Bonte Avond Vereniging Surinaamse Studenten A’dam

0

De Vereniging Surinaamse Studenten Amsterdam (VSSA) organiseert op 21 november 2009 de “Bonte Avond 2009”. Dit jaarlijkse, meest bekende, evenement van de VSSA draagt dit jaar de titel: “revolution of mind”. De bonte avond is een theatervoorstelling die jaarlijks wordt gehouden ter ere van de viering van de staatkundige onafhankelijkheid van de Republiek Suriname.

Een voorstelling waarin leden en sympathisanten in de gelegenheid gesteld worden om verschillende podiumkunsten te presenteren. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met het cultureel centrum van de Vrije Universiteit Amsterdam, de Griffioen te Uilenstede.

Deze bonte avond is een cultureel evenement dat wordt bijgewoond door studenten van hogescholen en universiteiten, bevriende organisaties van de vereniging, hoogwaardigheidsbekleders en andere genodigden. De VSSA heeft een groot bereik onder studenten van diverse achtergronden verspreid over de verschillende provincies van Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.