Damaru genomineerd voor Sterren.nl Award

1

Damaru scoorde met Mi Rowsu twee jaar geleden al een grote hit in zijn thuisland Suriname. Afgelopen zomer werd het nummer in Nederland uitgebracht. Dit bleef niet onopgemerkt door Jan Smit, die direct enthousiast was over het nummer en graag een duet met Damaru wilde opnemen. Mi Rowsu (tuintje in mijn hart) stond deze zomer wekenlang op nummer 1 in de hitlijsten. Een bijzondere samenwerking tussen deze twee heren, waarbij Jan Smit zich zelfs aan het Surinaams waagt.

Op 12 december is het zover: de uitreiking van de Sterren.nl Awards. Tijdens het Mega Piratenfestijn in het Gelredome reiken zij awards uit in drie categorieën: Beste Artiest, Beste Nieuwkomer en Beste Nummer. Damaru en Jan Smit zijn met het nummer Mi Rowsu (tuintje in mijn hart) genomineerd in de categorie: Beste Nummer.

Stemmen op Damaru kan hier.

1 REACTIE

  1. Waarom spreekt men nu ineens van “thuisland” in plaats van gewoon Suriname zonder dat thuisland gedoe ervoor? Is dit omdat Damaru zwart is? Als ik het woord “thuisland” hoor dan denk ik aan Zuid Afrika!

    Ik wil erbij zeggen dat ik het woord thuisland, al vaker gelezen heb op nl pagina’s, als het om Damaru gaat. Maar dat wil niet zeggen dat deze Surinaamse site ook dat ook moet overnemen!
    Dushi/Lucrecia komt ook niet uit “thuisland” Curaçao…
    Je hoeft jezelf niet ‘omlaag’ te halen, want dat doet een ander wel!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.