Klanten Lycamobile kunnen niet meer bellen

9

Klanten van het telecombedrijf Lycamobile kunnen vanaf gistermiddag vier uur niet meer bellen en sms’en. Dat komt doordat T-Mobile, bij wie Lycamobile netwerkruimte huurt, heeft besloten de dienstverlening te stoppen wegens een betalingsachterstand.

Dat maakte T-Mobile woensdag bekend. Volgens T-Mobile gaat het om een betalingsachterstand van ”tientallen miljoenen euro’s”. Lycamobile beschikt zelf niet over een netwerk. Als T-Mobile de dienstverlening stopt, kunnen klanten van Lycamobile nog wel sms’jes en telefoontjes ontvangen. Zelf bellen of tekstberichten versturen wordt dan echter onmogelijk.

Voor mensen die nog beltegoed hebben bij Lycamobile bestaat de kans dat ze dit verliezen. Het telecombedrijf heeft onder andere veel klanten in Amsterdam Zuidoost en bood een tarief van 10 cent per minuut aan voor bellen naar Suriname. Bij Lycamobile was de klantenservice woensdag buiten werking.

9 REACTIES

 1. Ik werk op het Postkantoor en kreeg een bericht binnen van ons hoofd kantoor.
  met de nieuwe lycasim kaarten kun je wel bellen, want die is over genoemen door vodafone. dus de klanten van lyca met een oudesim kaart die kunnen niet bellen maar met de nieuwe sim kaart kun je wel bellen.
  groetjes.


  Maak melding

 2. alleen in een dorp is zoiets mogelijk. Malafide bedrijven krijgen zondermeer een vergunning als ze maar genoeg inschrijfgeld onder de tafel betalen. Men neemt niet eens de moeite om de achtergrond van ieuwkomers te scannen.


  Maak melding

 3. tegenwoordig is hot in SU;men loopt met minstens drie,3, mobieltjes inde hand.Waarom?minstens 5 a6 providers,o.a. Lalaika mobile,:dus handenvol mobieltjes..
  groetjes…pae


  Maak melding

 4. Het is we frapant dat het bij de ene lyca wel en de andere wel/niet kan bellen hoe is zo iets toch mogenlijk. Hoe kan provider T-Mobile het zover laten komen,en dan dat zij het contract toch beeindigen heeeel vreeemd


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.