Masters of the game naar Suriname

0

Op zondag 3 januari organiseert Big Entertainment een spectaculair straatvoetbalevenement. Het wordt een zaalvoetbal toernooi op hoog niveau met Masters Of The Game (MOTG), Brasur, Linco en de Surinaamse selectie.

MOTG neemt in Suriname ook ’t vervolg van hun reality soap op. Het eerste deel is reeds uitgezonden in Nederland met 3 miljoen kijkcijfers. De Surinaamse straatvoetballers zullen ook partciperen in de afleveringen van het volgend seizoen. Straatvoetbal is in the lift en komt steeds op een hoger niveau.

Ook is er een celebrity match van de Surinaamse artiesten vs de Nederlandse artiesten. Entertainment met Dj Mario en Damaru. Tickets: 20,- bij Boembox, Techno lobby en Zus & Zo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.