Conferentie Surinaams Inspraak Orgaan

2

Het Surinaams Inspraak Orgaan (SIO) organiseert op vrijdag 11 december a.s. een netwerkconferentie met eindejaarsborrel in Maarssen. De bijeenkomst bestaat uit een inhoudelijk gedeelte en een ontspannend feestelijk gedeelte. Het SIO wil met u van gedachten wisselen over de kaders waarbinnen zij opereert en de wijze waarop zij met u daarbinnen kan samenwerken.

Ook wil zij haar beleidsprioriteiten voor het jaar 2010 presenteren. Tenslotte wil zij zich samen met u buigen over de vraag hoe zichtbaarder te worden, hoe krijgen de problemen die er zijn binnen onze doelgroep de benodigde aandacht zonder dat de hele groep geproblematiseerd wordt en hoe brengen wij onze successen in beeld zonder dat het beeld wordt geschetst dat alle Surinamers volledig ge√Įntegreerd zijn en specifieke aandacht overbodig is?

Het SIO hoopt dat u op 11 december een actieve bijdrage zal leveren aan het antwoord op deze vraagstelling. In het tweede deel van het programma wordt het activiteitenjaar 2009 uitgeluid met een uitgebreid buffet, muziek en dans.

De bijeenkomst zal aanvangen om 15.30 en feestelijk eindigen rond 22.30.
Locatie: De Mallejan, Gageldijk 79 (3602 AJ), Maarssen. Aanmelding is vereist via h.soe-angie@sioweb.nl.

2 REACTIES

 1. jongens bedankt voor jullie inzet.
  er is en er wordt te weinig gedaan voor de mensen die dit land hebben opgebouwd.
  mijn vader en jullie vaders hebben zker 60 jaren gewerkt voor holland en sme.
  dat is 20 % van allen rijk dommen van holland.
  dus moeten wij ook 20 % van die rijk dommen gebruik van maken.
  maar waar zitten wij ?
  in functie nog geen 3 %
  in geld nog geen 1 %
  in de media nog gen 2 %
  en zo kan ik door gaan.
  dus wij zijn er nog niet

  MET DE VRIENDELIJKE GROET

  HENK BHAROS


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.