Sponsorloop voor ‘Het kind in nood’ Suriname

0

Openbare School de Springbok te Den Haag organiseert op dinsdag 10 november 2009 een sponsorloop, als onderdeel van haar grote sportieve en gezonde sportdag: ‘bewegen is gezond voor u en uw kind’.

De sponsorloop is onderdeel van de sportdag en zal gehouden worden voor het goede doel in Suriname. Het ingezamelde bedrag wordt gedoneerd voor het verbeteren van de faciliteiten van het opvanghuis voor ‘Het kind in nood’ in Suriname.

De sportieve en gezonde dag wordt samen met studenten van de Haagse Academie voor Lichamelijke Opleiding(HALO) en Sportmanagement georganiseerd voor leerlingen, ouders en het onderwijsteam. Deze dag vindt plaats aan de Laan van Poot/Den Haag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.