Première cabaret met Hindoestaanse roots

1

De theatershow van Narsingh Balwantsingh is vorige week in première gegaan. Het is voor het eerst dat een theatershow van een Surinaamse Hindoestaanse cabaretier door het grootste evenementenbureau van Europa Mojo wordt gelanceerd. De tekstschrijver van dit Cabaret met Hindoestaanse roots is Guus Pengel die onder andere ook de teksten van Jörgen Raymann schrijft.

Narsingh’s zoektocht door het leven is zeker niet de makkelijkste, maar wel de leukste. Narsingh leidt je daarbij langs Roti en Bollywood, Dronkaards en Goeroes, Suriname en India, Hindoe en Landbouw, Geert en Gandhi…. Wat overeind blijft is de ‘Trots op Rotiland’. Geboren en getogen in Rotterdam heeft Narsingh zich altijd een buitenbeentje gevoeld. Een buitenbeentje in het gezin en in Nederland, maar ook in Suriname, in India… En dan rijst op een dag onvermijdelijk de vraag: waar hoor ik dan wél thuis? In zijn cabaretdebuut ‘Trots op Rotiland’ gaat Narsingh via sprankelende anekdotes, gedurfde verhalen, scherpe conférences én feestelijke muziek op zoek naar het antwoord.

Narsingh: “De DDD man Haarindernaadsingh is een hilarisch typetje dat hoogstpersoonlijk de Nederlanders manieren komt leren. Het is een genot om in de huid van deze man te kruipen die leeft van daroe, dansie en doksa. Daarnaast nog veel andere verhalen over alles wat me bezighoudt en muziek met hindoestaanse roots!”. Meer informatie: www.mojotheater.nl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.