visie otwikkelen om het land economisch goed te ontwikkelen?

  http://www.afrosurinamers.nl


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.