Seedorf zet zich in voor CO2-neutrale wereld

5

In de marge van de grote klimaatconferentie in Kopenhagen is Clarence Seedorf druk doende zich in te spannen voor een klimaatneutrale wereld. Seedorf is te zien op een filmpje van een klimaatdebat eerder deze week in Londen ter promotie van de top in Kopenhagen.

Volgens zijn site is Seedorf de eerste intenrationale voetballer die de TCK-campagne van Kofi Annan steunt (Time for Climate Justice Campaign).

5 REACTIES

 1. Clarence was al heel jong bezig met filosofische kwesties en levensvragen. Het is denk ik mede daarom dat ptatas hem niet waarderen. Hij stijgt ook op dat gebied boven het maaiveld en dan moet zijn kop er af. Het is daarom niet verwonderlijk dat hij de eerste voetballer is die zich inzet voor een klimaat neutrale wereld.

  Van de vele talentvolle Sur-Ned voetvoetballers is hij een van de weinigen die ook in Suriname investeert in voetbal talentontwikkeling. Anderen zijn vooral bezig met hedonistische zaken. Keep on going Clarence! Ik ben hartstikke trots op je.


  Maak melding

 2. Zo zal iedereen op zijn manier de geschiedenis ingaan. Men zal op de een neerkijken en naar een ander opkijken. Dit, zal doorgegeven worden tot in de eeuwigheid.

  Daarom heb ik heel veel waardering voor sociale mensen zoals Seedorf. Deze man is een man met karakter, die stilstaat bij het leven. Hij leeft niet als een BEEST.
  Hij laat zien dat karakter en menselijkheid, belangrijker zijn dan rijkDOM alleen.

  Het is beter om anderen bij het leven te helpen, want na de dood weet men niet wat er met het geld gedaan wordt.

  Hij doet wat HIJ denkt dat HIJ moet doen, en wat ZIJN gevoel HEM aangeeft om te doen. En dat is GOED!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.