Telesur presenteert abonnement voor de grote beller

4

PARAMARIBO, 25 nov – Een jaar geleden heeft Telesur onder het thema Twee Landen, Eén Gevoel de pre-paid ‘tweelandensim’ op de markt gebracht. Met de ‘tweelandensim’ maakt Telesur van Nederland en Suriname één gemeenschap. Onder het zelfde thema wordt vanaf vandaag, 25 november 2009, naast pre-paid ook een abonnement aangeboden voor de grote beller. Voor deze datum is gekozen, omdat de onafhankelijkheid van Suriname gevierd wordt. Srefidensi is voor elke Surinamer waar ook ter wereld een belangrijke dag.

De ‘tweelandensim’ heeft als uniek kenmerk dat er twee nummers op de simkaart zijn t.w. een Surinaams – en een Nederlands mobiel nummer. Hierdoor heeft Telesur ingespeeld op de nauwe betrekkingen die er zijn tussen familie, vrienden en zaken relaties in Nederland en Suriname. Vanaf de introductie kan er gebeld worden tegen grenzeloze en voordelige tarieven. € 0.10 per minuut en € 0.10 per bericht is het onnet tarief naar Telesur Mobiel klanten in Nederland en Telesur klanten in Suriname. € 0.20 per minuut en € 0.20 per bericht is het offnet tarief naar overige providers in Nederland en Suriname. Bovendien kunnen familie en vrienden in Suriname tegen lokale tarieven bellen naar klanten die over een ‘tweelandensim’ beschikken in Nederland. Een ander belangrijk voordeel van de ‘tweelandensim’ is dat klanten nu op hun 06 nummer te bereiken zijn in Suriname zonder dat er roaming kosten aan verbonden zijn.

In het introductie jaar is de ‘tweelandensim’ van Telesur niet onopgemerkt gebleven. Volgens een recent gehouden onderzoek van Telecom Paper behoort Telesur Mobiel Nederland tot een van de best presterende Mobile Virtual Network Operators (MVNO’s). Deze rating is gebaseerd op zaken als vooruitzichten, performance ten opzichte van ‘peers’ en innovatie. Telecom paper is een gezaghebbend en onafhankelijk onderzoeksbureau dat need to know informatie over de telecom industrie verschaft.

TelesurBanner-120-x-240-pixelsBij de introductie van de ‘tweelandensim’ een jaar geleden heeft Dirk Currie, de directeur van Telesur, aangekondigd binnen 1 jaar een abonnement op de Nederlandse markt te brengen. Nu is het zover, want op 25 november 2009 introduceert Telesur het abonnement voor de grote beller. Het Grote Beller abonnement kan aangevraagd worden op www.telesur.nl. De belangrijkste voordelen van dit abonnement zijn; Bellen naar iedereen in Nederland en Suriname voor € 0.10 p/min en SMS’en voor € 0.10 per bericht. Met het Grote Beller abonnement zijn er geen offnet tarieven meer. Het abonnement kan aangevraagd worden voor € 30 per maand. Hiervoor kan er maximaal 300 minuten gebeld worden of 300 sms berichten verstuurd worden in Nederland, naar Suriname en in Suriname.

4 REACTIES

  1. Koop Surinaamse waar, dan helpen wij elkaar. ( dat hebben wij vanaf onze moederschoot toen in Suriname geleerd. )

    Ik weet dat ik op u kan rekenen. Proficiaat en welkom, want zo kan het ook !!

    Kenneth


    Maak melding

  2. Waarom moeten ze wegblijven???? Via Lyca of een andere provider is het veel duurder. Dus gewoon via telesur blijven bellen. Bij kruidvat zijn ze altijd uitverkocht. Toch nog een nationale trots?????


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.