dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameTelesur viert feest in Amsterdams Bijlmerparktheater

Telesur viert feest in Amsterdams Bijlmerparktheater

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 13 dec – Ter gelegenheid van het 1-jarig bestaan van Telesur Mobiel Nederland en de introductie van het Grote Beller abonnement, organiseerde Telesur vrijdagavond een feest in Amsterdam. In het Bijlmerparktheater sprak directeur Dirk Currie de genodigden toe. Daarnaast werd het ‘Tweelanden lied’ door Edgar ‘Boegroe’ Burgos van Trafassi gepresenteerd.

Bij de introductie van de ‘tweelandensim’ een jaar geleden heeft Currie aangekondigd binnen 1 jaar een abonnement op de Nederlandse markt te brengen. Vorige maand was het zover, want op 25 november 2009 introduceerde Telesur het abonnement voor de grote beller.

De belangrijkste voordelen van dit abonnement zijn; Bellen naar iedereen in Nederland en Suriname voor € 0.10 p/min en SMS’en voor € 0.10 per bericht. Met het Grote Beller abonnement zijn er geen offnet tarieven meer. Het abonnement kan aangevraagd worden voor € 30 per maand. Hiervoor kan er maximaal 300 minuten gebeld worden of 300 sms berichten verstuurd worden in Nederland, naar Suriname en in Suriname. Het Grote Beller abonnement kan aangevraagd worden op www.telesur.nl.

telesur_adam

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Kijk dat zijn de dingen TELESUR als men daadwerkelijk gaat onderzoeken hoe men goedkoop kan bellen.

  Dan is dat ding van jullie veels te duur jammer.. jammer.. Telesur u zit hier gewoon geld te vergooien denkende dan de Suri z’n abonnement neemt omdat hij/zij Su…zo lief en aardig vindt.

  Een gek voorbeeld hier in Ned zijn er minder Chinezen tenopzichte van Suri’s maar die gasten bellen voor twee 2 euri cent naar en heel CHINA.

  Ik koop vaak voor 10 euro gewoon via internet telefoon kaart(nummer) vaak na twee maanden heb ik nog bel te goed over.

  Daarom…. ik vind mijn land een geweldig land….maar mijn zak moet niet kraken zodat anderen hun gang kunnen gaan…. zie maar dat ding van KLM en SLM…..dan komen de regeringen ook in…. en die nemen net zoveel TAX als de ticket zelf…50% vlieg 50%TAX…..SUMA LAW….a no mi !!!!!!!!


  Maak melding
 2. honderd miljoen dollar schadeclaim en dan nog feesten met vrienden en familie in Nederland.

  1(een)jaar tweelanden SIM vieren.

  Toch leuk.
  Heeft de directie ook geevalueerd wat het rendement is geweest?

  Is deze evaluatie ook onderdeel van het feest geweest?

  Hoe functioneert het telefoonverkeer en internetverbinding in Suriname?

  Public Relations is een ding: een kwalitatief goed dienstenaanbod tegen marktcomforme tarieven is het belangrijkste ding.

  Directie let op uw zaak: want anders krijg je ook een nieuwe schadeclaim aan je broek.

  een kritische Surinamer.


  Maak melding
 3. de door de ingezetenen verguisde surneds die niet welkom zijn in suriname worden ineens als het goudhaantje van telesur gezien.
  De onbeschofte operators bij telesur (“meneer u MOET NU afbreken uw tijd is om”) zijn eindelijk gestraft door de ontwikkeling van internet en het liberariseren van de telefonie in nederland.Telesur kan het beste in china ‘tweelandensim’ gaan aanbieden. Immers, deze groep krijget toch alle privileges van de surinaamse bewindvoerders.
  Neen bedankt en lang leve Skype en Internet Calls.


  Maak melding
 4. 100 miljoen USD claim en aan de andere kant feesten.
  blijkbaar doet het de directeur niks.

  want het geld zal toch niet uit zijn zak komen.

  de surinaamse belastingbetaler moet boeten voor de geldzuchtigheid van een paar telesurbonzen en een bemiddelaar.


  Maak melding
 5. TeleSur of TeleNed?

  Kijk! De naam zegt het al! Telesur is voor de winst die men denkt in Suriname te gaan maken op TeleNed.
  De telefonerende Surinamer maakt dus winst op de telefonerende Nederlander. Nergens anders is er winst te halen dan bij SurNeds die men in SME het liefst zien gaan dan komen. Hypocrisie ten top!

  Maar ja, met zulke korte termijn denkende directeuren kan je vandaag feest vieren en morgen een schadeclaim van 100 miljoen dollar aan je feestende kont krijgen.
  Maar dan heb je in ieder geval feest gevierd, toch? En dat feest moet in Nederland gevierd worden, want daar wonen de mensen die deze claim danook gaan betalen.
  Ik zou maar gauw van provider wisselen als ik SurNed was.


  Maak melding
 6. Oeps, wat een negatieve reakties. Ben geen frequente beller, maar is het dan echt niets postiefs om te vieren?
  Heb weleens positievere geluiden gehoord. Volgens mij is Telesur niet duurder dan andere vergelijkbare aanbieders. Het feit dat het surinaams goed is maakt dat ik het toch gebruik. Liever een surinaams bedrijf sponsoren dan een buitenlands bedrijf. Weet men hoeveel geld KPN op suri’s in Ned. heeft gemaakt. Toen heb ik mensen niet horen piepen. We hebben destijd allemaal lijdzaam gebeld en gebeld. Dus geef Telesur een kans van overleven.
  Een feest is misschien niet goed gekozen in deze tijd, maar het initiatief is wel een feest waard, want het zet Suriname toch even op de kaart hoor. Telesur staat in de top 10 en dat mag gemeld worden. Alleen was het niet de bedoeling dat er van deze winst gefeest zou worden, want niet iedere gebruiker heeft kunnen meefeesten. Ik had liever 10 gratis sms,jes gehad.


  Maak melding
 7. Veels te duur man.
  Ik heb een sim-only abbonement bij T-Mobile van 10 euro per maand,waarbij ik 300 gratis belminuten krijg + 200 gratis sms’jes.
  Zal wel gek zijn dat abbonement van teleZUUUUR te gaan afsluiten.


  Maak melding
 8. Mujer,

  Ik ben blij met vele van je reacties. Positief en ook goed leesbaar. Ook deze hierboven vindt ik een prima mening met zich meedragen.
  Maar de directeur van een staatsbedrijf die gaat feesten terwijl hij een schadeclaim van 100 miljoen dollar verwacht is net een spin, die zijn laatste beurt maakt omdat hij weet dat hij daarna dood gaat.

  Telesur is, mocht de Amerikaanse claimer in het gelijk gesteld worden, op sterven na dood! Net als de spin.
  Het klint negatief, maar het is realistisch.
  We zijn weer door een domme directeur van een van onze staatsbedrijven bedrogen.
  De schuld moet dan worden betaald door de Surinaamse belastingbetaler en ook het feest van de directeur.

  Ik eis daarom het ontslag van de directeur van Telesur en ook die van de SLM directeur.


  Maak melding
 9. Das, jij hebt ook gelijk. Het feest past niet echt in deze tijd. vooral met een schade claim. Maar het initiatief om een eigen provider te hebben, vind ik wel een feest waard. Die bel minuten gelden die ook voor bellen naar Suriname?
  Het initiatief bravo dus. Het feest not done.
  enne de directeur van SLM vliegt er wat mij betreft echt horizontaal uit. alleen wie gaat hem vervangen?
  Je weet het in Suri is het steeds, “andere vliegen, maar de zelfde kak”.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES