Quintis Ristie boegbeeld van Lucky Day

3

Presentator en acteur Quintis Ristie is vanaf 1 januari 2010 het gezicht van het dagelijkse kansspel “Lucky Day” van De Lotto. Daarvoor heeft de bekende reporter van ‘Raymann is Laat’ in Rijswijk een contract getekend. Quintis verbindt zich voor 3 jaar aan Lucky Day. Halverwege januari zal de eerste campagne met Quintis en Lucky Day van start gaan op televisie, kranten en outdoor.

Frank Bijman, commercieel directeur van De Lotto, is verheugd over de samenwerking: “Lucky Day en Quintis zijn een ideale match! Quintis is populair bij onze doelgroepen en kan gewone dingen leuk maken. Entertainment en sympathie, dat is Quintis en dat is precies wat wij willen uitstralen met Lucky Day. Een leuk en sympathiek spelletje waarmee je dagelijks veel geld kan winnen.”

Ook Quintis is enthousiast: “Ik ben blij en gelukkig en zie graag dat anderen dat ook zijn. Elke dag is a Lucky Day en maak je dus kans op een prijs waarmee je ook goede doelen waaronder sport ondersteunt. Een betere match zou ik me niet kunnen bedenken!”

Lees meer op sponsoronline.nl.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.