Borgoe rum en La Rouge op GoodTimes Bakka’na party

0

Het is weer bijna het einde van het jaar en dus tijd voor de traditionele oudejaarsviering in Rotterdam. Op donderdagmiddag 31 december 2009 organiseert GoodTimes haar traditionele/jaarlijkse Bakka’na party van 14:00u ’s middags tot 21:30u ‘s avonds in club .Off_Corso. Kenmerkend voor dit grote Owru Yari feest is de Surinaamse, opzwepende kawinamuziek. De formatie ‘La Rouge’ is daarom weer verantwoordelijk voor dit onderdeel.

Om er een echt Surinaams feestje van te maken is de Owru Yari party dit jaar omgedoopt tot GoodTimes Borgoe Owru Yari Party. En dat is niet zomaar, er zal de hele dag Borgoe rum geschonken worden. Het hele feest staat in het teken van deze heerlijke bruine rum uit Suriname met vele verassingen. En net als vorig jaar zullen er ook beelden te zien zijn van de oudejaars viering in Suriname. ‘Surinaamser’ kun je het oudejaar niet afsluiten!

Uiteraard is er weer een vette line-up voor de muziek geregeld voor dit populair feest met maar liefst acht DJ’s die je naar een ongekend hoogtepunt zullen leiden. De kaartverkoop is al gestart en zoals elk jaar weer het geval is, is dit feest snel uitverkocht. Zorg dus tijdig voor je kaartjes die onder andere te koop zijn bij BillBoard Records (R’dam), Kaiman.nl(R’dam) en Stefano’s menswear (A’damse Poort). Kijk voor alle andere voorverkoop adressen op www.goodtimes.org.

Bekijk ook het filmpje van de vorige keer:

Naam: GoodTimes Borgoe Owru Yari Party
Locatie: Club .Off_Corso, Kruiskade 22 – Rotterdam
Tijd: 14:00u – 21.30u
Meer info: www.goodtimes.org

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.