30+ Owru Yari Reunion Party met La Fiësta

0

Samen met je ‘Owru’ maties -die net als jij niet naar Suriname zijn om oud en nieuw te vieren- toch nog een leuke Owru Yari meemaken? Kom dan op Oudejaarsdag (31 december) naar Club Dado te Rotterdam. We sluiten het nieuwe jaar af op de tonen van de populaire all-round formatie La Fiësta. Ook zijn de DJ’s Merre en Disco Ed aanwezig die je het verleden laten herleven met hun jaren 70 en 80 muziek.

Het feest begint om 16:00u en gaat door tot 22.30u. De locatie is club DADO, Kruiskade 55 te Rotterdam (Centrum). Op de hoek van de Lijnbaan en de Kruiskade (de straat van het Hilton Hotel Rotterdam).

Een kaart kost 15 euro in de voorverkoop. Kijk voor meer informatie en een filmpje van de vorige editie op Kijkduin ook op www.suriname.org. Mis deze reünie niet!

Plaats: DADO Rotterdam
Adres: Kruiskade 55 te Rotterdam
Tijd: 16:00u – 22:30u (kom dus niet te laat…Surinamers)
Toegang: 30+
Entree: €15,- p.p.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.