Raymann schenkt opbrengst voorstelling aan Haïti

6

Cabaretier en presentator Jörgen Raymann schenkt de gehele opbrengst van zijn voorstelling Familyman op vrijdag 15 januari (vandaag) in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag aan de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.

Raymann riep zijn vrienden via onder andere Facebook op dit initiatief te steunen. “Mensen, ik heb helaas geen tijd om een show te organiseren en een liedje schrijven is niet mijn sterkste punt. Ik heb besloten om de opbrengst van mijn show(Familyman) as vrijdag 15 januari in de Kon. Schouwburg van Den Haag te schenken aan Unicef (Giro 555) tbv Haïti. Zeg het voort er zijn nog een paar kaarten en ik wil natuurlijk een volle bak!” aldus Jörgen op Facebook.

Jörgen Raymann zet zich vaker in voor goede doelen. Zo is hij ambassadeur van DutchVersity een organisatie die zich ten doel stelt vooroordelen weg te nemen bij mensen uit verschillende culturen.

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.