25+ Luxury Night in verband met Srefidensi

2

Op zaterdag 28 november organiseert Alletonen in samenwerking met Fernandes een stijlvolle gala avond voor de 25 plussers. Deze 25+ Luxury Night wordt gehouden in het kader van 34 jaar Onafhankelijkheid van Suriname (Srefidensi).

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de populaire Surinaamse band Trafassi met een speciaal optreden van Edje Rust en Quintis Ristie. Daarnaast zijn Dj.’s Zunils en Ken van de partij en is er een Salsa en Merengue workshop.

Het feest wordt gehouden in Grandcafé en zalencentrum Engels aan het Stationsplein 45 te Rotterdam. De dresscode is stijlvol en chique.
luxury

2 REACTIES

 1. Ik zal weer als een zeikerd overkomen, maar waarom de nadruk op 25 plussers? Die hebben de onafhankelijkheid van Su niet eens meegemaakt. Notabene hier in Nederland, dan betwijfel ik of dit ze echt boeit. Maar ja, het gaat zoals vaak alleen maar om het feestje. Stijlvolle gala party met dj’s, prachtige band, komieken en Salsa en Merengue workshop. Maar ik lees nergens over een workshop Srefidensi om de jongeren ook het gevoel te geven dat het feestje inderdaad in het kader van 34 jaar Srefidensi is. Ik kan me vergissen of het bericht is niet compleet. Maar het belangrijkste van de avond zou tenminste vermeld moeten zijn.

  Toch heel veel plezier aan alle bezoekers toegewenst.


  Maak melding

 2. Geachte forumleden,
  Ik ben tot nu toe de enige met een reactie op dit nieuwsbericht. Maar nadat ik deze weer las kwam ik tot de conclusie dat mijn reactie nergens op slaat. Het zijn natuurlijk 25 PLUSSERS waar het om gaat. Beschouw a.u.b. mijn reactie als niet verzonden.
  Thanks


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.