Rectificatie De Jager na uitspraak over advocaat

3

Staatssecretaris De Jager (Financiën) moet morgen een rectificatie plaatsen in vier landelijke dagbladen. Hierin moet hij terugkomen op uitspraken die hij deed aan het adres van advocaat Sam Bharatsingh. Dit heeft de rechtbank in Den Haag vanmorgen bepaald meldt Bharatsingh’s advocaat mr.drs. A.J.F. Gonesh.

De Surinaams-Hindoestaanse Bharatsingh, die optreedt namens honderden zogenoemde ‘zwartspaarders’, had eerder een kort geding aangespannen tegen het ministerie van Financiën vanwege diens aanpak van zwartspaarders. Hij wilde hiermee meer informatie over de gelekte bankgegevens boven water krijgen.

De staatssecretaris zei vervolgens op 5 november in het tv-programma ‘De Wereld Draait Door’ dat advocaat Bharatsingh in De Telegraaf had geschreven zwartspaarders in sommige gevallen te adviseren om illegaal te blijven werken.

Bharatsingh spande een kort geding aan tegen De Jager na diens uitspraken. De rechter besloot vanmorgen dat De Jager binnen 1 dag een rectificatie moet plaatsen op de voorpagina van vier landelijke dagbladen.

3 REACTIES

  1. want denkt die de jager wie hij is.hij moet eerst die gasten van de vvd die bij de dsb de boel hebben belazert enmeer bonussen hebben gehad aanpakken dan de kleine zwarte man beschuldigen van allerlei dingen.


    Maak melding

  2. …..Goed zo Mr. Gonesh…zo moet u meer jagen op al die sukkels(vooral op die de Jager) die proberen ons op allerlei manieren financieel uit te kleden….vanaf vandaag bent u ook mijn advokaat….tja go brada…


    Maak melding

  3. Oke, de uitspraken van De Jager zijn dan misschien niet zo slim geweest. Maar ik wil toch even iets weten: waarom “zwart” sparen als het “wit” ook kan. Het is dus “zwart” (illegaal) geld, waarover geen belasting betaald wordt (illegaal). Als Baratsingh dan ook nog adviseert om illegaal te gaan werken, wat ze dus al doen, dan gaat hij als advocaat mijns inziens zijn boekje ook te buiten. Bovendien zijn de gegevens over de spaarders waarschijnlijk uit diefstal verkregen om daar veel geld voor te vangen. Kortom: dit zaakje stinkt aan alle kanten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.