Unieke eindejaarsjaarsactie bij Ortel Mobile

0

Ortel Mobile –dé MVNO voor multiculturele gemeenschappen met zeer lage tarieven voor bellen naar het buitenland- heeft een unieke eindejaarsactie voor haar klanten. Vanaf 16 december t/m 3 januari maken klanten kans om 2010 dagen gratis bellen te winnen door zich simpelweg te registeren op www.ortelmobile.nl/2010. De gelukkige winnaar zal in de tweede week van januari bekend worden gemaakt.

Met Ortel Mobile prepaid heeft u vanaf nu de vrijheid om prepaid mobiel te bellen naar elke gewenste bestemming in de wereld. Of het nu gaat om bellen naar het buitenland of gewoon binnen Nederland, met Ortel Mobile belt u tegen extreem lage tarieven. En Ortel Mobile maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige mobiele- en internationale netwerken, dus u bent altijd verzekerd en gegarandeerd van een uitstekende gesprekskwaliteit en zeer goede netwerkdekking.

Klik hier voor meer info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.