Zangformatie Replay ‘geeft terug’ in Suriname

0

Op maandag 28 december arriveerde de populaire Nederlands-Surinaamse zangformatie Replay in Suriname met een grote verrassing. De heren gaven gisteren (29 december) in besloten groep een concert voor de senioren burgers van Huize Ahsiana, Huize Majella en Huize Albertine met als conferentier mevrouw Cynthia Mc Leod.

Dit ‘Give back’ project startte op de 28ste in het Spanhoekhotel. Een nieuw concept werd toen ingeluid; het + 1 project; Een Give back streetparty met South South West. Alle dranken en hapjes waren die dag + 1 srd. Die ene srd gaat naar de bovengenoemde tehuizen.

De hoofdsponsors van deze activiteit waren KLM, Spanhoek Hotel, Digicel, Fernandes Autohandel, en de HBPC Group (Heren bevorderen projecten charity Group). Op 7 januari a.s. verzorgen de heren van Replay voor de zanggroep van On stage een leuke clinic, met tips over zang maar ook over het leven als artiest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.