President Suriname ontmoet paus Benedictus XVI

11

PARAMARIBO/VATICAANSTAD, 21 nov – De Surinaamse president Ronald Venetiaan is gisterochtend op audiëntie geweest bij paus Benedictus XVI. Dat meldt Vatican Information Service. De president nam in Rome ook deel aan een conferentie van de Food and Agricultural Organisation (FAO).

Na zijn ontvangst bij de paus had Venetiaan een ontmoeting met de staatssecretaris van de Heilige Stoel en de secretaris van de Sectie voor Relaties met Staten. Tijdens de gesprekken kwamen onder meer de relatie Kerk- Staat in Suriname en de internationale toestand ter sprake.

Na de audiëntie bij de paus gingen Venetiaan en minister Stanley Raghoebarsingh van Landbouw, Veeteelt en Visserij terug naar Nederland. Vandaag heeft president Venetiaan – voorzitter van de NPS – in Rotterdam een ontmoeting met partijgenoten in Nederland. Zondag reist hij terug naar Suriname.

11 REACTIES

 1. Venetiaan zet suriname op goede manier op de kaart een integere man die overal komt en mag komen, hij staat niet op de opsporingslijst van interpol ik zie suriname aankomen met een moordenaar als president wat zal dat een hele GROTE afgang zijn voor land en volk .


  Maak melding

 2. La Popa,

  Het zal je vriend maar zijn! Condooms verbieden, abortus verbannen, homo’s minachten en alle goud van de wereld in het Vaticaan verzamelen?
  Succes Vene!


  Maak melding

 3. Heel mooi,
  De president is de hoogste vertegenwoordiger van Suriname.
  het moest een keertje gebeuren.

  hij neemt zegeningen mee voor Suriname.

  dat is toch aardig van hem.

  Papo


  Maak melding

 4. Ik snap niet wat Venetiaaan bij de Paus had te zoeken, hij behoort als sowieso tot de groten der aarde in Ned schijnt ie ook ergens in Rotterdam te zijn opgedoken,wat denkt ie dat ie volgend jaar terugkomt dacht “t niet, In Ned kunnen zijn volgelingen toch niet stemmen, het is tijd dat ie verdwijnt, en dat wellicht, moeten we afwachten Desi Bouta het podium gaat beklimmen, met Ventiaan is Suriname geen sodemieter verder gekomen!!!!

  Ferdinand G A Hossenbux


  Maak melding

 5. @ nummer 10
  jou laaste zin geld zeker ook voor de revolutie daar zijn we ook geen sodemieter verder gekomen!!!.bij standpunt.nl kom je beter over vindt ik .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.