Foto’s Srefidensi 2009 in Suriname

5

Op 25 november 1975 vond de proclamatie plaats van de onafhankelijke Republiek Suriname, in aanwezigheid van premier Den Uyl en kroonprinses Beatrix. Op 25 november 2009 werd de 34ste verjaardag van de Republiek Suriname gevierd. Foto’s hiervan zijn te zien op www.surinamefoto.com.

Bekijk hieronder een film van de Srefidensi viering op de Surinaamse ambassade in Den Haag:

5 REACTIES

 1. Wat heeft dit feestje allemaal gekost?
  Delen rondom Parbo zijn nogsteeds verstoken van gezond drinkwater en electriciteit.
  En hiervoor gaat Somo naar Chavez om te bedelen. Of konden ze het geld van dit feestje niet hiervoor gebruiken? Ik zie ook geen reden om feest te vieren als de onafhankelijkheid als een grote mislukking kan worden bestempeld.


  Maak melding

 2. Misschien is er sprake van bewust vuil water te drinken geven x een x aantal jaren= een grootste gedeelte van de zwarte bevolking dood,inclussief de gecomformeerde huichelachtige volksleiders, die zeggen allen vies water,filteren met doekje en als je moet uitkoken,ominie gasbom ai go kost?
  Hoe doet de allenstaande moeder met kinderen,zonder vast werk.

  Dan hebben de kartellen vrijspel en geen mensen om hen tegen te werken.
  En een heel groot stuk grond Suriname ,met veel GOEDOE,alleen voor basie.

  En hoe zien de meeste BASSIES eruit?

  Soms werk om honden eten te gaan koken voor de honden van Surinaamse intellectuelen.


  Maak melding

 3. Op 25 feb 1980 dacht een vrij grote deel van de surinaamse bevolking dat er verrnadering zou komen,ze zijn allemaal van hele koude kermis thuis gekomen.
  Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald. de staatsgreep was voor het volk coruptie zou aangepakt worden suriname zou hoger op de ontwikkelings ladder komen alle maal valse belofte, wat over bleef is armoede ellende onderdrukking moorden coruptie staats-roof . als je suriname van voor de staatsgreep vergelijkt met die van nu dan kom je tot de conclussie dat de staatsgreep suriname naar de rand van de afgrond heeft geleid, wij zijn als land en bevolking niet wijzer geworden van de revo nu is het opbouwen wat in tien jaren revolutie kapot is gemaakt .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.