Afscheid Johan Ferrier bij ambassade Den Haag

0

Op 4 januari overleed Johan Ferrier, de eerste president van Suriname, in Oegstgeest. Op vrijdag 8 januari is er gelegenheid om afscheid te nemen van 15.00 tot 18.00 uur in het gebouw van de Surinaamse ambassade in Den Haag ( Alexander Gogelweg 2).

Zaterdag 9 januari om 14.00 uur is er een dankdienst voor zijn leven in de Koningskerk in Amsterdam: Ostwaldstraat 1in Amsterdam-Watergraafsmeer. Maandag 11 januari wordt Johan Ferrier in besloten kring begraven in Oegstgeest.

De familie Ferrier roept mensen die willen spreken tijdens de dankdienst in Amsterdam op contact op te nemen via E-Quality: (070) 36 59 777. De Wereldomroep zal deze dankdienst live uitzenden. Tegelijk met de dankdienst in Amsterdam zal in Suriname een herdenkingsdienst worden gehouden in de Hervormde Gemeente in Paramaribo (‘Centrumkerk’).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.