Roué Verveer bij Pauw & Witteman

9

Aankomende maandag zal Roué Verveer te gast zijn bij Pauw & Witteman op Nederland 3. Hij gaat het hebben over zijn vorige voorstelling “Voorwaardelijk Vrij” die op donderdag 17 december wordt uitgezonden op Nederland 3 om 20:30 uur.

Ook zal zijn nieuwe voorstelling “Mans genoeg” aan bod komen waar hij nu mee in het theater optreedt. De uitzending van Pauw & Witteman is te zien op maandag 14 december om 22:55 uur op Nederland 1.

Roué Verveer (Paramaribo, 17 november 1972) is een Nederlandse cabaretier van Surinaamse afkomst. Verveer was vanaf 1999 lid van het comedygezelschap Comedytrain. Sinds 2002 heeft hij eigen theatershows.

9 REACTIES

 1. Leuk nieuws.

  Gelukkig een Suri die iets positiefs weet te brengen.

  Hopelijk vragen Pauw&Witteman niet of je Mohammed Faizel Enait kent. Wat een looser zeg. Schande voor het surivolk.
  Ik kan mij echt niet herinneren ooit een suri moslim te hebben ontmoet die zo de weg kwijt is, als deze freak.
  Zal maandag zeker kijken, zet hem op!!!


  Maak melding

 2. @ nummer 1,
  is die idioot een surinamer?? de man die zegt dat in zijn geloof alle mensen gelijk zijn maar vergeet bewust erbij te zeggen dat het niet voor de vrouwen geld binnen de islam.


  Maak melding

 3. Helaas wel ja, een wereldvreemde Suri. Weinig mensen zijn hiervan op de hoogte. Maar als je goed luistert, heeft hij toch een suri accent.

  Kijk maar op Wikipedia.

  Even bingen en er gaat een “Mohammed Faizel Ali bin Mohammed Racheed bin Mohammed Karamullah bin Mohammed Enai” wereld voor je open.

  Tjek ook geen stijl…:)


  Maak melding

 4. Ik vind dat het niet uitmaakt of hij die Mohammed Faizel Enait kent. Ik vind eerder dat die Jeroen Pauw een L*L. Hij geeft zelf aan dat hij niet openstaat voor een Multi-Culturele samenleven. N.a.v., iedere buitenlander noemt zich aanpassen aan de Nederlandse standaarden en jouw eigen waardes laten vallen. Dat gaat tegen de principes in. Dus ik vind Faizel zijn reactie terecht, maar toch weer iets te fel. Zoals Faizel aangeeft zijn het de journalisten die iemand maken en/of kunnen breken. Dit was zeker weer het geval.

  BlakaBoi


  Maak melding

 5. @ Blakaboi,
  Helemaal met je eens !!!!!
  Pauw was in mijn ogen arroganter dan Enait.
  Hij gelooft niet in een multi cultureel samenleving. begint een beetje op wilders te lijken.


  Maak melding

 6. Ik heb het gevolgd gisteravond en vond het best een goede introductie van zijn show.
  Denk dat hij het gaat maken, vanwege zijn serieusheid. Er zijn genoeg grove comedians en hij houdt het netjes. verfrissende afwisseling.
  En ja die Enait, zou hem maar met wat zout nemen.


  Maak melding

 7. Beetje slappe vertoning van Enait slecht te verstaan. voortaan ga ik ook in mijn naakie naar de rechtbank omdat ik naakt geboren ben.
  bedek wel mijn jongeheer. Ik ben een naturist en ik geloof in de naakte waarheid.

  overigens die pauw is een zuiger.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.