Kennisuitwisseling middels een leerwerktraject

2

PARAMARIBO, 18 nov – Gisteren is door middel van een symposium in Suriname een start gemaakt met de kennisuitwisseling middels een leerwerktraject. Voor deze dag zijn verschillende organisaties uitgenodigd die actief zijn op het gebied van arbeidstoeleiding, onderwijs en jongeren. Er zijn diverse presentaties gehouden en de dag werd na een informele uitwisseling tussen de genodigden afgesloten.

Doel van het project is uitwisseling van kennis op het gebied van het begeleiden van projecten richting arbeidsmarkt. Middels Experience Based Learning gaan tijdens de uitwisseling in april 2010 drie leerlingen van Voortgezet Speciaal Onderwijs Parcours, tezamen met drie leerlingen van Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) en vijf medewerkers van het Rooms-Katholiek Bijzonder Onderwijs (RKBO) een object van het RKBO opknappen.

Dit project wordt gefinancierd door de Uitvoeringsorganisatie Twinningfaciliteit Suriname-Nederland (UTSN) en ondersteund door de Landelijke Vereniging Cluster 4 scholen Nederland. Doel van het project is uitwisseling van kennis op het gebied van het begeleiden van projecten richting arbeidsmarkt. Saga Interproject ondersteunt bij de praktische uitvoering van dit project in Suriname.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.