zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenEntertainmentSurinaamse zanger Damaru weer in Nederland

Surinaamse zanger Damaru weer in Nederland

-

- Advertisement -

De Surinaamse zanger Damaru is dit weekend weer in Nederland aangekomen. De populaire artiest was gisteren live te zien tijdens het Srefidensi feest ’25+ Luxury Night’ in Rotterdam. Damaru is o.a. in Nederland voor de voorbereiding van zijn nieuwe single. Ook is hij genomineerd voor de Sterren.nl awards.

- Advertisement -

Op 12 december reikt Sterren.nl awards uit in drie categorieën tijdens het Mega Piratenfestijn in het Gelredome. Damaru & Jan Smit’s single Mi Rowsu (Tuintje In Mijn Hart) is genomineerd in de categorie Beste Lied.2 REACTIES

  1. Joepie!!! Zo kunnen we wel weer. Hoop voor Damaru, dat hij het haalt. Die jongeman doet heel erg zijn best. Vooral zijn uitstraling siert hem. Geen domme sranag pokoeman uitstraling, maar van een echte artiest die vooral internationale klasse heeft. Jan is dan ook erg over hem te spreken. Let op, hij gaat hele hoge ogen gooien met zijn nieuwe singel. De Nederlander houdt van Damaru om wie hij is. En alle surinamers moeten hem waarderen en geen kinderachtige opmerkingen over hem maken. Want he already means something.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.